DOKTER HENDRICKX ALBERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER HENDRICKX ALBERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.809.991

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 23.07.2014 14339-0407-012
24/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0448.809.991

Benaming

(voluit) : DR. HENDRICKX ALBERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tiensestraat 83, 3400 Landen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 27 januari 2014, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel vóór registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. HENDRICKX ALBERT volgende beslissingen niet eenparigheid van stemmen heeft genomen.

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de herbenoeming van de heer HENDRICKX Albert voornoemd tot zaakvoerder van de vennootschap en dit voor een duur van tien (10) jaar en zij beslist tevens over te gaan tot bekrachtiging van de gestelde rechtshandelingen door de heer HENDRICKX Albert na 31 mei 2012.

TWEEDE BESLUIT

De bijzondere algemene vergadering de dato 21 december 2013 en de dato 24 januari 2014 (waarbij het bedrag werd rechtgezet) heeft besloten tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend (dividend nog te verminderen met roerende voorheffing van 10%) ten bedrage van drie miljoen vierhonderdduizend komma nul nul euro (¬ 3.400.000,00), wat overeenkomt met een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrek van de roerende voorheffing) van drie miljoen zestigduizend komma nul nul euro (¬ 3.060.000,00), in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92, gemelde dividenduitkering voortkomende van de belaste reserves van de vennootschap, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering op 31 mei 2012.

DERDE BESLUIT

De enige vennoot overhandigt ondergetekende notaris de volgende documenten:

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1 derde lid van het Wetboek van vennootschappen, dat uiteenzet waarom zowel de inbreng als de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap; b) het verslag van de door de enige zaakvoerder daartoe aangestelde bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR", met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156 (RPR Hasselt  0464.399.574), vertegenwoordigd door NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1 eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "BESLUIT

In verband niet de geplande kapitaalverhoging bij de BV ovv BVBA DR. HENDRICKX ALBERT met zetel te

3400 Landen, Tiensestraat 83, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit een netto-dividendvordering voor een bedrag van 3.060.000,00 EUR, welke ontstaan is ingevolge de tussentijdse

dividenduitkering d.d. 21 december 2013, waarvan het bedrag werd rechtgezet bij beslissing van de bijzondere, algemene vergadering d.d, 24 januari 2014, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige' door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

w H 1 3 FEB. 2014

;rlrylr

Griffie

RI

N

*19099091+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 3.060.000,00 EUR. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering;

- er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie. De fractiewaarde van de 750 bestaande aandelen zal evenwel stijgen van 24,80 EUR per aandeel tot 4.104,80 EUR per aandeel.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,

Sint-Truiden, 27 januari 2014.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAIJ Ira,

bedrijfsrevisor (volgt de handtekening).".

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan dezer een kopie van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben,

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van drie miljoen zestigduizend komma nul nul euro (¬ 3.060.000,00) om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd komma nul nul euro (¬ 18.600,00) te brengen op drie miljoen achtenzeventigduizend zeshonderd komma nul nul euro (¬ 3.078.600,00), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging geschiedt bij wijze van inbreng in natura van de dividendvordering ten gunste van de vennoot ontstaan ingevolge de uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend, uitgekeerd bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

lee vergadering bevestigt en verzoekt de notaris te notuleren dat deze kapitaalverhoging geschiedt bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

VIJFDE BESLUIT

Is vervolgens tussengekomen, de heer HENDRICKX Albert voornoemd, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap, en uiteen zet wat volgt

- hij bezit ten aanzien van onderhavige vennootschap een zekere en liquide schuldvordering;

- voormelde schuldvordering is ontstaan door de beslissing van onderhavige vennootschap over te gaan tot de uitkering van dividenden, zoals hierboven omschreven;

- voormelde schuldvordering wordt ingebracht tegen haar nominale waarde;

- voormelde schuldvordering is vrij en onbelast, is niet bezwaard met enige verbintenis of voorrecht, en heeft niet het voorwerp uitgemaakt van enige vervreemding of pand.

Na deze uiteenzetting verklaart de tussenkomende enige vennoot zijn hiervoor omschreven schuldvordering in onderhavige vennootschap in te brengen.

Aangezien alle aandelen in het bezit zijn van de heer HENDRICKX Albert, en ook hij alleen de kapitaalverhoging onderschrijft, zullen er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven. De verhoging van de fractiewaarde van de aandelen komt aan de enige vennoot ten goede.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag wanneer de vennootschap een positief boekhoudkundig resultaat heeft behaald tijdens het boekjaar waarin de uitkering (aan 10%) onmiddellijk gevolgd door de kapitaalverhoging heeft plaatsgehad en wanneer er door de algemene vergadering gedecreteerde dividenden zijn verleend of toegekend in de loop van minstens één van de vijf belastbare tijdperken voorafgaand aan deze verrichting.

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drie miljoen zestigduizend komma nul nul euro (¬ 3.060.000,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op drie miljoen achtenzeventigduizend zeshonderd komma nul nul euro (¬ 3.078.600,00) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drie miljoen achtenzeventigduizend zeshonderd komma nul nul euro (¬ 3.078.600,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.",

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot net opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

NEGENDE BESLUIT

N ~

Voor-

...behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten betope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

De roerende voorheffing werd doorgestort op 27 december 2013.

TIENDE BESLUIT

De comparant verleent volmacht aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging

- verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/02/2014
ÿþ Mail/Yard 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

bébo

aan

Belç

Staat

A l ll







Neergelegd tar griffiC) éke.if

Rechtbank van kcQp1 nc f 2014 te j,euven, cie

GR(FFÎER1

Griffie

Ondernemingsnr : 0448.809.991

Benaming

(voluit) : DR. HENDRICKX ALBERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tiensestraat 83 te 3400 Landen

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING ZAAKVOERDER

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 23 januari 2014 werd vastgesteld dat het mandaat van de zaakvoerder afgelopen is en beslist om te herbenoemen als zaakvoerder, voor een periode eindigend na de jaarvergadering van 2022:

" de heer Albert FHENDRICKX, wonende te 3400 Landen, Tiensestraat 83.

Getekend, Albert HENDRICKX, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2013 : LET000435
16/07/2012 : LET000435
11/07/2011 : LET000435
14/06/2010 : LET000435
01/07/2009 : LET000435
02/07/2008 : LET000435
02/07/2007 : LET000435
17/06/2005 : LET000435
05/07/2004 : LET000435
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 29.07.2015 15370-0153-012
16/06/2003 : LET000435
12/01/2002 : LET000435
12/01/1999 : LET000435
16/03/1993 : LET435
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 18.07.2016 16325-0126-012

Coordonnées
DOKTER HENDRICKX ALBERT

Adresse
TIENSESTRAAT 83 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : LANDEN
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande