DR. THOMAERE MARC - HUISARTSENGENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. THOMAERE MARC - HUISARTSENGENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.454.813

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 26.08.2014 14467-0460-011
02/01/2014
ÿþmod 11.1

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Het jaar tweeduizend dertien op zestien december.

In het kantoor van Meester Bernard INDEKEU, notaris met standplaats te Zoutleeuw, is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. THOMAERE MARC -HUISARTSENGENEESKUNDE", met maatschappelijke zetel te 3400 Landen, Braakkouterstraat 17, RPR Leuven, BTW BE 0862.454.813.

i

Vaststelling dat de vergadering geldig van beraadslagen

De enige vennoot is aanwezig, zodat het bewijs van zijn oproeping niet moet worden voorgelegd.

Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat

:: ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

i

ii Besluiten

Na beraadslaging gaat de vergadering over tot de agenda en neemt de volgende beslissingen:

; Eerste beslissing  Kennisname dividenduitkering

;: De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 15 november) 2013 waarbij besloten werd tot de uitkering van een tussentijds dividend, door onttrekking aan de beschikbare reserves, voor een bruto-bedrag van honderd en twee duizend zeshonderd zestig euro vijfentachtig eurocent (¬ 102.660,85) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien: ;~ procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbetastingen, zijnde tienduizend tweehonderd zesenzestig euro negen eurocent (¬ 10.266,09), in totaal tweeënnegentig duizend driehonderd ;: vierennegentig euro zevenenzeventig eurocent (¬ 92.394,77) netto-dividend.

Dit netto-dividend van tweeënnegentig duizend driehonderd vierennegentig euro zevenenzeventig eurocent: (¬ 92.394,77) werd toegekend aan de enige aandeelhouder, de heer THOMAERE Marc, voornoemd, en: betaalbaar gesteld door boeking op zijn rekening-courant.

il Overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomtenbelastingen heeft de enige vennoot verklaard het: volledig bedrag van dit netto-dividend te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de ii vennootschap, zoals hierna bepaald.

:i Tweede beslissing - Voorafgaande verslagen

i De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de enige vennoot, aanwezig ofj :; vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaart sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze

j verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de heer Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3000 Leuven,

ii Brusselsestraat 292 N8, op 15 november 2013, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

BESLUIT :i

Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkersi ;, Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 A18 te 3000 Leuven, verklaart, in:: uitvoering van artikel 312 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste nazicht te hebbeni ;: uitgevoerd de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake de vooropgesteld inbreng in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0862.454.813

Benaming (voluit) : DR. THOMAERE MARC - HU1SARTSENGENEESKUNDE (verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Braakkouterstraat 17

3400 Landen

11111 IIllh1 U ll It1D ll

*1A002130*

I Neargeiegd ter ¬ tuile der Rechtbank van Koophandel

te )_saven, DE cRIFF1EFF: 9 DEC. 2013 Griffie







"

Voor-beiooden aan het

d Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

natura ad 92.394,77 ¬ , ter gelegenheid van een kapitaalverhoging blj de Bvba "Dr. Thomaere Marc» in het kader van artikel 537 van het WIB onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun intentie om het kapitaal te verhogen ook daadwerkelijk uitvoeren,

Mijn besluitverklaring is als volgt:

dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor de inbreng in natura en dit in de vorm van een beperkt nazicht, dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,

dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

dat de kapitaalverhoging door inbreng in natura 92.394,77 ¬ bedraagt waarvoor 531 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden,

Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 15 november 2013

Voor de Bvba

F. Clukkers Bedrijfsrevisor"

-- het verslag opgesteld door de zaakvoerder op 15 november 2013 overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verstag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Derde beslissing  Kapitaalverhoging

a) Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, om het maatschappelijk kapitaal met tweeënnegentig duizend driehonderd vierennegentig euro zevenenzeventig eurocent (¬ 92.394,77) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd en tien duizend negenhonderd vierennegentig euro zevenenzeventig eurocent (¬ 110.994,77) te brengen door inbreng van de heer THOMAERE Marc, voornoemd, van een rekening-courant schuldvordering ten bedrage van tweeënnegentig duizend driehonderd vierennegentig euro zevenenzeventig eurocent (¬ 92.394,77) op de vennootschap, gecreëerd door de uitkering van voormeld tussentijds dividend.

b) Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens verklaart de heer THOMAERE Marc, voornoemd, de schuldvordering op de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. THOMAERE MARC - HUISARTSENGENEESKUNDE", ten bedrage van tweeënnegentig duizend driehonderd vierennegentig euro zevenenzeventig eurocent (¬ 92.394,77) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap. Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van vijfhonderd éénendertig (531) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

Deze nieuwe aandelen worden toegekend aan de enige aandeelhouder, de heer THOMAERE Marc voornoemd.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd en tien duizend negenhonderd vierennegentig euro zevenenzeventig eurocent (¬ 110.994,77) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenhonderd zeventien (717) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Vierde beslissing  Wijziging van artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen: "Artikel 5  Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en tien duizend negenhonderd vierennegentig euro zevenenzeventig eurocent (¬ 110.994,77) en is vertegenwoordigd door zevenhonderd zeventien (717) aandelen, zonder nominale waarde."

Vijfde beslissing  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Zesde beslissing  Machtiging aan de zaakvoerder

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het uitgekeerde dividend, waarvan hiervoor sprake.

Stemming

Deze besluiten werden eenparig goedgekeurd,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

MEESTER BERNARD INDEKEU, NOTARIS TE ZOUTLEEUW

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte de dato 16 december 2013

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag zaakvoerder

- de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

beouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 24.07.2013 13340-0081-011
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 24.08.2012 12444-0479-011
04/04/2012
ÿþ E r~ffl71 Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

=izoseaer

Vc behc aar aelç Staal

Neâteelgd teer gai% ci'ér Becte** van Koophandel

te Lefven, de 2 3 MAART 2012 DE CRTFFIER,

Griffie

Ondernemiingsnr : 0862.454.813

Benaming

(voluit) : DR. THOMAERE MARC - HUISARTSENGENEESKUNDE

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spikboomstraat 31C, 3400 Landen

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van de BVBA DR. THOMAERE MARC - HUISARTSENGENEESKUNDE van 25 februari 2012, gehouden op de zetel van de vennootschap, werd besloten:

De maatschappelijke zetel wordt, met ingang vanaf heden, overgebracht van Spikboomstraat 31C te 3400 Landen naar Braakkouterstraat 17 te 3400 Landen.

Gedaan te Landen, 25 februari 2012.

Thomaere Marc

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2012
ÿþ Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande te Leuven, de 0 4 JAN. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

ICI II III III VIII N

" 12012492*

V beh

aa

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0862.454.813

Benaming

(voluit) : DR. THOMAERE MARC - HUISARTSENGENEESKUNDE (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spikboornstraat 31C, 3400 Landen (Neerwinden)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op negenentwintig december tweeduizend en elf, aangeboden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist volgende artikelen aan te passen aan de opmerkingen van de Contractencommissie, de dato zestien september tweeduizend en tien, als volgt :

1. Aanpassing van artikel 3 door weglating van de volgende woorden in regel 19 van alinea 2 "zonder dat deze opsomming beperkend is" en vervollediging van alinea 6 als volgt "..., op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen."

- Zodoende zal de tekst van alinea 2 van artikel 3 voortaan luiden als volgt:

"De uitoefening van de geneeskunde in het algemeen en meer in het bijzonder de huisartsgeneeskunde, door de geneesheervennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De vennootschap kan bovendien alle werk- zaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag overgaan tot het huren, leasen of aankopen van alle medische apparaturen en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kosten van een volle- dige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de ge-neesheervennoot. De vennootschap heeft tevens tot doel het scheppen van mogelijkheden om de vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande prak- tijkuitoefening mogelijk te maken. Zij heeft meer bepaald tot doel de hiertoe nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de, uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichten van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur. De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels terzake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskundige producten en collusie te weren.

- Zodoende zal de tekst van alinea 6 van artikel 3 voortaan luiden:

"De vennootschap heeft tevens tot doel het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te. behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uit-maken. De vennootschap kan alle handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige. doeleinden, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen."

2. Aanvulling van artikel 8 met volgende tekst :

"Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de'

vennootschap.

De verdeling der aandelen in de vennootschap mag niet beletten dat elke geneesheer vennoot een normale'

vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk."

Zodoende zal de tekst van de nieuw gecreëerde alinea 5 en 6 van artikel 8 voortaan luiden als volgt :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

"Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De verdeling der aandelen in de vennootschap mag niet beletten dat elke geneesheer vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk."

3. Aanvulling van artikel 10, eerste alinea met de volgende tekst :

"._. en die ingeschreven zijn op de Lijst van de Orde van Geneesheren."

Toevoeging van volgende tekst na de laatste alinea van artikel 10 :

"Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op

geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen

worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft."

Zodoende zal de tekst van artikel 10 voortaan luiden als volgt :

"De enige vennoot kan het geheel of een gedeelte van zijn aandelen onder levenden slechts vrij overdragen,

of wegens overlijden laten overgaan, op straffe van nietigheid, aan geneesheren van dezelfde of aanverwante

disciplines die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteiten uitoefenen of zullen

uitoefenen en die ingeschreven zijn op de Lijst van de Orde van Geneesheren.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde

provinciale raad van de orde van geneesheren.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen

enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen

worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijf.."

4. Aanvulling van artikel 14 met de volgende tekst :

"Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren-vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden."

Zodoende zal de tekst van de nieuwe gecreëerde alinea 4 van artikel 14 voortaan luiden als volgt :

"Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren-vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden."

5. Aanvulling van artikel 15, laatste alinea met de volgende tekst :

"..., doch enkel voor niet-medische aangelegenheden."

Zodoende zal de teks! van de laatste alinea van artikel 15 voortaan luiden als volgt :

"De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen, doch enkel voor

niet-medische aangelegenheden."

6. Schrapping van volgende woorden in artikel 17, eerste alinea, eerste gedachtenstreep :

' ... met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is."

Zodoende zal de tekst van artikel 17 eerste alinea, eerste gedachtenstreep voortaan luiden als volgt :

"De statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet:

- hetzij met eenparig goedvinden van de vennoten;"

7. Weglaten van volgende woorden in artikel 23, tweede en derde alinea :

"... de obligatiehouders...".

Zodoende zal de tekst van de tweede en derde alinea van artikel 23 voortaan luiden als volgt :

"De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehou-ders, de zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de zaakvoerder en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd."

8. Weglaten van volgende woorden in artikel 25, derde alinea :

"... moet zelf stemgerechtigde..." en vervangen door de volgende woorden: "... kan al of niet ..."

Zodoende zal de tekst van de derde alinea van artikel 25 voortaan luiden als volgt

"De lasthebber kan al of niet vennoot zijn. Minderjarigen en ontzetten mogen evenwel vertegenwoordigd

worden door een lasthebber of vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is; hetzelfde geldt als de

vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt of eenhoofdig is."

9. Aanvulling van artikel 30 na de laatste alinea met de volgende tekst :

"Indien de vereffenaar geen arts is, moet deze voor de overdracht van de medische dossiers bijgestaan

worden door een arts."

Zodoende zal de tekst van de laatste alinea van artikel 30 voortaan luiden als volgt :

"Indien de vereffenaar geen arts is, moet deze voor de overdracht van de medische dossiers bijgestaan

worden door een arts."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering van de aandeelhouders verzoekt ondergetekende Notaris om de gecoördineerde teks! van

de statuten op te stellen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris, Erik Lerut

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte;

- gecoördineerde statuten.

Voor-

'oehoucean

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 26.08.2011 11446-0174-011
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 16.06.2009 09229-0207-011
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 03.07.2008 08339-0209-011
09/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 06.08.2007 07539-0262-011
29/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 07.06.2006, NGL 28.08.2006 06688-1456-010
29/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 01.06.2005, NGL 28.09.2005 05736-1116-009
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 24.07.2015 15340-0047-011
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 29.08.2016 16492-0016-011

Coordonnées
DR. THOMAERE MARC - HUISARTSENGENEESKUNDE

Adresse
BRAAKKOUTERSTRAAT 17 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : LANDEN
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande