ESTALEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESTALEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.827.744

Publication

22/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

20-05-2014

Griffie

*14304717*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0552827744

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ESTALEX

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op negentien mei

tweeduizend veertien, neergelegd op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  ESTALEX .

2. De vennootschap is gevestigd te 3210 Lubbeek, Koetsiersweg(LIN) 75.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert twee april tweeduizend veertien namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

4. De vennoten/oprichters zijn :

* de heer NIJS, Matthias Agnes Ignace Willem Virgile, wonende te 3210 Lubbeek-Linden,

Koetsiersweg 75 .

* mevrouw DE KEYSER, Katrien, wonende te 3210 Lubbeek-Linden, Koetsiersweg 75 .

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend vijfhonderd vijftig euro bedraagt. Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer Matthias Nijs, voornoemd.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: mevrouw DE KEYSER, Katrien, wonende te 3210 Lubbeek-Linden, Koetsiersweg 75, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTWbelastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel:

- De handel, tussenhandel, de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de invoer en uitvoer, installatie,

herstelling en onderhoud, opslag, ontwikkeling, bewerking en productie van informatietechnologie,

waaronder begrepen hardware en software, en dit alles in de ruimste zin;

Studie, adviesverlening, consultancy en onderwijs op het vlak van informatietechnologie, waaronder

begrepen hardware en software, en dit alles in de ruimste zin;

- De handel, tussenhandel, de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de invoer en uitvoer, herstelling

Onderwerp akte :

Koetsiersweg(LIN) 75 3210 Lubbeek

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

en onderhoud, opslag, ontwikkeling, ontwerp, bewerking en productie van modeartikelen, zowel met betrekking tot kleding als aankleding, inrichting van woningen, en omgeving, en dit alles in de ruimste zin;

Studie, adviesverlening, consultancy en onderwijs op het vlak van mode, en dit alles in de ruimste zin;

- Het uitvoeren van managementopdrachten, het adviseren van en het ontwikkelen van financiële, technische, commerciële en administratieve activiteiten inzake marketing, commerciële politiek, verkoopstructuren, administratie en in het algemeen alle adviezen met betrekking tot een commercieel beleid of algemeen beheer.

Het exploiteren van, het deelnemen in, het voeren van het beheer en de directie over, het financieren van, het samengaan en het samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, dit alles eventueel onder de vorm van een adviesverlening, het verstrekken van opleidingen of andere; het deelnemen in het management en bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het investeren in vermogenswaarden en het beleggen van vermogen, het verkrijgen, vervreemden, beheren, huren, verhuren en op andere wijze exploiteren en in gebruik of genot geven of verkrijgen van vermogensrechten; het zich borg stellen voor derden; het aantrekken van externe financiering; het zich sterk maken voor de nakoming van verplichtingen van derden en het zich als mededebiteur verbinden; het verrichten van alle overige activiteiten van financiële of commerciële aard ten behoeve van vennootschappen en ondernemingen waarmee zij een groep vormt; voorts het verrichten van alle overige werkzaamheden op financieel, industrieel en commercieel gebied welke met vorenstaand verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn, alles in de ruimste zin genomen.

De audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie en management aan/van ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, zowel inzake commerciële, juridische, operationele en financiële aangelegenheden, met uitzondering van deze activiteiten welke zijn onderworpen aan reglementaire bepalingen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, huren, verhuren, in licentie geven of nemen van octrooien, knowhow, en andere immateriële duurzame activa.

Het verwerven en op lange termijn aanhouden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het optreden als tussenpersoon in de handel, bij wijze van commissionair, handelsagent, gevolmachtigde, lasthebber of op om het even welke andere wijze.

Het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.

- De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend patrimonium.

Onder andere verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, renoveren, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, kortom alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met het oog op het beheer, de wederbelegging en de opbrengst.

Zij zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, die nodig zijn om haar eigen vermogen aan te vullen met het oog op de aankoop, het bouwen, verbouwen of uitrusten van onroerende goederen waarvan zij de vruchten wil opstrijken. De vennootschap kan ook dergelijke leningen aangaan met het oog op het verwerven van roerende goederen en waarden indien zij dat doelmatig acht voor het goed bestuur van haar patrimonium. Zij kan, binnen de grenzen van dat bestuur, ook onroerende goederen vervreemden en zij kan de opbrengst daarvan herbeleggen zowel in onroerende als in roerende goederen of waarden.

- Het uitwerken, organiseren en begeleiden van projecten, organisaties en evenementen van diverse aard voor bedrijven, ondernemingen en personen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. Jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand mei om achttien uur wordt de gewone algemene

vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het

stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : expeditie van de akte

Coordonnées
ESTALEX

Adresse
KOETSIERSWEG 75 3210 LINDEN

Code postal : 3210
Localité : Linden
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande