DOKTER PASCAL DERIDDER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PASCAL DERIDDER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.141.519

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 01.07.2014 14253-0591-012
30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 25.07.2013 13352-0228-011
09/02/2012
ÿþ MOE Wond 11.1

~~T (y~,~(~ I _.n~' R'¬ ~.rJ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111

*12034489*

Neergelegd tier griffie der

Rechtbank van Koophande'

te Leuven, de 2 7 JAN, 2012

DE C ?!FIER

ri ~e

Ondernemingsnr : . /((1/( .,,t

Benaming

(voluit) : Dokter Pascal DERIDDER

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rozenweg 39, Lubbeek (3212 Pellenberg)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Guillaume ROBERTI de WINGHE, Notaris met standplaats te Leuven Geassocieerde van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "HOLLANDERS & ROBERTI ", Geassocieerde Notarissen, met zetel te Leuven, op twintig: januari tweeduizend en twaalf, dat een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

a) Oprichter

De heer DERIDDER Pascal Jean Jacques Arthur, arts, geboren te Ronse op 23 januari 1975, wonende te Lubbeek (3212 Pellenberg), Rozenweg 39, echtgenoot van mevrouw DE SCHRIJVER Stefanie.

2) Plaatsing en storting van het kapitaal

De comparant verklaart en erkent dat ieder aandeel, en bijgevolg het gans maatschappelijk kapitaal, volledig' geplaatst is en gestort werd ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) overeenkomstig artikel 223 alinea 3 van het Wetboek van vennootschappen.

Deze som werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer (...) bij de bank BNP Paribas Fortis te Lubbeek. Het bewijs: van deze deponering werd overhandigd aan ondergetekende notaris.

De door de oprichter nog niet volgestorte inbreng bedraagt dus zesduizend tweehonderd euro (6.200,00' EUR).

3) Statuten (uittreksel)

Artikel 1 - Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "Dokter Pascal DERIDDER".

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Lubbeek (3212 Pellenberg), Rozenweg 39.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, en onder andere de vaat- en longchirurgie, door de geneesheer-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname: van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De geneesheer-vennoot, die lid dient te zijn van de Orde der Geneesheren, brengt zijn volledige medische activiteit in gemeenschap en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch: overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of; onrechtstreeks, belangen nemen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen: medische praktijk.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doet enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Artikel 11 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes (6) jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Onverminderd de exclusieve vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger waarvan hierna sprake, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk of door haar bijzondere mandatarissen, binnen de grenzen van hun mandaat.

Wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, wordt zij in deze opdracht vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger benoemd door het bestuursorgaan van de vennootschap.

Artikel 12 - Controle

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschap en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen wanneer de benoeming van een commissaris opgelegd wordt door de wet of wanneer de algemene vergadering zulks beslist.

Indien geen commissaris benoemd wordt, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Artikel 13 - Algemene vergadering

De algemene vergadering komt elk jaar samen op de derde maandag van de maand juni om veertien uur (14u.). De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben op de derde maandag van de maand juni 2013 om 14 uur. Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. (...)

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel of op elke plaats in België aangewezen in de oproeping. (...)

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden moet elke vennoot, tenminste drie volle dagen voor de algemene vergadering, de vennootschap informeren over zijn voornemen om aan de algemene vergadering deel te nemen.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een andere vennoot. (...)

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten genomen worden.

Artikel 14 - Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2012. Artikel 15 - Reserves - Verdeling van de winst

Van het batig saldo dient vooreerst minstens vijf percent te worden afgehouden om aldus de wettelijke reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Wat overblijft krijgt een bestemming die door de algemene vergadering wordt bepaald mits naleving van de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 17 - Verdeling na vereffening

Na tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief wordt het batig saldo bestemd voor de terugbetaling van de aandelen in verhouding tot hun volstorting, en daarna wordt het saldo verdeeld tussen de vennoten overeenkomstig het aantal aandelen dat zij bezitten.

-

4) Benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder

De comparant beslist om het aantal zaakvoerders vast te stellen op één en stelt tot deze functie aan, de heer Pascal DERIDDER, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden.

Hij wordt benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten in de vennootschap, behoudens herroeping of ontslag.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

Notaris Guillaume ROBERT1 de W1NGHE (getekend)

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de akte

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15359-0585-012
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16529-0385-012

Coordonnées
DOKTER PASCAL DERIDDER

Adresse
ROZENWEG 39 3212 PELLENBERG

Code postal : 3212
Localité : Pellenberg
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande