ELYSION CAPITAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELYSION CAPITAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.074.465

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 11.06.2013 13166-0052-011
21/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11303853*

Neergelegd

17-06-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Elysion Capital

0837074465

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3020 Herent, Haachtstraat 139

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op zeventien juni tweeduizend elf, vóór registratie, dat:

De heer FUNHOFF Axel Bernhard Josef, geboren te Duitsland (Bondsrep.) op twintig mei duizend negenhonderdzeventig, echtgenoot van mevrouw MICHIELS Elisabeth, wonende te 3020 Herent, Haachtstraat 139.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "Elysion Capital".

Zetel : 3020 Herent, Haachtstraat 139.

Duur: een onbeperkte duur.

Kapitaal: 25.000 euro, vertegenwoordigd door 25.000 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer FUNHOFF Axel, voornoemd, ten belope van de totaliteit der aandelen, volledig volgestort (attest ING Bank).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van zeventien juni tweeduizend elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. De vennootschap kan voorschotten op dividenden storten aan de vennoten. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : Werd met ingang vanaf zeventien juni tweeduizend elf benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer FUNHOFF Axel, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

*De groot- en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop van kunstwerken en kunstvoorwerpen, zoals foto s, edities, prints, lithografieën en soortgelijke technieken, posters, postkaarten, schilderijen, aquarellen, grafiek, installaties, sculpturen, beelden, boeken, bibliofiele uitgaven, meubelen en andere decoratievoorwerpen en aanverwanten in de meest brede zin; *Het rechtstreekse of onrechtstreekse ontwerp, de planning en het produceren en/of laten produceren van kunstobjecten in de meest brede zin; het vervaardigen en de aan- en verkoop van decorstukken, kledij en accessoires die deel uitmaken van het motief voor kunstwerken en kunstvoorwerpen die vervaardigd woorden door de vennootschap of haar leveranciers;

*Op te treden als tussenpersoon of makelaar bij aan- en verkoop van kunstwerken en kunstvoorwerpen;

*Het organiseren van tentoonstellingen, vernissages, happenings;

*Het verstrekken van adviezen aan kunstenaars en/of kunstverzamelaars;

*Het uitgeven van catalogi, kunstboeken en edities van allerlei aard: foto s, objecten, beelden, sculpturen, en grafische werken;

*De aankoop, verkoop, huur, verhuur en het beheer van onroerende goederen;

*Alle vormen van consultancy en adviesverlening voor zover deze niet voorbehouden zijn aan de gereglementeerde beroepen, tenzij de vennootschap zelf voldoet aan de wettelijke vereisten ter zake; *Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op een participatie, onder welke vorm dan ook, in iedere onderneming, evenals de administratie, het beheer, de controle en de ontwikkeling van de participaties;

*De vennootschap kan investeren in verbintenissen en kan met name haar geldmiddelen gebruiken voor het oprichten, het beheren, het valoriseren en het vereffenen van een portefeuille samengesteld uit bewijzen en brevetten van iedere oorsprong; de vennootschap mag deelnemen aan de oprichting, de ontwikkeling en de controle van iedere onderneming. Zij mag alle bewijzen en brevetten bekomen door middel van inbreng, intekening, voltekening of aankoopoptie, en iedere andere manier, realiseren door middel van verkoop, overdracht, wissel of andere, zij mag deze zaken en brevetten valoriseren, zij mag aan de vennootschappen waarin zij zich interesseert alle toestemmingen, leningen, voorschotten of garanties toekennen.

*De vennootschap zal alle maatregelen nemen om haar rechten te waarborgen en zal alle handelingen uitvoeren die verbonden zijn aan haar doel of het zal ze bevorderen.

*De vennootschap zal alle bevoegdheden hebben die nodig zijn voor het verwezenlijken en ontwikkelen van haar doel, in het kader van alle activiteiten toegestaan voor een holdingmaatschappij.

*Managementactiviteiten van holdings en andere: het tussenkomen in het dagelijkse bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

*Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden.

*Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten (inclusief zelf al dan niet hypothecaire kredieten afsluiten) behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen

*Voor eigen rekening:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te vorderen, almede zich borg te stellen voor het goed verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-Het kopen en verkopen van aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, trackers, opties, futures of warrants

*Op algemene wijze mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, projecten of vennootschappen, die eenzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben dat van aard is haar ontwikkeling te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

*De zaakvoerder mag, indien hij het nodig acht, filialen openen in België en/of het buitenland. Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem. Volmacht: aan de heer Koen Vets te 2150 Borsbeek, Eug. Verelstlei 54, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, die te dien einde allen woonstkeuze doen op voormeld adres, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 17.06.2016 16199-0579-011

Coordonnées
ELYSION CAPITAL

Adresse
HAACHTSTRAAT 139 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande