DR. ALAIN TYBERGHIEN NEUROCHIRURGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ALAIN TYBERGHIEN NEUROCHIRURGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.064.408

Publication

30/01/2014
ÿþmod 11.1

It`

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ï119§1101,11

BRUSSEL

21 JAN 2014

Griffie

Ondernemingsnr ; 0876064408

Benaming (voluit) : Dr. Alain Tyberghien

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Georges Huynenstraat 7

1560 Hoeilaart

Onderwerp akte : DIVIDENDUITKERING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

KAPITAALVERHOGING NA DIVIDENDUITKERING IN HET KADER VAN ARTIKEL 537 WIB- COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Baef, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vierentwintig december tweeduizend dertien, "geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op zevenentwintig december tweeduizend dertien, boek 238 blad 98 vak 20, ontvangen: vijftig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur ai. C. Van Elsen.";

BLIJKT dat:

- het kapitaal verhoogd werd met achtenveertigduizend vierhonderd euro (¬ 48 400,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00) op zevenenzestigduizend euro (¬ 67 000,00), zonder zy uitgifte van nieuwe aandelen, waarop ingetekend werd door de bestaande vennoten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit en waarop a pari ingetekend werd in natura door inbreng van een schuldvordering, waarvoor "BV ovv BVBA GUY PARMENTIER", gevestigd te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, een verslag heeft opgesteld, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V,V, BESLOTEN VENNOOTSCHAP METBEPERKTEAANSPRAKEL!JKHEID DR. ALAIN TYBERGHIEN door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van aile vorderingen, alsook onder opschortende

voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat; 1.0e verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is ;F voor waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.0e beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering Leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat erin de fractiewaarde per aandeel te verhogen en geen creatie van aandelen door te voeren.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de achtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 23 december 2013

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: (1) de BVBA Consultum, met zetel te Waarloossteenweg 63, 2570 DUFFEL, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerder CEBO Invest BVBA, vast vertegenwoordigd door mevrouw Danielle Le Leu en (2) de Heer Flip Dejaeghere, wonende te Duffel, Waarloossteenweg 63, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

- gecoordineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichting s- en wijzigende akten

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2014
ÿþ~r 9

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behol. aan I Belgi Staats 11 111

Ondernemingsar : 0876.064.408

Benaming

(voluit) : Dr. AlainTyberghien

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1560 Hoeilaart, Georges Huynenstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - DOELUITBREIDING

Uit een akte, verleden voor ons, meester Willem Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op 27 december 2013, voor registratie uitgereikt met ais enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

de algemene vergadering van de burgerllijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Dr. Alain Tyberghien volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing: doeluitbreiding

a. Verslag:

De algemene vergadering ontslaat eenstemmig de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder met uiteenzetting van omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel en van de aangehechte balans, Alle vennoten erkennen een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag der zaakvoerder blijft hier aangehecht,

b. Integrale vervanging van artikel 3 der statuten

De algemene vergadering beslist artikel 3 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de geneesherenvennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesherenvennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te' brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag bovendien beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder dat dit op enige manier aanleiding mag geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als. een goede huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, " nadat het unaniem schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen, voorzover het doel van de vennootschap gerespecteerd wordt.

Het deelnemen om op het even welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap."

Tweede beslissing: Wijziging maatschappelijke benaming

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in " B.V.B.A Dr. Alain Tyberghien, Neurochirurgie"

Bijgevolg beslist de vergadering de tekst van artikel één te vervangen door volgende tekst: "Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

Haar naam luidt: "B.V.B.A. Alain Tyberghien, Neurochirurgie." burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,"

Derde beslissing: Integrale vervanging der statuten overeenkomstig de huidige minimale deontologische vereisten van de orde van geneesheren van de provinciale Raad van Brabant.

. De vergadering beslist de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"DEEL 11-STATUTEN

A. NAAM-ZETEL-DOEL-D U U R

Artikel 1: Naam

Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

Haar naam luidt: "B.V.B.A. Dr., Alain Tyberghien, Neurochirurgie." burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2: Zetel,

De vennootschap is gevestigd te 1560 Hoeilaart, Georges Huynenstraat 7.

De zetel Kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s),

Iedere zetelverplaatsing dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren,

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de geneesherenvennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de ven-mootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag bovendien beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder dat dit op enige manier aanleiding mag geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit. Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goede huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het unaniem schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen, voorzover het doel van de vennootschap gerespecteerd wordt.

Het deelnemen om op het even welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap

B KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5: Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- EUR). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (186,- EUR). Artikel 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar. Artikel 14

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de ven-'nootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Artikel 16

Vopr-beusude'ii7 aart het Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder

afzonderlijk.

Artikel 18

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om

zeventien uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 25

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 27

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als

volgt

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één

tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2, over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met

éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering

vatbare bedragen.

Artikel 28

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

VIII. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 29

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen

voorzien voor een wijziging van de statuten, Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

Der vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een

vennoot.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zat een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van

zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de

vennoten.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding

in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Vierde beslissing; Machtiging aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat

voorafgaat

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Muyshondt Willem

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 03.10.2013 13620-0400-011
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 25.10.2012 12619-0468-011
15/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 08.09.2011 11540-0544-011
08/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 30.09.2010 10571-0328-011
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 06.07.2009 09365-0126-011
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 29.07.2008 08513-0031-012
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 26.09.2007 07756-0312-012
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 08.07.2016 16313-0251-012

Coordonnées
DR. ALAIN TYBERGHIEN NEUROCHIRURGIE

Adresse
GEORGES HUYNENSTRAAT 7 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande