EUROFINS GSC BELGIUM

Divers


Dénomination : EUROFINS GSC BELGIUM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 555.915.017

Publication

23/07/2014
ÿþ n Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111,1MUJIM111

behoude

aan het

Belgisct

Staatsbla





neergelegd/ontvangen op

1 1 JULI 2014

ter griffie van r fpderlandstalige ! liter k van }coolhandel Brussel

1 l

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : c;555. 315

Benaming

(voluit) : EUROFINS GSC BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg nummer 455 te 1950 Kraainem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op vier juli tweeduizend veertien, werd er een Naamloze Vennootschap opgericht genaamd « EUROFINS GSC BELGIUM », waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 1950 Kraainem, Mechelsesteenweg 455 en met een kapitaal van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Aandeelhouders

-De vennootschap naar Luxemburgs recht « Eurofins Support Services LUX Holding », met maatschappelijk zetel te 1526 Luxemburg, Val Fleuri 23, ingeschreven in het handelsregister (Luxemburg) onder nummer B153149 en in het register van rechtspersonen (België) onder het nummer 0553.956.904.

-De vennootschap naar Luxemburgs recht « Eurofins International Support Services LUX », met maatschappelijk zetel te 1526 Luxemburg, Val Fleuri 23, ingeschreven in het handelsregister (Luxemburg) onder nummer B172969 en in het register van rechtspersonen (België) onder het nummer 0553.957.003.

Vorm - benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt « EUROFINS GSC BELGIUM ».

Maatschappelijke zetel

De Maatschappelijke zetel is gevestigd te 1950 Kraainem, Mechelsesteenweg, 455.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of met medewerking van derden, elke bijdrage tot de oprichting en de ontwikkeling van ondernemingen en in het bijzonder het geven van technische, commerciële of administratieve adviezen in de breedste zin van het woord, uitgezonderd adviezen betreffende de belegging van geld en dergelijke, het leveren van raad en bijstand en het uitvoeren van diensten, direct of indirect, meer bepaald in de it-sector, op het gebied van bestuur en financiën, van verkoop, van productie, van organisatorische technieken en technieken van commerciële distributie, en meer in het algemeen van het beleid in het algemeen en van de uitoefening van alle mogelijke diensten en managementactiviteiten in de breedste zin, aan alle willekeurige natuurlijke of rechtspersonen; het uitvoeren van alle mandaten onder de vorm van studies van organisatie, expertise, handelingen en technische of andere adviezen op elk gebied dat deel uitmaakt van het maatschappelijk doel.

Deze opsomming geldt ten titel van voorbeeld en is geenszins beperkend.

Ingeval de uitvoering van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden wat betreft van toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar handelingen, met betrekking ,tot de betreffende prestaties, uitstellen tot op het ogenblik van voldoening van de nodige voorwaarden.

De vennootschap kan elk mandaat van beheer of bestuur aanvaarden in om het even welke vennootschap of vereniging, en zich borg stellen voor anderen.

Zij kan, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

t.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan op alle mogelijke wijzen interesse nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

Enkel de algemene vergadering van aandeelhouders is bevoegd om het doel te interpreteren.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/ honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal volledig ingetekend en valstort op de volgende wijze:

-de vennootschap naar Luxemburgs recht « Eurofins Support Services LUX Holding », voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd, ten belope van negenennegentig (99) aandelen, voor een inbreng van zestigduizend achthonderd vijfentachtig euro (60.885,00¬ ) volledig volstort ;

-de vennootschap naar Luxemburgs recht « Eurofins International Support Services LUX », voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd, ten belope van één (1) aandeel, voor een inbreng van zeshonderd vijftien euro (615,00 ¬ ) volledig volstort ;

Totaalhonderd (100) aandelen.

Winstverdeling

Van de netto winst, vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen, wordt minstens vijf percent afgehouden voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afname is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; ze moet worden hernomen wanneer ze gebruikt begint te worden.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de Raad van Bestuur, ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen, bij meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa aangewend om in geld of effecten het afbetaald bedrag van de aandelen terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, houden de vereffenaars rekening met deze situatie en herstellen zij vóór de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten gunste van de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op op de laatste vrijdag van de maand mei om dertien uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur plaats.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Ieder persoon kan aan deze oproeping verzaken, en zal in ieder geval beschouwd worden als zijnde regelmatig opgeroepen als hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

De oproepingsbrieven kunnen voorschrijven dat, om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, elke houders van aandelen op naam, de Raad van Bestuur, drie volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, schriftelijk (per brief of volmacht) moeten verwittigen betreffende hun voornemen aan de vergadering deel te nemen en voor welk aantal titels zij wensen deel te nemen aan de stemming.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste het minimum aantal van bestuurders vereist door de wet, al dan niet aandeelhouders, die voor hoogstens zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, die ze te allen tijde kan ontslaan.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar,

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een staatsambtenaar of een openbaar ambtenaar, vertegenwoordigd

- hetzij door twee bestuurders gezamenlijk, hetzij door de afgevaardigd bestuurder alleen handelend, die geen bewijs zullen moeten leveren van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur, jegens derden, met inbegrip van de Heren Hypotheekbewaarders;

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde belast met het dagelijks bestuur, alleen handelend.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

Voor-

liaA' het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en de statuten vastgelegd zijn, hebben de oomponynten, op bamnUn, de volgende beslissingen gænumen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heoft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

1. Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee en worden tot deze functie geroepen voor een periode

van zes jaar:

-de heer Yves-Loïc MARTIN, woons kiezende te 1950 Kraainem, Mechelsesteenweg,465;

-de heer Gilles MARTIN, woonst kiezende te 1950 Kraainem, Mechelsesteenweg 455.

Het mandaa der hierboven benoemde bestuurders zef eindige in 2020.

Het mandaat der hierboven benoemde bestuurders is onbezoldigd.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 27 der

statuten.

2.

De comparanten stellen vast en verklaren dat er uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt ten

minste voor haar eerste boakjaar, de vennootschap aan de in artikel 141. 2° van het Wetboek van Vennootschappen vermelde criteria zal voldoen, aangezien Ü als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 van het voorvernoemde Wetboek beschouwd wordt. Dientengevolge beslissen ze, met eenparigheid van stemmen, geen commissaris te benoemen.

3. Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste jaarCijkse algemene vergadering wordt vastgesteld in 2015.

4. Afsluiting van het eerste boekjaa

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2014.

5. Afgevaardig bestuurder

De comparantenboslisoentoódefumcbevmnafgevoondiQdbestuunJorvondexennootschap.endüvonrde

hele periode van zijn bestuurdersmandaat te benoemen : de heer Yves-LoTc MART1N, voornoemd.

De afgevaardigd bestuurder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de

vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende dit bestuur overeenkomstig de statuten.

Het mandaat van de aldus benoemde afgevaardigd bestuurder wordt onbezoldigd uitgevoerd.

6. Delegati van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzondere lasthebber van de vennootschap met macht van substitutie, de heer Yves-Loïc MARTIN en/of de heer Gilles MARTIN, ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vunnootsnhap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het verkrijgen van het ondernemingsnummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris ven noot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoeda notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2014
ÿþMod Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen np

[1,1,111.1M1111

Ondernemingsnr : 0555.915.017

Benaming

(voluit) : EUROFINS GSC BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Mechelsesteenweg nummer 455 te 1950 Kraainem (volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL-WIJZIGING DER STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der aandeelhouders bijeengekomen: van de Naamloze Vennootschap "EUROFINS GSC BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 1950 Kraainem, Mechelsesteenweg nummer 455, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen (Brussel) onder het, nummer 0555.915.017 opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizataan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zesentwintig september tweeduizend veertien, blijkt dat de algemene vergadering de' volgende beslissingen met ëénparigheid van stemmen genomen heeft:

Il

08

OKT. 2014

ter griffie van de Nededandstalige

Brussel

Eerste beslissing

Wijziging van het maatschappelijk doel

Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 559 van het

Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de motivering van de wijziging van het maatschappelijk doel

van de vennootschap. Aan dit verslag wordt een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten

per 18 september 2014.

De vergadering stelt de Voorzitter vrij van voorlezing van voormelde verslag, aangezien de aandeelhouders,

verklaren een exemplaar te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Wijziging van het doel

De vergadering beslist het maatschappelijk doel te vervangen , zoals volgt:

"De vennootschap heeft tot exclusief doel activiteiten en verrichtingen te controleren, te coördineren, en te'

centraliseren ten gunste van vennootschappen of instellingen die deel uitmaken van de groep EUROFINS, op

alle gebieden, van welke aard ook, en meer bepaald in die van de informatica.

De maatschappij kan in België of in het buitenland alle verrichtingen vervullen, van welke aard ook, die:

noodzakelijk of nuttig zijn voor de uitvoering van zijn maatschappelijk doel."

Tweede beslissing

Wijziging van de statuten

De vergadering beslist de artikel 3 van de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met:

de genomen beslissing, en met de huidige toestand van de vennootschap, zoals volgt:

ARTIKEL 3 DOEL

De vennootschap heeft tot exclusief doel activiteiten en verrichtingen te controleren, te coördineren, en te

centraliseren ten gunste van vennootschappen of instellingen die deel uitmaken van de groep EUROFINS, op

alle gebieden, van welke aard ook, en meer bepaald in die van de informatica.

De maatschappij kan in België of in het buitenland aile verrichtingen vervullen, van welke aard ook, die

ncodzakelijk of nuttig zijn voor de uitvoering van zijn maatschappelijk doel.

Derde beslissing

Bevoegdheidsdelegatie

,De comparanten verklaren ais bijzonder mandataris van de vennootschap aan te stellen, met macht van

substitutie de heer Yves-Loïc MARTIN,woonst kiezende te 1950 Kraainem, Mechelsesteenweg 455 en/of de I

heer Gilles MARTIN,woonst kiezende te 1950 Kraainem, Mechelsesteenweg 455, om over te gaan tot de

, ....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

eventuele wijziging van de inschrijving van de huidige vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen. Ten dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

De uttgiften en uittreksels worden afgeleverd velor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
EUROFINS GSC BELGIUM

Adresse
Zetel : Mechelsesteenweg nummer 455 te 1950 Kraainem

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande