ELECTRO AVEZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELECTRO AVEZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.725.515

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.09.2013, NGL 25.04.2014 14099-0267-011
27/02/2014
ÿþ Mort Wartl 77.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n.

1 8FEV. 2014

iteRtisze~

Gri~.

itie

Voor-

behoudei aan het Belgisci"

Staatssla

ill

*14051804*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 04647255/5

Benaming

(voluit) : Electro Avez

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Akrenbos 99 -1547 Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering - Ontbinding - Invereffeningstelling - Aanstelling vereffenaar - Machten - Coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND DERTIEN.

Op zevenentwintig december.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden der aandeelhouder(s) van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Electro Avez", met zetel te Bever, Akrenbos 99, ingeschreven; in het rechtspersonenregister te Brussel en hebbende als ondernemingsnummer : 0.464.725.515 en met als` BTW-nummer : 13E0464.725.515.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Laurent Rens te Geraardsbergen op 27 november 1998,' bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 december erna onder nummer 083, waarvan de: statuten sedert gemelde oprichting eenmalig werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door genoemde! notaris Rens op 13 augustus 2001, bekendgemaakt als gemeld op 4 september erna onder nummer 032.

Opening vergadering  samenstelling bureau

De vergadering wordt geopend om 10 uur onder voorzitterschap van de heer Avez Marc, nagenoemde enige vennoot, die de bevoegdheden uitoefent toegekend aan de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen,

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is aanwezig de enige aandeelhouder (volgens diens verklaring) :

De heer AVEZ, Marc Georges Luc, geboren te Geraardsbergen op 8 februari 1957, wonende te Bever,; Akrenbos 99.

Die verklaard heeft houder te zijn van alle zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de vennootschap, het maatschappelijk kapitaal van tweeënzestigduizend euro (¬ 62,000,00) vertegenwoordigend.

UITEENZETTING DOOR DE ENIGE VENNOOT

De enige vennoot zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren I. Dat huidige algemene vergadering als dagorde heeft

1)Voorstel tot ontbinding van de vennootschap. Verslag van de zaakvoerder omvattende toelichting omtrent het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2013.

" Verslag de dato 27 december laatst door de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vossen en C° - bedrijfsrevisor", met zetel te

Wachtebeke, Langelede 28/A, vertegenwoordigd door de heer Filip Vossen, bedrijfsrevisor, over voornoemde

staat van activa en passiva overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

4)Ontbinding en in vereffeningstelling onder opschortende voorwaarde.

5)Ontslag en kwijting van de zaakvoerder.

6)Benoeming van de vereffenaar.

7)Machten en vergoeding van de vereffenaar.

8)Wijziging van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de onder punten 1 en 2 genomen,

beslissingen en met de nieuwe toestand en structuur van de vennootschap en in functie van de coördinatie. "

Il. Genoemde heer Avez, die verklaart enige vennoot te zijn, zet vervolgens uiteen

-dat alle bestaande aandelen aanwezig zijn; -dat hij stemgerechtigd is, zodat de algemene vergadering` geldig kan beraadslagen en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De enige zaakvoerder, genoemde heer Avez, hier aanwezig, verklaart kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verzaakt aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

Deze voorafgaande uiteenzetting wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde. De vergadering vat de agenda aan en neemt volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

Punt 1

De vergadering ontstaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, alsmede van het verslag van de voornoemde aangestelde bedrijfsrevisor, de aanwezige aandeelhouder erkent het afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten, vermeld in het verslag van genoemde bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt :

"BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, heb ik de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 september 2013, van de BVBA « ELECTRO AVEZ » aan een nazicht onderworpen en dit met het oog op de invereffeningstelling.

ln het kader van de procedure tot ontbinding zoals voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA « ELECTRO AVEZ » -- met maatschappelijke zetel gelegen te 1547 Bever, Akrenbos 99  een boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2013 opgesteld die, rekening houdend niet de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van 683.925,40 EUR en een netto-actief van 680.484,11 EUR.

in voornoemde staat van activa en passiva een forfaitaire voorziening, ad (afgerond) 3.000 EUR, werd aangelegd vanwege de zaakvoerder voor de kosten verbonden aan de beëindiging van de werkzaamheden zoals voorgeschreven door art 28 § 2 KB 30.01.2001.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik, onder voorbehoud van ;

de geldig-!volledigheid van het actiefbestanddeel 'geldbeleggingen', immers staan deze obligaties, dewelke geen kapitaalgarantie genieten, zonder meer uitgedrukt aan diens onderliggende nominale waarden, voor een totaalbedrag van 360.000,00 EUR,

de geldigheid, ten dele althans, van het actiefbestanddeel 'liquide middelen' met name wat de kasgelden betreft ten bedrage van 368,80 EUR, en

de volledigheid van enige schulden (latente schulden inbegrepen) ten aanzien van enige fiscale administratie bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap én dat de staat afgesloten op 30 september 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk acht.

1k wil er evenwel aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dat onderhavig verslag niet kan worden beschouwd als een "fairness opinion".

Onderhavig verslag (in totaal 15 pagina's) werd opgemaakt in toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen en kan geenszins worden aangewend voor andere doeleinden.

Opgemaakt te Wachtebeke, op 27 december 2013.

BV/BVBA VOSSEN en C° - bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door

[HANDTEKENING]

Filip VOSSEN, Bedrijfsrevisor'.

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181,§4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Punt 2

De vergadering beslist dat de vennootschap in vervroegde ontbinding wordt gesteld en enkel nog in vereffening voort bestaat, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging (al dan niet stilzwijgend) door de (voorzitter van de) rechtbank van koophandel van Brussel van de benoeming van na gemelde vereffenaar, zoals vermeld onder punt 4 van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde hiervoor vermelde opschortende voorwaarde.

Punt 3

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder en verleent hem kwijting én décharge voor het door hem tot heden gevoerde bestuur.

Mocht geen bevestiging komen al dan niet stilzwijgend van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de (voorzitter van de) rechtbank van koophandel te Brussel zal gezegd ontslag retroactief geacht worden niet te zijn gegeven.

Punt 4

w

~ t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergadering beslist tot vereffenaar te benoemen de heer Marc Avez, voornoemd, hier aanwezig en deze

functie aanvaardend.

Punt 5

De algemene vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten, namelijk al diegene

vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar mag de in artikel 187 voorziene handelingen stellen zonder de machtiging van de algemene

vergadering te behoeven in de gevallen waarin dat is voorzien.

Inzonderheid mag de vereffenaar onroerende goederen van de vennootschap inbrengen In andere

vennootschappen, en de ervoor verkregen aandelen verdelen of te gelde maken, of deze andere onroerende

goederen vervreemden.

De vereffenaar wordt vrijgesteld tot het opstellen van een inventaris en zal kunnen verwijzen naar de

boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaar kan alle derde personen in zijn macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en

bepaalde zaken.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

Punt 6

Ingevolge de in vereffening stelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te

passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is en de loop van boekjaar en datum

jaarvergadering, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst

"Artikel één.

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in

vereffening, Haar benaming luidt : "Electro Avez".

Artikel twee.

De vennootschap bestaat enkel nog voor haar vereffening.

Artikel drie,

De vennootschap heeft als doel

Alle ondernemingen tot plaatsten van verlichting, drijfkracht,

telefoon en alarm, werkplaats voor herstellen van elektriek-, tv,

radio en elektronische apparaten;

En ook de kleinhandel in alle elektrische toestellen,

verlichtingsartikelen, radio technisch materiaal en

geschenkartikelen;

De verkoop en de installatie van alarmsystemen tegen diefstal,

brand en gas, en ook van brandbestrijdingstoestellen en van

video-observatie-systemen; Evenals fantasie juwelen;

Evenals.de handel in en van alle sanitaire-, verwarmings-,

elektrische apparaten, gasinstallaties en alles wat daarmee

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

Het plaatsen van centrale verwarming met warm water en-of

stoom, installatie van hulpstoffen, plaatsing van ventilatie en

verluchting, van verwarming met warme lucht van luchtregeling en

van industriële pijpleidingen; Installatie van sanitaire inrichtingen

en gasverzachters; Evenals het plaatsen, het onderhouden en

herstellen van alle soorten branders en gelijkaardige toestellen.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële roerende of

onroerende handelingen verrichten welke rechtstreeks cf

onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken worden in

ondernemingen of vennootschappen welke hetzelfde, een

soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of

welke de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Artikel vier.

De zetel wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3

van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België,

Artikel vijf.

Het kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750)

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk 1I750ste per aandeel.

Artikel zes,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid

is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene

vergadering.

Artikel zeven.

1

Het boekjaar loopt telkens van de eerste oktober van ieder jaar tot en met de dertigste september van ieder eropvolgend jaar.

Artikel acht.

De jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand maart om 18 uur op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Zo het een wettelijke feestdag betreft, heeft de vergadering plaats op zelfde uur op de eerstvolgende werkdag (weekenddagen niet inbegrepen).

Artikel negen.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die worden gehouden op verzoek van en onder voorzitterschap van de vereffenaar(s). Artikel tien.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de nationale bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaar(s), samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel elf.

In de zevende en dertiende maand na de in vereffening stelling zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

' De staten moeten opgemaakt zijn in de zesde, respectievelijk twaalfde maand van het eerste

vereffeningsjaar.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet

vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van

vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel twaalf.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders samen teneinde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval

het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen

met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris.

Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht,

waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar(s) kwijting verleend en is

de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap

zullen bewaard worden."

VOLMACHT

Als bijzondere gevolmachtigden, met recht van indeplaatsstelling, wordt aangesteld . ACCOUNTANTSKANTOOR VAN HUFFEL BVBA - BOELARESTRAAT 9 - 9500 GERAARDSBERGEN -' vertegenwoordigd door NICOLAS VAN HUFFEL ACCOUNTANT-BELASTINGCONSULENT, aan wie de macht gegeven is alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor, Ondernemingen.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-verslag bedrijfsrevisor

-verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

-bevestiging benoeming vereffenaar vennootschap A.R. Rechtbank van Koophandel te Brussel dd.

12/02/2014

Voorbehouden aan ha: igiscZ St atsÿtact

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam an handtekening

12/06/2013 : BLA007555
07/05/2012 : BLA007555
04/05/2011 : BLA007555
18/05/2010 : BLA007555
29/04/2009 : BLA007555
11/05/2015
ÿþ M°d word

In de bijlagen bij het Belgisch s~~ ker~ d te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ~Or1£vangen

ia op

2 8 AR. 2015

ter griffie van de NeïW

b.~nl. van keooh~and ~ Eru }l~

l" ~~h~~, ~ !

Griffie

111111111

*15066342*

Qndernemingsnr : 0464725515

Benaming

(voluit) : ELECTRO AVEZ

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid

Zetel : Akrenbos 99 te 1547 Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLIJTING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op 05/08/2014

1° Werd verzocht om verslag te doen over het beheer van de vereffenaar : Avez Marc

2° Beslissing tot gehele en volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserves aan de vereffenaar  Avez

Marc -, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

3° Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de BVBA Electro Avez definitief opgehouden heeft te

bestaan.

4° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij

de wet verplichte termijn bij de heer Avez Marc

5° De volgende maatregelen zijn genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die aan

schuldeisers of aan aandeelhouders toekomen en die niet konden worden afgegeven :

De gelden zijn in bewaring gegeven bij de heer Avez Marc. Voor ontledend uittreksel

Vereffenaar

Gelijktijdig neergelegd: afschrift van de notulen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en).... bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/04/2008 : BLA007555
03/04/2007 : BLA007555
02/05/2006 : BLA007555
04/04/2005 : BLA007555
05/04/2004 : BLA007555
02/04/2003 : BLA007555
30/04/2002 : BLA007555
04/09/2001 : BLA007555

Coordonnées
ELECTRO AVEZ

Adresse
AKRENBOS 99 1547 BEVER

Code postal : 1547
Localité : BIÉVÈNE
Commune : BIÉVÈNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande