EFFICIENT COST SAVINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EFFICIENT COST SAVINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.965.514

Publication

17/04/2014
ÿþOndernemingsnr : 0898.965.514

Benaming

(voluit) "EFFICIENT COST SAVINGS"

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1650 Beersel, Den Draaier 14

Onderwerp akte: ontbinding-vereffening-sluiting van de vereffening

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Laurence DEVLEESCHOUVVER, te Brussel, op 27 maart 2014, aangeboden ter registratie op het 1ste bureau van het 3de Registratiekantoor te Brussel, blijkt dat de bijzondere algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EFFICIENT COST SAVINGS, afgekort ECS, waarvan de zetel gevestigd is te 1650 Beersel, Den Draaier 14, en die opgericht is volgens akte verleden voor notaris Francis De Boungne, te Kalmthout, op één juli tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 juli daarna, onder nummer 08104411, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Brussel, onder nummer 0898.965.514, BTW-nummer BE 898.965.514, en waarvan volgens verklaringen van partijen de statuten niet bij notariële akte werden gewijzigd, met unanimiteit van stemmen beslist heeft datgene wat volgt

Eerste beslissing:

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde in vereffeningstelling en sluiting van de vennootschap, van voormeld verslag van de heer VAN CAKENBERGHE, bedrijfsrevisor en van de staat van activa en passive, daar aile aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze versla-'gen en van de staat van actief en passief ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van bovengenoemde verslagen en van de staat van activa en passive zal met deze akte ondertekend en geregis-dreerd worden.

De besluiten van het verslag van de heer VAN CAKENBERGHE, bederevisor, de dato 24 maart 2014, luiden letterlijk:

"Wij wijzen erop dat dit verslag enkel kan gebruikt worden ten behoeve van deze ontbinding en niet kan gebruikt worden voor andere doeleinden.

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA 'EFFICIENT COST SAVINGS" een boekhoudkundige staat, afgesloten op 4.3.2014, in discontinuïteitswaarclen opgesteld die een balanstotaal opgeeft van 304.945,93 Euro en een netto-actief van 286.517,33 Euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat, onder voorbehoud van eventuele nog te verwachten normale uit te voeren controles van belastingen en RSZ, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft."

De vergadering stelt vast dat op voormelde verslagen en staat van activa en passive geen enkele opmerking wordt gemaakt door de vennoten en verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan..

Tweede beslissing:

De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang vanaf heden. Derde beslissing:

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

In dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerders van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaars, en dat zij bijgevolg de bijhorende verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden zullen dragen.

Ter herinnering, de huidige zaakvoerder van de vennootschap is: Mevrouw VAN CRAENENDONCK Annick, voornoemd.

Vierde beslissing:

De vergadering stelt vast dat de vennootschap luidens voormelde staat van activa en passiva geen enkele schuld heeft en verklaart dat de vennootschap geen eigenaar is van enig onroerend goed noch titularis is van enig zakelijk recht betreffende onroerend goed.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MW 2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



kiRUSSe

7

Griffie

I J1111110 II





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

De voornoemde enige vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart het resterend actief volledig terug te nemen.

De vergadering beslist dat voor zover er op heden nog onbekende financiële tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, deze bevrijdend gestort kunnen worden op bankrekeningnummer BE19 6109 7733 5012, geopend bij Deutsche Bank, op naam van Mevrouw VAN CRAENENDONCK Annick, voornoemd.

De enige vennoot verklaart dat voor zover de vennootschap op heden nog onbekende schulden zou hebben, bij hoofdelijk en ondeelbaar zal instaan voor de betaling ervan, ongeacht het bedrag van dergelijke eventuele schulden.

Vijfde beslissing:

Door de ontbinding van de vennootschap stelt de vergadering de beëindiging vast van de opdracht van de zaakvoerder van de vennootschap.

Zesde beslissing:

De vergadering besluit in volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passive de dato 4 maart 2014, waarvan door de zaakvoerder hier aanwezig wordt bevestigd dat deze ongewijzigd is gebleven sinds haar opmaak en dus tevens de boekhoudkundige toestand van de vennootschap weergeeft op datum van heden, algehele en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn opdracht tot op heden.

Zevende beslissing

Na grondig onderzoek van voormelde verslagen en, in voorkomend geval, hun bijlagen, verzekert de vergadering dat aile voorwaarden die door artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen opgelegd zijn om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn.

Bilgevotg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten.

De vergadering beslist daarop de vereffening te sluiten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EFFICIENT COST SAVINGS definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist dat aile boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vie jaar zullen worden bewaard op de huidige zetel van de vennootschap, te 1650 Beersel, Den Draaier 14.

Achtste beslissing

De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere lasthebber, met macht van indeptaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, teneinde voor zoveel als nodig aile nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen, alle stukken te ondertekenen en al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het Rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, bij de B.T.W.-administratie, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en bij de Nationale Bank van België, ingevolge de beslissingen van huidige buitengewone algemene vergadering: Mevrouw VAN CRAENENDONCK Annick, voornoemd.

Stemming:

Alle resoluties worden één voor één met eenparigheid van stemmen aangenomen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging van: uitgifte  verslag van de zaakvoerder verslag van de bedrijfsrevisor,

Laurence DEVLEESCHOUWER, notaris.

Op de laatste blz. van Luil( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 24.07.2013 13357-0092-011
14/08/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik-g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 30 juni 2012.

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar volgend adres met ingang vanaf 1 juli 2012:

Den Draaier 14 1650 Beersel

Mevr. Van Craenendonck Annick Zaakvoerder

ln de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod POF 11.1

0898.965.514

EFFICIENT COST SAVINGS

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GIERLEDREEF 51 bus 3, 2300 Tumhout, België

111111 I Il I

*12141622*

NEIr RnFI Ftzl'a

GEIFFIE AECHTBANK VAN

0 3 AUG, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

rr;k. griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 12.08.2011 11400-0424-011
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 06.08.2010 10393-0474-011

Coordonnées
EFFICIENT COST SAVINGS

Adresse
DEN DRAAIER 14 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande