DRS VAN DE WERF - MACKEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRS VAN DE WERF - MACKEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.713.401

Publication

24/12/2013
ÿþmoa i 1.i

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter rifle der

Rechtbank vara Koophandel

te Leuven, de 1 2 DEC. 2013

DEfeF1ER,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









*13194193*





Ondememingsnr : 0867.713.401

Benaming (vo¬ utt) : DRS. VAN DE WERF-MACKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BAERTLAAN 29

3020 HERENT

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor notaris Luc Talloen te Leuven op twee december tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde. vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1.) Beslissing van de algemene vergadering een dividend ten belope van

HONDERDTWEEËNTACHTIGDUIZEND EURO (E 182.000,00) uit te keren rekening houdend met artikel 320 Wetboek vennootschappen en in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992.

Verbintenis van de vennoten na betaling van de 10% roerende voorheffing, het saldo onmiddellijk terug in het kapitaal te incorporeren middels inbreng in natura (inbreng schuldvordering die is ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992).

2.) Kapitaalverhoging door inbreng in natura:

1.Verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde

inbreng in natura en de kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van

. vennootschappen.

2.Verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de

toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig

" artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen. Het verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging, in het kader van artikel 537 WIB92 zoals ingevoegd door artikel 6 PW 28.6.2013 (zie BS 1.7,2013, Ed. 2, blz. 41480 e.v.), van de BV ovv, BVBA Drs. Van de Werf- Macken, bestaat uit twee schuldvorderingen voor een totaalbedrag van 163.800,00 EUR.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a) de algemene vergadering van 2 december 2013 heeft vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag tot toekenning van een dividend ten belope van 182.000,00 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure;

b) de algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10 % , op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder;

c) de resultaten van de vennootschap over het boekjaar 2013 de voorgestelde dividend uitkering toelaten overeenkomstig artikel 320 W. Venn..

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat : a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves Anet Inhouding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

24/12/2013

mod 11,1

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 880 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap Drs. Van de Werf - Macken BV ovv. BVBA, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 980ste van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wilrijk, 29 november 2013

Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en Revisor erkend door de FSMA voor ICB's

Zaakvoerder"

3, Zoals gezegd onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek

Inkomstenbelastingen 1992, verhoging van het kapitaal met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde HONDERDDRIEËNZESTIG DUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 163.800,00) om het van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) te brengen op HONDERDTWEEËNTACHTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 182.400,00), door uitgifte van ACHTHONDERD TACHTIG (880) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande HONDERD (100) aandelen. De ACHTHONDERD TACHTIG (880) nieuwe aandelen, delend in de winst vanaf heden, zullen worden toegekend aan de heer VAN dE WERF Frans, voornoemd, en mevrouw MACKEN Louise, voornoemd, als vergoeding voor de inbreng van een schuldvordering, zijnde vordering tot een dividenduitkering, die zij lastens de vennootschap bezitten. Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100%).

4. Inschrijving en storting op de nieuwe aandelen.

5.Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

3.)Aanpassing van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de voormelde kapitaalverhoging en aanpassing van artikel 20 van de statuten aan de nieuwe wetgeving inzake ontbinding van vennootschappen.

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhoging en aanpassing van artikel 20 van de statuten aan de gewijzigde wetgeving inzake de ontbinding van de vennootschap, zodat dit artikel voortaan als volgt luidt:

"Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van aile kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, voorafeer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding." 4.)Aanpassing van artikel 9 van de statuten zodoende dat de zaakvoerder, zolang de vennootschap eenhoofdig is, voor een onbepaalde duur wordt benoemd. Het artikel luidt voortaan als volgt "De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geneesheren-vennoten moeten zijn.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat herleid tot maximaal 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit ; van de algemene vergadering, met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ShatsbTad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

enkel uitgereikt met het oog

op de neerlegging ter griffie

VUr-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Geassocieerd notaris Luc Talloen

Wordt telkens hierbij neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte

- historiek en gecoördineerde statuten

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag zaakvoerder

Bilagen bij hetBèTgisèli Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 03.06.2013 13142-0012-009
04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 01.06.2012 12133-0291-009
28/11/2011
ÿþMotl Za

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 16 NOV, 2011

°a rf ~FrFR,

i~wxwxwo~w~~~iW~

" 111~0~25"

1

v,

beh

aei

sua

Ondememingsnr : 0867.713.401

Benaming DRS VAN DE WERF - MACKEN

(voluit) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baertlaan 29, 3020 Herent, België

Onderwerp aide Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 07 november 2011 is gebleken dat de algemene vergadering vastgesteld heeft dat het mandaat van dokter Louise Macken ten einde liep bij de jaarvergadering die plaatsvond in 2010, dat zij het mandaat van zaakvoerder sindsdien feitelijk heeft uitgeoefend, en beslist heeft dokter Louise Macken, wonende te 3020 Herent, Baertlaan 29 te herbenoemen tot zaakvoerder voor een periode ingaand op 07 november 2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017.

(get.) Dokter Louise Macken, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van l.uilt B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

fe ac : Naam en hardtekening.

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 24.06.2011 11196-0044-010
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 12.06.2009 09216-0231-013
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 09.07.2008 08394-0289-013
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.07.2007, NGL 13.07.2007 07392-0329-013
22/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 17.08.2006 06644-2922-015
14/12/2005 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 07.12.2005 05890-3549-012
10/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 30.09.2005 05815-1765-011
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.07.2015, NGL 10.07.2015 15287-0408-009

Coordonnées
DRS VAN DE WERF - MACKEN

Adresse
BAERTLAAN 29 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande