DRENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.663.033

Publication

18/06/2014
ÿþ Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

06 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

11011111*11.1à111111111111

V beh

aa

Bel Stat

Ondernerningsnr : s "e:>1

Benaming

(voluit) Drent

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3020 Herent, Keulenstraat 60

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 28 mei 2014 dat 1. Toon Hilde Ivo DRENT, bediende, geboren in Leuven op 5 februari 1987, wonende in 3020 Herent, Keulenstraat 60, 2. Valerie Aurore Audrey DUTON, zonder beroep, geboren in Mechelen op 28 april 1989, wonende in 3020 Herent, Keulenstraat 60, en 3. Joos Lieve Ludo DRENT, arbeider, geboren in Leuven op 16 oktober 1993, wonende in 3012 Leuven (VVilsele), Bleydenberglaan 15A, vanaf 28 mei 2014 voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten niet de naam Drent met zetel in 3020 Herent, Keulenstraat 60 en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, volledig geplaatst en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap Axa Bank Europe geopende rekening gedeponeerd, als volgt: 1) de echtgenoten Toon Drent en Valerie Duton plaatsen en hebben afbetaald 17.100,00 euro, met ontvangst door Toon Drent van 86 aandelen en door Valerie Duton van 85 aandelen, en 2) Joos Drent plaatst en heeft afbetaald 1.500,00 euro, met ontvangt door hem van 15 aandelen, zodanig dat het kapitaal vertegenwoordigd is door 186 aandelen met stemrecht, elk met een gelijke fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal.

Het doel van de vennootschap is: - de aan- en verkoop van pluimvee; - de aan- en verkoop van knaagdieren en konijnen; - de aan- en verkoop van vogels; - de verkoop van toebehoren voor dieren; - de verkoop van voeding voor dieren; - de groot en kleinhandel in levende dieren; - de aan- en verkoop van en de handel in bloemen en planten; - grafisch ontwerp; fotografie; - fotobewerking; webdesign; - tuinaanleg en onderhoud; - de verkoop en verhuur van tuinmaterialen; - de verkoop van meststoffen en potgronden; - de hulp bij aanschaf huisdieren; - de verkoop van voeding en dranken voor menselijke consumptie; - het kweken van vogels, kippen, knaagdieren en konijnen; - de import en export van levende dieren; - de consultancy aan en management voor vennootschappen, verenigingen en ondernemingen in het algemeen; - het vormen en beheren, uitsluitend voor eigen rekening, van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen; - het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen; - het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng, participaties, voorschotten; - het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in vennootschappen, bedrijven of andere rechtspersonen. De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel. De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering aile handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. De vennootschap mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, samen de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

' De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar' zaakvoerders, die indien er meer dan één is, samen bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan. Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en dan de hoegrootheid van de bezoldiging bepaalt.

Niet-statutaire zaakvoerders zijn Toon Hilde Ivo DRENT en Valerie Aurore Audrey DUTON, beiden voornoemd. Hun mandaten zijn van onbepaalde duur en niet bezoldigd. Zij zijn samen bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen.

Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-...... _ _ en controlebevoegdheid van een commissaris..

Op de laatste tala, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(On(en) bevoegd de rechtspersoon tep aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oprOeping, de laatste zaterdag van mei om 19.00 uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf het ontstaan van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap tot en met 31 december 2015 en omvat aile voorheen en in het bijzonder vanaf 1 mei 2014 voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds, Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen , deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

J oz Vijerckx

Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Voor-

aan het Belgisch Staatsblad

e

BijIagen bi) het 13e1gisch Staatsblad - 18/06/2014 -Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 30.06.2016 16248-0490-010

Coordonnées
DRENT

Adresse
KEULENSTRAAT 60 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande