DOKTER STAELS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER STAELS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.853.197

Publication

09/04/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 111111111

407699

c2. g ~~~ { 20/4

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0464.853.197

Benaming

(voluit) : Dokter Staels

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Heldenplein 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Tij

Eerste beslissing: omzetting van het kapitaal in euro.

e De vergadering beslist het in Belgische Frank uitgedrukt kapitaal van de vennootschap om te zetten en af te ronden in EURO, tegen een omrekeningskoers waarbij één EURO (¬ 1,00) gelijk is aan veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig Belgische frank (40,3399 BEF) zodat het kapitaal van devennootschap zijnde zevenhonderd vijftigduizend (750.000) Belgische Frank na deze omrekening en afronding achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma één (18.592,01) euro bedraagt.

e STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Tweede beslissing: vaststelling van de belaste reserves.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die zijn goedgekeurd door de gewone

algemene vergadering van de vennootschap op 25 mei 2012, vierhonderd eenentachtigduizend komma.

vierennegentig (481.000,94) euro bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening voor het boekjaar

01/01/2011 -3111212011.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

o Derde beslissing: vaststelling uitkering dividend.

De algemene vergadering stelt vast dat bij bijzondere algemene vergadering van 12 december 2013 werd

o besloten, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, om een

ó tussentijds dividend van vierhonderd vijftigduizend (450.000) euro uit te keren in toepassing van artikel 537 lste

lid van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Alle vennoten hebben hierop verklaard het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk te willen'

et inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de, roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10. %) van het tussentijds dividend in toepassing van

et voormeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

et

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Vierde beslissing: Bespreking en goedkeuring verslagen.

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het:verslag van de zaakvoerder, evenals het verslag van de BV BVBA DGST & PARTNERS, vertegenwoordigd, door de heer Marc Gilson, kantoor houdende te 1170 Brussel, Avenue E. Van Becelaere 27A, bedrijfsrevisor' aangeduid door de zaakvoerder.

Iedere aandeelhouder erkent tijdig een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de heer Marc Gilson, voormelde bedrijfsrevisor, besluit met de volgende conclusie, hierna: letterlijk weergegeven:

"IX. CONCLUSIES

et

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

pQ a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

b) De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste M. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

c) De voor de inbreng in natura, door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

d) De waardering van de inbreng in natura, zoals het bestuursorgaan onder haar verantwoordelijkheid heeft vastgesteld, bedraagt 16.337 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de BVBA "DOKTER STAELS".

Wij onthouden ons uit te spreken over het billijke en rechtmatige karakter van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

BurgBVBA "DGST & PARTNERS"

[HANDTEKENING]

Marc GILSON,

Bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal. Een tweede exemplaar zal tevens in het dossier van de instrumenterende notaris worden bewaard.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de verslagen goed te keuren

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Vijfde beslissing: Voorstel tot kapitaalsverhoging.

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend zijnde een bedrag van vierhonderd en vijfduizend (405.000) euro, om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma één (18.592,01) euro te brengen op vierhonderd drieëntwintigduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma één (423.592,01) euro, door inbreng van de vaststaande zekere en opeisbare schuldvordering voor een bedrag van vierhonderd en vijfduizend (405.000) euro die de aandeelhouders hebben lastens de vennootschap naar aanleiding van voornoemde beslissing tot uitbetaling van een tussentijds bruto-dividend. Deze inbreng zal vergoed worden door het creëren van zestienduizend driehonderd zevenendertig (16.337) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van hetzelfde type en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, behalve dat zij zullen delen in de resultaten pro rata temporis vanaf hun inschrijving.

Deze nieuwe aandelen zullen volledig worden volgestort bij de inschrijving. Er is geen uitgiftepremie verschuldigd.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Zesde beslissing: Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komen, na voorlezing van het voorafgaande, de volgende personen tussen die verklaard hebben volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven :

- de heer STAELS Filip, voornoemd, die verklaart zijn schuldvordering ten belope van vierhonderd en vijfduizend (405.000) euro in deze vennootschap in te brengen, voor zestienduizend driehonderd zevenendertig (16.337) aandelen, ten bedrage van vierhonderd en vijfduizend (405.000) euro en geheel volstort.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Zevende beslissing: Vaststelling van de verwezenlijking van kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op vierhonderd drieëntwintigduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma één (423.592,01) euro, vertegenwoordigd door zeventienduizend zevenentachtig (17.087) aandelen, zonder nominale waarde.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Achtste beslissing: Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"ARTIKEL 5: KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op VIERHONDERD DRIEËNTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG KOMMA ÉÉN (423.592,01) EURO en wordt vertegenwoordigd door zeventienduizend zevenentachtig (17.087) aandelen, zonder nominale waarde. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 17.087.

De aandelen zijn en zullen nominatief blijven, conform de wettelijke voorschriften van artikel 164 van de Medische Plichtenleer.

Zij zullen nooit mogen voorgesteld worden als verhandelbare stukken.

Historiek van het kapitaal.

De vennootschap werd oorspronkelijk opgericht met een kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend (750.000) Belgische Frank, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 26 maart 2014 werd het kapitaal omgezet in euro zodat het achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma één (18.592,01) euro bedroeg, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

Bij besluit van dezelfde buitengewone algemene vergadering werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van vierhonderd en vijfduizend (405.000) euro,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma één (18.592,01) euro, door inlijving van gemeld netto-dividend, op vierhonderd drieëntwintigduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma één (423.592,01) euro, met uitgifte van ziestienduizend driehonderd zevenendertig (16.337) aandelen zonder nominale waarde."

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd..

Negende beslissing: Machtiging aan het bestuursorgaan.

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven genomen besluiten uit te voeren.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Tiende beslissing: Volmacht voor neerlegging proces-verbaal en coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen, evenals om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Elfde beslissing: Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht aan de NV ETUGEST ACCOUNTANCY, kantoor houdende te 1602 Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : BLT003807
15/10/2012 : BLT003807
07/09/2011 : BLT003807
05/11/2010 : BLT003807
30/09/2009 : BLT003807
22/09/2008 : BLT003807
04/10/2007 : BLT003807
04/09/2006 : BLT003807
27/07/2005 : BLT003807
24/09/2004 : BLT003807
10/10/2003 : BLT003807
16/12/2002 : BLT003807
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 26.10.2015 15657-0273-011
08/09/2001 : BLT003807
25/12/1998 : BLA7804

Coordonnées
DOKTER STAELS

Adresse
HELDENPLEIN 22 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande