DR. DE LA KETHULLE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DE LA KETHULLE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.036.439

Publication

13/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 07.08.2013 13408-0553-011
07/08/2012
ÿþ i Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bel

a.

BE

Ste'





8Russe

2 7 JUIL. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0839.036.439

Benaming

(voluit) : Dr. de la KETHULLE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1650 Beersel, Bloemendal 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte ontvangen door notaris Gaëtan WAGEMANS, te Elsene op 10 juli 2012, "geregistreerd drie blad(en) zonder renvooi(en) op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 23 JULI 2012 Boek 71, blad 54, vak 08. Ontvangen vijfentwintig euro (25). Voor MARCHAL D., (volgt de ondertekening)" , wat volgt, letterlijk:

"Het jaar tweeduizend en twaalf

Op tien juli

Voor Ons, Gaëtan Wagemans, notaris te Elsene, ten kantore,

Is bijeengeroepen de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «Dr, de la KETHULLE» met maatschappelijke zetel te 1650 Beersel, Bloemendal 1, ingeschreven in het handelsregister van Brussel onder het nummer 0839.036.439.

De vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden op 1 september 2011 voor notaris Gaëtan Wagemans, te Elsene, en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 september daarna onder het nummer 0305297 en waarvan de statuten sindsdien niet werden gewijzigd.

(men laat weg)

De vergadering vat de agenda aan, en na beraadslaging neemt zij volgende beslissingen

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering ontslaat eenstemmig de voorzitter lezing te geven van het verslag der zaakvoerder met uiteenzetting van omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel en van de aangehechte balans; alle vennoten erkennen een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag der zaakvoerder zal bewaard worden in het dossier van de instrumenterende notaris.

Stemming : deze beslissing wordt unaniem aangenomen

TWEEDE BESLISSING

ln overeenstemming met de hierboven genomen beslissing, beslist de algemene vergadering om het artikel 3 van de statuten van de vennootschap te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde radiologie door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen,

De vennootschap mag alle soorten opzoekingen en studies in overeenstemming met haar doel uitvoeren om een precieze diagnose te kunnen stellen.

Zij mag advies verlenen, lessen en conferenties geven, en aile soorten seminaries organiseren in het kader van de medische praktijk. De vennootschap kan, in België, iedere andere gelijkaardige activiteit uitoefenen om zijn doel te bevorderen op een onafhankelijke manier in het kader van contracten met zorg- of medische instituten, met respect voor het deontologische medische Wetboek. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, mits voorafgaand akkoord van de Orde der Geneesheren, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag alle nodige en onmisbare handelingen stellen om haar doel in te vullen en meer in het bijzonder, iedere roerende of onroerende transactie betreffende medische lokalen, de aankoop van medisch en niet medisch materiaal, het aanwerven van administratief, technisch of verzorgend, personeel.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

~r. 1



De vennootschap mag in het algemeen alle daden stellen die direct of indirect in verband staan met het realiseren van haar maatschappelijk doel, zonder het burgerlijk karakter en de medische roeping in het gedrang te brengen

De vennootschap garandeert aan iedere geassocieerde geneesheer dat deze zijn doel zelfstandig kan uitoefenen met respect voor de regels betreffende het beroepsgeheim, de diagnostische en therapeutische vrijheid en naar vrije keuze van de patiënt.

Elke soort commercialisering van de geneeskunde, met een rechtstreekse of onrechtstreekse band met honorariumverdeling en overconsumptie is uitgesloten.

De erelonen worden op naam en voor rekening van de vennootschap geïnd.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

Ten bijkomende titel, mag de vennootschap alle roerende, onroerende, financiële operaties uitoefenen, het burgerlijk karakter van de vennootschap en de medische deontologie respecterend en hij zal dit doen als een 'goede huisvader'. Deze mag geen aanleiding geven tot een regelmatige commerciële activiteit. De investering modaliteiten moeten voorafgaand worden goedgekeurd door de vennoten met een meerderheid van twee derde minimum."

Stemming : deze beslissing wordt unaniem aangenomen.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om een tweede paragraaf aan het artikel 20 van de statuten toe te voege :

"De vereffenaar, indien geen geneesheer, zal zich laten bijstaan door een geneesheer bij vragen met betrekking tot het privé-leven van patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten in het kader van het beheer van medische dossiers (art. 162 § 5 van het Medische deontologische Wetboek)."

Stemming : deze beslissing wordt unaniem aanvaard.

VIERDE BESLISSING: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering kent aan notaris Gaëtan Wagemans, ondergetekende, alle volmachten toe om de statuten van de vennootschap te coördineren, de tekst van de coördinatie op te stellen, alsook deze neer te leggen en te

publiceren. .

Stemming : deze beslissing wordt unaniem aanvaard.

VIJFDE BESLISSING: VOLMACHTEN

De vergadering kent alle volmachten toe aan de zaakvoerder, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, als

mandataris ad hoc van de vennootschap, voor de uitvoering van de getroffen beslissingen.

Stemming r deze beslissing wordt unaniem aanvaard.

VERKLARINGEN

(men laat weg)

Waarvan ondergetekende notaris dit proces-verbaal heeft opgesteld.

Op plaats en datum als voormeld.

En na gedane voorlezing heeft de comparant samen met de notaris, alhier getekend.

Volgen de handtekeningen.

VOOR GELIJKVORMIG UITREKSEL

Gaëtan WAGEMANS, Notaris te Elsene

Bijlage: uitgifte en coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

05-09-2011

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11305297*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Dr. de la Kethulle

0839036439

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De comparant verklaart bevoegd en bekwaam te zijn tot het stellen van de bij deze akte vastgestelde rechtshandelingen en niet het voorwerp te zijn van enige maatregel die een onbekwaamheid daartoe in het leven zou kunnen roepen zoals faillissement, collectieve schuldenregeling, aanstelling voorlopige bewindvoerder, enzovoort.

De comparant verzoekt de ondergetekende notaris akte te verlenen dat hij vanaf heden een burgerlijke vennootschap in de vorm van een handelsvennootschap hebben opgericht en de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd «Dr. de la Kethulle», gevestigd te Bloemendal 1, 1650 Beersel, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Voorafgaandelijk aan het verlijden van de oprichtingsakte, heeft de comparant, in zijn hoedanigheid van oprichter, het financieel plan van de vennootschap aan ondergetekende notaris overgemaakt; dit financieel plan wordt aan het dossier gehecht.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1650 Beersel, Bloemendal 1

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte ontvangen door notaris Gaëtan WAGEMANS, te Elsene op 1 september 2011, nog te

registreren, wat volgt, letterlijk:

Het jaar tweeduizend elf,

Op één september,

Voor Ons, Gaëtan Wagemans, notaris met standplaats te Elsene,

IS VERSCHENEN :

1° Mevrouw DE LA KETHULLE DE RYHOVE Damienne Michel Bernadette, geboren te Brussel op negen mei duizend negenhonderdzevenenzestig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1650 Beersel, Bloemendal 1, BELGIË, (men laat weg).

Hierna onveranderd de  COMPARANT genoemd.

OPRICHTING

- De comparant verklaart dat op de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd zesentachtig euro (186,- ¬ ) per aandeel.

Hij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van twee derden door storting in speciën en dat het bedrag van deze storting twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,- EUR) bedraagt en gedeponeerd is op een bijzondere rekening met nummer 143-0814386-75, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank Fintro.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van twaalf duizend vierhonderd

euro (12.400,- EUR).

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

TITEL I. VORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1. Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van Besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «Dr. de la Kethulle».

Deze benaming moet altijd voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd worden door burgerlijke vennootschap

onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Bloemendal 1, 1650 Beersel.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt ten einde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

Iedere verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad en ter kennis gebracht worden tot de bevoegde Orde van Geneesheren.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde radiologie door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag alle soorten opzoekingen en studies in overeenstemming met haar doel uitvoeren om een precieze diagnose te kunnen stellen.

Zij mag advies verlenen, lessen en conferenties geven, en alle soorten seminaries organiseren in het kader van de medische praktijk.

De vennootschap kan, in België, iedere andere gelijkaardige activiteit uitoefenen om zijn doel te bevorderen op een onafhankelijke manier in het kader van contracten met zorg- of medische instituten, met respect voor het deontologische medische Wetboek.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, mits voorafgaand akkoord van de Orde der Geneesheren, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap mag alle nodige en onmisbare handelingen stellen om haar doel in te vullen en meer in het bijzonder, iedere roerende of onroerende transactie betreffende medische lokalen, de aankoop van medisch en niet medisch materiaal, het aanwerven van administratief, technisch of verzorgend, personeel.

De vennootschap mag in het algemeen alle daden stellen die direct of indirect in verband staan met het realiseren van haar maatschappelijk doel, zonder het burgerlijk karakter en de medische roeping in het gedrang te brengen.

De vennootschap garandeert aan iedere geassocieerde geneesheer dat deze zijn doel zelfstandig kan uitoefenen met respect voor de regels betreffende het beroepsgeheim, de diagnostische en therapeutische vrijheid en naar vrije keuze van de patiënt.

Elke soort commercialisering van de geneeskunde, met een rechtstreekse of onrechtstreekse band met honorariumverdeling en overconsumptie is uitgesloten.

De erelonen worden op naam en voor rekening van de vennootschap geïnd.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. Ten bijkomende titel, mag de vennootschap alle roerende, onroerende, financiële operaties uitoefenen, het burgerlijk karakter van de vennootschap en de medische deontologie respecterend en hij zal dit doen als een  goede huisvader . Deze mag geen aanleiding geven tot een regelmatige commerciële activiteit.

Artikel3bis. Bijzondere regels

Enkel fysieke personen, die wettelijk bevoegd zijn om de geneeskunde uit te te oefenen in België en die ingeschreven zijn in de medische Orde der Geneesheren, mogen vennoot worden van de vennootschap.

De vennootschap zal zich strikt aan de regels van het medisch deontologisch Wetboek houden. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten moet andere geneesheren of met derden, mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden.

Iedere vennoot oefent zijn beroepsactiviteit uit in eigen naam en voor rekening van de vennootschap. De beroepsaansprakelijkheid van elke geassocieerde geneesheer is onbeperkt.

Iedere geneesheer beschikt over een volledig onafhankelijke diagnostische en therapeutische onafhankelijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere geneesheer werkend voor de vennootschap zal zijn vennoten inlichten van iedere burgerlijk,

strafrechtelijk of administratief geschil die een invloed zou kunnen hebben op hun professionele relatie.

In dit geval, zal de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid beslissen over dit geschil.

De provinciale Orde is exclusief bevoegd over ieder deontologisch geschil.

De vennoten verbinden zich ertoe de regels in het deontologisch Wetboek te respecteren.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL II : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

TITEL III. TITELS

Artikel 6. Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Artikel 7. Register van aandelen

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Artikel 8. Ondeelbaarheid van de effecten

De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten

toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de

aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het

aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 9. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 10. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Alle zaakvoerders moeten de hoedanigheid van geneesheer hebben.

Artikel 11. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 12. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap

toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste maandag van de maand juni, om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 14. Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 15. Zittingen  Notulen

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 16. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alleen beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING  RESERVES

Artikel 17. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s)

een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de

bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 18. Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

TITEL VII. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 19. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering

beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 20. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Artikel 21. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

TITEL VIII. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 22. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze statuten, kiest elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of obligatiehouder, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan als hij geen andere woonplaats heeft gekozen in België voor alle betrekkingen met de vennootschap.

Artikel 23. Gerechtelijke bevoegdheid

Voor elk betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel 24. Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste maandag van de maand juni van het jaar 2013.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

Mevrouw DE LA KETHULLE DE RYHOVE, Damienne, voornoemd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit

moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 juni 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, en met name de koopovereenkomst van 31 augustus 2011.

5. Volmachten

Mevrouw DE LA KETHULLE DE RYHOVE, Damienne, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden te Elsene,

En na integrale voorlezing en toelichting, heeft de comparant, aanwezig of

vertegenwoordigd zoals gezegd, samen met de notaris getekend.

VOOR GELIJKVORMIG UITREKSEL Gaëtan WAGEMANS, Notaris te Elsene

Bijlage: uitgifte

(men laat weg)

Volgen de handtekeningen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. DE LA KETHULLE

Adresse
BLOEMENDAL 1 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande