DRUKKERIJ LAMINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRUKKERIJ LAMINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.432.226

Publication

22/04/2014
ÿþmod 1i.1

,~...`

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' I

Vo, leho aan

Belg

Staan

i

iii





Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 9 APR, 2014

DE GIjER,

Ondernemingsnr : 0433.432.226

Benaming (voluit) : DRUKKERIJ LAMINE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Notelarenweg 115

3020 Herent

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: REGIME ARTIKEL 537 WIB KENNISNAME UITKERING TUSSENTIJDS BRUTO DIVIDEND -KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD TEN BELOPE VAN TUSSENTIJDS NETTO DIVIDEND DOOR DE DIVI-DENDGERECHTIGDE(N)  's AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 18 maart 2014, geregistreerd te Haacht, vier bladen geen verzendingen, op 21 maart daarna, boek N82 blad 12 vak 10, tegen het recht van vijftig euro (¬ 50,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DRUKKERIJ LAMINE" als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31l maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap,;; tweehonderd en achtduizend driehonderd en zeven euro (208.307 EUR) bedragen, zoals,; blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering vanaf 25 mei 2012.

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, tweehonderd en achtduizend driehonderd en zeven euro (208.307 EUR) bedraagt.

DERDE BESLISSING: KENNISNAME BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 31 DECEMBER 2013.

De vergadering beslist kennis te nemen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato 31 december 2013, waarin werd beslist tot;; uitkering van een tussentijds bruto dividend van tweehonderdduizend euro (200,000 EUR);; en waarbij elke vennoot individueel en vrijwillig de intentie heeft geuit om het hem/haar;; uitgekeerde dividend  weliswaar na afhouding van tien procent (10%) roerender; voorheffing  integraal te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap;: overeenkomstig het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992,

VIERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD.

i! Na bevestiging door elk van de vennoten afzonderlijk dat zij het hen uitgekeerde dividend'3i vrijwillig overeenkomstig artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk;, willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, beslist deï, vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng inf; geld met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde ,._honderd_.tachtfgduizend, _euço __(18.0.000.EUR),_om _het_ _van _achttienduizend v_ijfhonder«

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ÿ

Voor-bbhouddn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jp.

tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) te brengen op honderd achtennegentigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (198.592,01 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen en volledig volgestort.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in geld door de vennoten van de hen bij hoger vermelde bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2013 uitgekeerde tussentijdse netto dividenden, De vergadering bevestigt deze beslissing reeds in december 2013 te hebben genomen; onderhavige akte is slechts de formalisering van deze beslissing.

VIJFDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Nadat alle vennoten, aanwezig zoals gezegd, verklaard hebben dat zij volledig op de hoogte zijn van de statuten van de vennootschap en de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging en dat zij samen de totaliteit der aandelen van de vennootschap bezitten, verklaren zij, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto dividend, zijnde een bedrag van honderd tachtigduizend euro (EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort, en wel als volgt:

1. De heer VERSCHUERE Roger, voornoemd vennoot sub 1.

Ten belope van zevenhonderd twintig euro: ¬ 720

2, Mevrouw DELCOIGNE Anna, voornoemd vennoot sub 2.

Ten belope van zevenhonderd twintig euro: ¬ 720

2. De heer VERSCHUERE Filip, voornoemd vennoot sub 3.

Ten belope van negenentachtigduizend tweehonderd tachtig euro: ¬ 89.280

2. De heer VERSCHUERE Koen, voornoemd vennoot sub 4,

Ten belope van negenentachtigduizend tweehonderd tachtig euro: ¬ 89.280

TOTAAL: honderd tachtigduizend euro: ¬ 180.000

Dit bedrag van honderd tachtigduizend euro (180.000 EUR) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, en de kapitaalverhoging is aldus volledig volgestort, door stortingen in geld, die zij gedaan hebben op een bijzonder rekeningnummer BE83 0882 4477 1815 op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het wetboek vennootschappen bij Belfius Bank,

Een attest van deze stortingen werd afgeleverd door de bank op een datum binnen de drie maand, voorafgaand aan deze vergadering, en wordt door de comparanten aan ondergetekende notaris overhandigd om het in zijn dossier te bewaren.

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

ZESDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geld van honderd tachtigduizend euro (180.000 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd achtennegentigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (198.592,01 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

*Artikel 5. van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achtennegentigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (198.592, 01 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 250.

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 7 maart 1988 met een maatschappelijk kapitaal van twee miljoen vijfhonderdduizend frank, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen van tienduizend frank ieder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-, behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

Op 29 december 1993 werd het kapitaal verminderd tot zevenhonderd vijftigduizend frank, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen van drieduizend frank ieder,

Op 14 februari 2006 werd het kapitaal omgezet in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde.

Op 18 maart 2014 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen verhoogd tot honderd achtennegentigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde."

*Artikel 32. van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel 32. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars vormen een college,

ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden ais vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over aile machten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

ACHTSTE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN.

§È vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake. NEGENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMiNiSTRATiE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan "Vervaart & Renders Accountants" te 2440 Geel, Kollegestraat 66, vertegenwoordigd door de heer Bert Bollen, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

TIENDE BESLISSING: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten.



Op de teatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2014 : LE071373
23/08/2013 : LE071373
03/07/2012 : LE071373
26/06/2012 : LE071373
14/06/2011 : LE071373
23/12/2010 : LE071373
24/03/2010 : LE071373
06/04/2009 : LE071373
18/06/2008 : LE071373
02/06/2015 : LE071373
31/05/2007 : LE071373
07/03/2006 : LE071373
08/06/2005 : LE071373
17/06/2004 : LE071373
17/06/2003 : LE071373
16/06/2001 : LE071373
01/07/2000 : LE071373
03/07/1999 : LE071373

Coordonnées
DRUKKERIJ LAMINE

Adresse
NOTELARENWEG 115 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande