DUOLINE PROJECT

Société en commandite simple


Dénomination : DUOLINE PROJECT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 578.962.118

Publication

30/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-01-2015

Griffie

*15301923*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578962118

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Duoline Project

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, notaris ter standplaats Mechelen op 17 december 2014. Geregistreerd op het registratiekantoor Mechelen-AA, op 29 december 2014, zeven bladen en geen verzendingen, register 5, boek 332, blad 037, vak 0007. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) M-R Van Vlasselaer. Blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht door:

1. Mevrouw VANDERMEULEN Véronique Michèle Marie Madeleine, geboren te Elsene op elf november negentienhonderd drieënzestig, rijksregisternummer 63.11.11-016.84, echtgenote van de heer Vanwachtendonck Manuel, hierna genoemd, wonende te 3360 Bierbeek, Tiensesteenweg 227;

2. De heer VANWACHTENDONCK Manuel Thierry, geboren te Etterbeek op elf april

negentienhonderd zesenzestig, rijksregisternummer 66.04.11-049.65, echtgenoot van mevrouw Vandermeulen Véronique, voornoemd, wonende te 3360 Bierbeek, Tiensesteenweg 227; de echtgenoten Vanwachtendonck-Vandermeulen verklaren gehuwd te zijn onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Louis Langhendries te Ukkel op dertien oktober negentienhonderd negenentachtig, niet gewijzigd tot op heden naar zij mij verklaren.

Genoemde comparanten hebben besloten een akte op te maken van de statuten voor een gewone commanditaire vennootschap, die zij verklaren als volgt op te richten.

Artikel 1: Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming  DUOLINE PROJECT .

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3360 Bierbeek, Tiensesteenweg 227.

De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Het beheren van alle roerende en onroerende goederen:

1° het beleggen in, het verwerven en het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn om de opbrengst van het onroerend vermogen te bevorderen, zoals onder meer het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing, het verlenen van opstal of erfpacht, de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, aangegaan door personen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen, van deze onroerende goederen.

2° het beleggen in, het verwerven en het beheer van een roerend vermogen dat kan bestaan, onder meer uit waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen obligaties, kasbons, vastrentende en niet vastrentende effecten, vastgoed certificaten, certificaten van gemeenschappelijke beleggingsfondsen, orderbrieven, promessen termijnrekeningen, onderhandse

Onderwerp akte :

Tiensesteenweg 227 3360 Bierbeek

Oprichting

Gewone commanditaire vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

leningen, edelmetalen, edelstenen, juwelen, antiek en andere materiële, zowel als immateriële activa, welke voor een belegging in aanmerking kunnen komen.

Zij zal in het kader van het doel alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel. Zij zal eveneens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

3° Het organiseren van cursussen en opleidingen.

4° Het verhuren van opleidingsruimten.

5° Het werken met voetreflexologie technieken.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer; als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan zich borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal - Aandelen

Het kapitaal wordt vastgesteld op één miljoen tweehonderd éénennegentigduizend tweehonderd drieënvijftig euro tweeëntwintig cent (¬ 1.291.253,22); en wordt gevormd door achthonderd zevenenzeventig aandelen zonder vermelding van waarde.

Op deze achthonderd zevenenzeventig aandelen wordt ingeschreven als volgt :

I. INBRENG IN NATURA :

Mevrouw Vandermeulen Véronique, voornoemd, schrijft in op achthonderd zesenzeventig aandelen. Zij verricht tot storting van haar deel, de inbreng van achthonderdzesenzeventig (876) van de haar persoonlijk toebehorende aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  REDLINE CONSULT met maatschappelijke zetel te 3360 Bierbeek, Tiensesteenweg 227, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met ondernemingsnummer 0838.007.051; opgericht bij akte verleden voor Notaris Dirk Luyten te Mechelen op dertig juni tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één augustus daarna onder nummer 11118324;

en meer bepaald de inbreng van achthonderd zesenzeventig haar persoonlijk toebehorende aandelen van de BVBA  REDLINE CONSULT , voornoemd, met een waarde van in totaal één miljoen tweehonderd negenentachtigduizend zevenhonderd tachtig euro zevenentachtig cent ¬ 1.289.780,87);

Deze intekening gebeurt op basis van een formeel akkoord tussen de aandeelhouders.

Voorwaarden van de inbreng :

Deze inbreng geschiedt onder de volgende voorwaarden en modaliteiten :

1. De aandelen worden ingebracht in hun huidige staat en toestand.

2. Onderhavige vennootschap verbindt er zich toe alle verbintenissen over te nemen die betrekking hebben op de ingebrachte bestanddelen.

3. Onderhavige vennootschap verklaart kennis te hebben van voorgaande inbrengen en er geen nadere beschrijving van te verlangen.

4. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen vrij van beslag zijn en niet het voorwerp hebben uitgemaakt van enig pand of borgstelling.

5. De uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng zullen door de zorgen van het bestuursorgaan ingeschreven worden in het register van aandelen, op naam van de rechthebbenden.

VERGOEDING VAN DE INBRENG IN NATURA.

De vergoeding van de inbreng in natura kan begroot worden op een totale waarde van één miljoen tweehonderd negenentachtigduizend zevenhonderd tachtig euro zevenentachtig cent (¬ 1.289.780,87).

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de inbrenger, voornoemd, met name aan mevrouw Vandermeulen Véronique, achthonderd zesenzeventig volledig afbetaalde aandelen toegekend, wat door haar uitdrukkelijk wordt aanvaard.

Deze intekening gebeurt op basis van een formeel akkoord tussen de aandeelhouders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

II. INBRENG IN SPECIEN :

De heer VANWACHTENDONCK Manuel, voornoemd, schrijft in op één aandeel en verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot duizend vierhonderd tweeënzeventig euro vijfendertig cent (¬ 1.472,35).

Dit geplaatst aandeel wordt volstort door een storting in speciën van de rekening bij de NV ING Bank onder het rekening nummer IBAN : BE10 3631 4257 6704 zodat de vennootschap de beschikking heeft over een som van duizend vierhonderd tweeënzeventig euro vijfendertig cent (¬ 1.472,35). Het desbetreffende bankattest zal door de notaris in het vennootschapsdossier bewaard blijven.

Artikel 6: Beherende en stille vennoten

Mevrouw Vandermeulen Véronique, voornoemd, is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

De Heer Vanwachtendonck Manuel, voornoemd, is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoten bestaan in:

- het stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 7: Bestuur van de vennootschap

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke of derden, of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd met unanimiteit van stemmen van de beherende vennoten en met gewone meerderheid van stemmen van alle beherende en stille vennoten samen.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd: Mevrouw Vandermeulen Véronique Michèle Marie Madeleine, geboren te Elsene op elf november negentienhonderd drieënzestig, rijksregisternummer 63.11.11-016.84, echtgenote van de heer Vanwachtendonck Manuel, wonende te 3360 Bierbeek, Tiensesteenweg 227.

Zij zal tevens de enige beherende vennoot zijn.

De duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbeperkt.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens wanneer de algemene vergadering er anders over beslist.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet mits zijn instemming.

Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

...

Artikel 10: Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

Artikel 11: Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen van de beherende vennoten en met gewone meerderheid van stemmen van alle beherende vennoten en stille vennoten samen. Elk aandeel geeft recht op één stem. De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vennoten mogen evenwel met unanimiteit van stemmen van de beherende vennoten en met gewone meerderheid van stemmen van alle beherende vennoten en stille vennoten samen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens  met unanimiteit van stemmen van de beherende vennoten en met gewone meerderheid van stemmen van alle beherende vennoten en stille vennoten samen mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12: Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen. Artikel 13: Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand mei om twaalf uur. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door mevrouw Vandermeulen Véronique. Zij zal gehouden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

worden ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering worden genomen met unanimiteit van stemmen van de beherende vennoten en met gewone meerderheid van stemmen van alle beherende vennoten en stille vennoten samen, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 14: Ontbinding - Vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen van de beherende vennoten en met gewone meerderheid van stemmen van alle beherende vennoten en stille vennoten samen de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar met unanimiteit van stemmen van de beherende vennoten en met gewone meerderheid van stemmen van alle beherende vennoten en stille vennoten samen anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit. OVERGANGSBEPALINGEN :

Wordt tot vast vertegenwoordiger van de vennootschap benoemd : mevrouw Vandermeulen Véronique, voornoemd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Dirk Luyten, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte oprichting de dato 17 december 2014.

Coordonnées
DUOLINE PROJECT

Adresse
TIENSESTEENWEG 227 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande