DR. SOFIE DAINEFFE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. SOFIE DAINEFFE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.400.154

Publication

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 27.08.2012 12470-0239-010
13/01/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 1111111JR111,1!11111,10i11,1! m

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



BRUSSEL

03 JaiZo11

Ondernemingsnr : 9)32. Ll l`]~ 'i s(-1

Benaming :

(voluit): Dr. Sofie Daineffe

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een burgerlijke vennootschap

Zetel : 1800 Vilvoorde, Koningslosteenweg 28.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst:

--- Het jaar tweeduizend en tien.

Op dertig december.

--- Voor mij, Meester Philip Odeurs, notaris met standplaats te Sint-Truiden.

--- IS VERSCHENEN:

Mevrouw DAINEFFE Sofie Luk S., geboren te Dinant op negenentwintig juli negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer 79.07.29-096.63, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1800 Vilvoorde, Koningslosteenweg 28.

Volmacht.

Deze oprichter hier vertegenwoordigd door de Heer DEWALHEYNS Kris, wonende te 3300 Tienen, Kabbeekvest 2, nationaal nummer 741030.161.78, ingevolge onderhandse volmacht hem verleend op datum van veertien december tweeduizend en tien, waarvan het origineel aan deze akte zal gehecht blijven.

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister en van hun identiteitskaarten. De rijksregisternummers werden vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkene.

Voornoemde verschijner wordt verder genoemd "DE OPRICHTER".

Hierna genoemd "De oprichter".

- Die ondergetekende notaris verzocht heeft de authentieke akte te verlijden van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die opgericht wordt onder de naam "Dr. Sofie Daineffe".

A. VOORAFGAANDE UITEENZETTING.

FINANCIEEL PLAN.

Voor het verlijden van deze akte heeft de oprichter mij een financieel

plan overhandigd, opgemaakt op heden en door hem ondertekend waarin hij heter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

" aan het trérFiEh Staatsblad

1

Luik B - vervolg

bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt. 1

Dit stuk wordt door ondergetekende notaris in ontvangst genomen en voor "ne varietur" ondertekend om te worden bewaard door ondergetekende notaris. Ondergetekende notaris waarschuwt de oprichter:

- dat bij faillissement binnen de drie jaar na oprichting, het

financieel plan moet overhandigd worden aan de rechtbank;

- voor de draagwijdte van dit plan, meer bepaald wat betreft de hoofdelijke aansprakelijkheid van de oprichters ingeval het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting kennelijk ontoereikend was voor de normale uitoefening van de door de vennootschap voorgenomen bedrijvigheid. KAPITAAL - INSCHRIJVING - VOLSTORTING

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (e 18.600,00) volledig geplaatst is. Het

kapitaal is verdeeld nominale waarde, die

De oprichters zijn ten belope bedrag van honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding elk één/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. verklaren en erkennen dat elk der aandelen volstort De vennootschap beschikt bijgevolg over een 400, 00) .

van

in

van

twee/derde.

TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (E 12.

i

De honderd zesentachtig aandelen werden als volgt onderschreven: Mevrouw DAINEFFE Sofie, wonende te 1800 Vilvoorde, Koningslosteenweg 28, titularis van 186 aandelen .

Totaal : Honderd zesentachtig aandelen.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ARGENTA nummer 973.0084855.14 geopend op naam van Ide burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Sofie Daineffe in oprichting, zoals blijkt luit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op heden dat mij gis overhandigd om aan deze akte te worden gehecht.

OVERNAME - BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane 1

'verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel

Î

lÎ Ei

II

ÎÎ ii

1

II

i i i

i

van het Wetboek van vennootschappen.

I

slasten die ten laste van de vennootschap komen bij benadering achthonderdij

uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

KENNISGEVINGEN DOOR DE NOTARIS.

Vooreerst heeft de Notaris de oprichter gewezen op het feit dat de uitoefening van bepaalde handelsactiviteiten en van bepaalde dienstenverstrekkingen onderworpen zijn aan bijzondere wetgevingen, welke zekere toestemmings- en vestigingsvereisten vooropstellen.

De oprichters verklaren dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over de verplichting om een verslag op te stellen bij elke inbreng die niet in speciën wordt gedaan of voor elke verkrijging binnen een periode van twee jaar vanaf de oprichting van een goed dat toebehoort aan een oprichter, een vennoot of een zaakvoerder.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68

De oprichters erkennen te weten dat het bedrag van de kosten en de

rechtbank vang

Voac-

behoudem aan het t elgri h

Staatsblad

Luik B - vervolg

vijftig euro (¬ 850,00) bedraagt.

B. STATUTEN

Na voorgaande verrichtingen besluit de comparant tot lezing enl

zoals ze hierna in extenso;

worden weergegeven.

A. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL- DOEL - DUUR

Artikel één: naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van eens besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam:1 "Dr. Sofie Daineffe".

Artikel twee: zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Koningslosteenweg 28.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en meegedeeld worden aan, de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waartoe de vennoten behoren.

Artikel drie: doel 1

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de volledige medische activiteit als radioloog door de geneesheer-vennoot, in naam en} voor rekening van de vennootschap en met inachtneming van de regels van del

medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. l

Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door del geneesheer vennoot onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van del vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. i

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag zij technisch, verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag zij alle medische apparatuur en accommodatie, dienstig voor de praktijk aankopen, huren, invoeren. Zij kan hiertoe reserves aanleggen teneinde de nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen.

In hetzelfde kader mag zij eveneens een medisch secretariaat oprichten, gelast met de inning en de verdeling van de erelonen.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder tel bekwamen of de ontwikkeling van de door hem beoefende specialisatie op del voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen; uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks dei verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op het even welke wijze

en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot del algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De :vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen een gelijkaardig doelt nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten meti

bekrachtiging van de door hem opgestelde statuten,

deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen

Luicc B - vervolg

.andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan onroerende goederen aan- en verkopen voor zover dit kadert in het beheer van de reserves als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag

krijgen.

i

Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk in verband mets dit bijkomstig doel met een twee/derde meerderheid akkoord te zijn met het! investeringsbeleid.

Artikel vier: duur

1. De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging! bevoegde

van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts worden ontbonden door een besluit van de algemene vergadering, dat genomen wordt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging, voor zover de wet geen andersluidende bepalingen bevat.

B. KAPITAAL EN EFFECTEN

Artikel vijf: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen! zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één honderd zesentachtigstel, (1/1868te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

Artikel zes: voorkeurrecht

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal, behoudens wat gezegd hierna voor de vruchtgebruiker, minimum twintig dagen bedragen.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, wordt het stemrecht geschorst totdat blote eigendom en vruchtgebruik terug in één hand verenigd zijn.

Artikel zeven

De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen aan geneesheren

ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren en bevoegd de

geneeskunde in België actief uit te oefenen.

Zo een overdracht kan alleen voor de volle eigendom gebeuren.

De aandelen zijn steeds op naam en ondeelbaar: zij kunnen slechts!

door geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren] verworven worden. Elke overdracht van aandelen dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der

Geneesheren.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg]

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouders

" aan het 11e-igrscE Staatsblad

Luik B - vervolg

(verzekerd blijft. Artikel acht Net overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

De waarde van de aandelen van de enige vennoot gaat over op de erfgenamen of legatarissen. Indien zij als titularis van de rechten van de; vennoot willen optreden, moeten zij, zoals elke derde, zich onderwerpen aan iade voorwaarden inzake aanvaarding zoals die vastgesteld zijn in de¬

l statuten.

Indien één of meerdere van de erfgenamen of legatarissen titularis]

kan of kunnen zijn van de rechten van een vennoot kan hij of kunnen zij del aandelen en rechten overnemen van de andere erfgenamen of legatarissen die; niet kunnen of willen titularis zijn aan de schattingswaarde van del aandelen. Deze schattingswaarde wordt bepaald door overeenkomst van partijen, en indien er geen overeenkomst is, door een deskundige aangesteld

! door de rechtbank. De verdeling van de over te nemen aandelen of rechten door de overnemers gebeurt naar evenredigheid met het aantal aandelen en/of; rechten die zij bezitten. De kennisgeving van de wil de aandelen over tel nemen gebeurt per aangetekend schrijven één maand na het overlijden van!

enige vennoot. Indien de erfgenamen of legatarissen geen titularis kunnen zijn of willen zijn van de rechten van de enige vennoot, moeten de erfgenamen of legatarissen binnen de maand na het overlijden van de enige vennoot de procedure starten om de naam en de statuten te wijzigen zodat ze geen

uitstaans meer hebben met de uitoefening van de geneeskunde.

Indien dit niet gebeurd is binnen de vastgestelde termijn van één maand, wordt de vennootschap, in tegenstelling met hierboven bepaald in paragraaf 1, van rechtswege ontbonden.

Een aandeel kan nooit gesplitst worden in naakte eigendom en! vruchtgebruik.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

Artikel negen

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen vang een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder del

levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle'

andere vennoten.

De overdracht kan alleen gebeuren aan personen vermeld in artikel 7

en kan alleen voor de volle eigendom gebeuren.

Iedere vennoot is verplicht om zijn aandelen over te dragen aan de andere] vennoten, indien de Orde der Geneesheren de schrapping van de tabel om

eender welke reden oplegt of indien de vennoot zelf zijn activiteit als

geneesheer stopzet.

Voor-

behouden

" aan het

`s3eTg'iscTt~

Staatsblad

De erfgenamen of legatarissen die geen vennoot kunnen zijn ingevolge paragraaf 2 of geen vennoot willen zijn, moeten de aandelen of de bepaalde rechten op aandelen overdragen aan de andere erfgenamen of legatarissen.

Indien er geen enkel erfgenaam of legataris is die vennoot kan zijn, zijn ze verplicht alle aandelen of rechten van aandelen over te dragen aan de andere vennoten naar evenredigheid met het aantal aandelen die zij bezitten.

Aandelen morgen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de enige vennoot de procedure tot wijziging van de statuten met onder andere de aanpassing vapp

~---_------!

Voor-

behouden Luik B - vervolg

" aan het

Staa Gel sbiad 1d naam en het maatschappelijk doel wordt gestart en ten laatste beëindigd I IÉbinnen de 5 maanden, zodat elke verwijzing naar een geneeskundige activiteit uit de statuten verdwijnt.

i

vennootschap niet mogenl uitoefening van hunl balans, rekeningen en

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

C. BESTUUR - CONTROLE

Artikel elf: bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders,

natuurlijke personen, vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering

die de duur van hun opdracht bepaalt.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd

voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerder herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden. Deze bezoldiging

dient overeen te stemmen met de werkelijke uitgeoefende

bestuursactiviteiten.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk- inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke lovereenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

i

i

II

1

li

1i

1

1 Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de

1Izaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen É dienaangaande.

i1Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de 11vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

1!In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken 1lis, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van

ARTIKEL TIEN

De erfgenamen of legatarissen en de schuldeisers van een vennoot zullen de zegels op de goederen en waarden van de leggen, noch hiervan de inventaris eisen. Voor de rechten zullen zij zich moeten gedragen naar de geschriften alsmede de statuten van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel twaalf: bevoegdheden zaakvoerder

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Luik B - vervolg

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

~ II

~ ----~

1

ede vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door dé !aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

1 Artikel dertien: volmachten

i De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, niet-! vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer niet-medische ;rechtshandelingen. Artikel veertien: beëindiging mandaat zaakvoerder

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke redeni ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap) 'niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring ofj 'onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze! =gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie Ivan een zaakvoerder.

Artikel vijftien: notulen van de zaakvoerder(s)

j De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen,1 ;ondertekend door ten minste de meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan del beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

Artikel 15bis

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Wordt een vennoot geschorst dan verliest hij de voordelen van dei vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap noch de

vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger

aanstellen.

Artikel zestien: controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere!

commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris;

voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit. 1

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de! termijn van drie jaar.

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een, vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt! vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten! die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm; ook, van de vennootschap ontvangen.

D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel zeventien: bijeenkomst - bijeenroeping

Ieder jaar, op de laatste donderdag van de maand juni om achttien,

uur, moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt

in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst!

volgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden,

hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere

plaats vermeld in de oproepingsbrieven, in de gemeente van de zetel. 1

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden]

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

rhetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, isj Ide bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstensi jéén/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met, de te behandelen agendapunten.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post l' aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten; die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de

lobligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, behoudens verzaking ;aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld, behoudens` verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel achttien: stemrecht - vertegenwoordiging op de vergadering Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al of niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Artikel negentien: bureau algemene vergadering - afschriften

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door Ide aanwezige vennoten.

1 Artikel twintig: verloop algemene vergadering

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens dei Ivoorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening! definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten!

worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor]

Voorbehouden

" aan het

--Cr

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voer-behouden aan het 3ilgiicl Staatsblad

zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zijn ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door dei vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen algemene vergaderingen worden bijgehouden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

E. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTBESTEDING

Artikel éénentwintig: boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december

van het hetzelfde jaar.

Artikel tweeëntwintig: jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede

een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

Artikel drieëntwintig: winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening,

kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke

voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden

rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

F. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel vierentwintig: aanstelling van vereffenaar(s)

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

Voor de afhandeling van de zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen zij beroep te doen op geneesheren.

van dei

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening

{

} bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

G. ALGEMENE SCHIKKINGEN

VoGr-behouden

" aan het Wei Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel vijfentwintig: geschillenbeslechting

{ Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de rechtbank van koophandel van het Éarrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Deontologische geschillen behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel zesentwintig: wettelijke bepalingen

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake en naar de Code van geneeskundige plichtenleer.

Artikel zevenentwintig: woonstkeuze

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België. geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

C. OVERGANGSMAATREGELEN.

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf, overeenkomstig de statuten.

Benoeming van een zaakvoerder.

Er wordt beslist één zaakvoerder aan te duiden.

In deze functie wordt aangeduid: Mevrouw Sofie DAINEFFE, voormeld, die verklaart te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

Benoeming van een commissaris.

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, gezien uit de cijfers van het financieel plan blijkt dat de onderneming de criteria tot benoeming van een commissaris niet overschrijdt.

Verbintenissen in naam van een vennootschap in oprichting Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijkst persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissenl van en binnen de termijnen gesteld door artikel 6011 In toepassing van zelfde artikel kant

i

de

voordoen, I erfgenamen,

overneemt, in toepassing Ivan het Wetboek van vennootschappen. de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld in de periode vóór de ondertekening van de oprichtingsakte, hetzij sedert één januari tweeduizend en tien.

Volmacht.

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling,i

Luik B - vervolg

aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle! formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of! noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder! (meer met betrekking tot de B.T.W., de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken teF ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken; instanties, met name de D&D CONSULTING, met zetel te Minderbroedersstraat 6 te 3800 Sint-Truiden.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd; aangetoond aan de hand van hun identiteitskaart. WAARVAN AKTE

Verleden te Sint-Truiden, datum als voormeld.

Na integrale voorlezing van huidige akte evenals van haar eventuele Ibijlagen, en nadat de notaris de inhoud van de akte en van haar eventuele bijlagen in bevattelijke taal heeft toegelicht, hetgeen de comparanten erkennen, hebben de comparanten samen met mij, notaris, getekend.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Een expeditie van de akte.

L_ _J



Voer-

behbudcn

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2011

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16526-0509-010

Coordonnées
DR. SOFIE DAINEFFE

Adresse
KONINGSLOSTEENWEG 28 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande