DOKTERSPRAKTIJK DE BRUCKER, GYNAECOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERSPRAKTIJK DE BRUCKER, GYNAECOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.067.373

Publication

13/03/2012
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

L.aa_¢~~~

~

be

a

t3c st

1111 iu

aiuiuiu

isea"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ci MRT 2LÈ

wauss~~

Griffie

Ondememingsnr: < ©(~ © 3

Benaming (voluit) : Dokterspraktijk De Brucker, gynaecologie

(verkort) : C

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vrom van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lotsestraat 46

1650 Beersel

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot, te Aalst op 17 februari 2012 ( geregistreerd te Aalst 1 op; 28 februari 2012, boek 5/908, blad 99, vak 2. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,-EUR). De Ontvanger ad interim ( getekend) K. Danau, blijkt onder meer wat volgt:

De heer De Brucker Patrick René José, geboren te Wetteren op 4 mei 1955, echtgenoot van mevrouw, Bontemps Ariane, wonende te 1650 Beersel, Heren van Witthemlaan 15 heeft een vennootschap opgericht als volgt:

Naam en rechtsvorm: Dokterspraktijk De Brucker, gynaecologie, burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 1650Beersel, Lotsestraat 46.

Duur: onbeperkt.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten In naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige. plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevcegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de , vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Kapitaal: Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), verdeeld in drieduizend (3.000) gelijke aandelen die elk 113.000ste van het kapitaal; vertegenwoordigen.

Inschrilving -- volstorting- vergoeding: Het maatschappelijk kapitaal is ingeschreven in geld ais volgt:

-door de heer De Brucker Patrick, voornoemd, voor driehonderdduizend euro (300.000,-EUR) waarvoor hem drieduizend (3.000) aandelen worden toegekend die elk één/drieduizendste (1/3.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die hij aanvaardt.

De inschrijver heeft het kapitaal volledig volgestort.

Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij Argenta Spaarbank, op naam van de vennootschap in oprichting.

Winstverdeling  reserves: Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één' tiende (1110e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

Op de taatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. Bestuur  vertegenwoordiging: -De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken,

-Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling,alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

-Iedere zaakvoerder Is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de : algemene vergadering bevoegd is, De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

-Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van het wetboek van vennootschappen na te leven. Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

-De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Toezicht: Er wordt geen commissaris benoemd.

Boeklaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Jaarvergadering: de jaarvergadering wordt gehouden de tweede vrijdag van de maand juni om 17 uur . Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Overgangs- en slotbepalingen: N Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering als volgt:

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op de tweede vrijdag van de maand juni 2014.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2013.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op een (1).

BI Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutair zaakvoerder en dit voor de duur van de medische activiteiten binnen de vennootschap: de heer DE BRUCKER Patrick, voornoemd.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte de dat 17 februari 2012,

Notaris Danièle Breckpot, te Aalst.

t/oor-

btj]otideIl aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 30.08.2016 16510-0535-014

Coordonnées
DOKTERSPRAKTIJK DE BRUCKER, GYNAECOLOGIE

Adresse
LOTSESTRAAT 46 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande