DOCTEUR V. VANDENBROECK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOCTEUR V. VANDENBROECK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.393.535

Publication

26/03/2014
ÿþMod Word 11,1

.i~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bef

az

Be Sta

111I1~IOSI~Y~N~Y~I1YiYVY

*19067195

Griffie

Ondernemingsnr : 0863.393.535

Benaming

(voluit) ; DOCTEUR V. VANDENBROECK

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TE 1950 KRAAINEM, PATRIJZENLAAN 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - VERTALWG EN AANMENING VAN DE STATUTEN IN HET NEDERLANDS-STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Damien COLLON-WINDELINCKX, te Etterbeek, op tien maart twee duizend veertien . Houdende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOCTEUR V. VANDENBROECK", dat de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft :

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op tien maart.

Voor mij, Meester, Damien COLLON-W INDELINCKX, Notaris te Etterbeek,

WORDT GEHOUDEN

De buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, 'DOCTEUR V VANDENBROECK" met zetel te 1950 Kraainem, Patrijzenlaan 6, Ondernemingsnummer 0863.393.535

hierna "de Vennootschap" genoemd.

IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor voor Notaris Luc Van Steenkiste, te Sint-

Lambrechts-Woluwe, op 26 januari 2004, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19

februari 2004 onder nummer 04027596

De Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0863.393.535

OPENING VAN DE VERGADERING - SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend om onder het voor-'zitter-rschap van de heer VANDENBROECK Vincent,

hierna verder genoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING -AANWEZIGHEIDSLIJST

Is aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoot die verklaart het volgend aantal aandelen te

bezitten:

De heer VANDENBROECK Vincent Georges Albert, arts (radioloog ) geboren te Moeskroen op 25 mei 1970, van franse nationaliteit, nationaal nummer 70.05.25 067-09), wonende te 1950 Kraalnem, Patrijzenlaan 6 die verklaart honderd (100) aandelen te bezitten;zijnde de totaliteit der aandelen

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris authentiek vast te stellen hetgeen volgt:

1. Op 18 december 2013 werd een bijzondere algemene vergadering gehouden waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten betope van zeventig duizend zeven honderd euro (70.700,00 E), bepaald overeenkomstig artikel 537 WIB, waarop tien ten honderd (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij, zevenduizend zeventig euro (7.070,00¬ ), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves en

.overgedragen.resultaat, evenwel ._onder_verbintenis voor -da betrokken vennoten.om het netto-bedrag_ van .het. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

tussentijds dividend onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap, dit alles eveneens

overeenkomstig artikel 537 WIB.

2. De huidige vergadering werd bijeengeroepen door de zaakvoerder met volgende agenda:

1) Kapitaalsverhoging met een bedrag van negentig procent van het tussentijds dividend, zijnde drieënzestig duizend zeshonderd dertig euro (63.630,00 ¬ ) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) te brengen op tweeëntachtigduizend duizend tweehonderd dertig euro (82.230,00¬ ) te brengen door inbreng door de actuele vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

2) Kapitaalsverhoging

3) Onderschrijving van de kapitaalsverhoging

4) Vaststelling dat de kapitaalsverhoging gerealiseerd werd

5) Aanpassing van de statuten in het nederlands en wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze bevoegd is

om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

De vergadering stelt vast dat ze geldig werd samengesteld en dat zij bevoegd is om over de agenda te

beraadslagen.

Aangezien alle aandelen op deze vergade-iring aanwezig of vertegen-'woor'digd zijn, be-sluit de vergadering met eenparig-heil van stemmen dat geen verantwoording moet gegeven worden van de oproeping.

De vennoot vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaaart dat de aandelen waarmee ze deelnemen aan deze buitengewone algemene vergadering niet het voorwerp uitmaken van enige inpandgeving noch van enige andere beperking die de vrije uitoefening van hun stemrecht zou beletten.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraad-slaging de volgende beslissingen:

Eerste Besluit: Beslissing uitkering tussentijds dividend

Met eenparigheid van de stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van zeventig duizend zeven honderd euro (70.700,00 ¬ ), bepaald overeenkomstig artikel 537 WIB, waarop tien ten honderd (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij, zevenduizend zeventig euro (7.070,00¬ ) euro , en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves en overgedragen resultaat, evenwel onder verbintenis voor de betrokken vennoten om het netto-bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap, dit alles eveneens overeenkomstig artikel 537 WIB.

Het netto-dividend, zijnde drieënzestig duizend zeshonderd dertig euro (63.630,00 ¬ ) werd overgeschreven op een bijzondere rekening met nummer BE82 0882 6433 2368 bij de bank BELFIUS

Tweede Besluit: Kapitaalsverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent van het tussentijds dividend, zijnde drieënzestig duizend zeshonderd dertig euro (63.630,00 ¬ j om het van van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00@) op tweeëntachtigduizend duizend tweehonderd dertig euro (82.230,00E te brengen door inbreng door de actuele vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Deze inbreng wordt volledig geplaatst en volgestort door de actuele vennoten door inbreng in geld,voortkomende van de uitkering van de dividenden door de vennootschap beslist in de algemene vergadering van 18 december 2013, waarbij de vennoten uitdrukkelijk hebben verklaard toepassing te maken van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting en zich hebben verbonden het uitgekeerd dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen.

Derde Besluit: Onderschrijving van de kapitaalsverhoging

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging volledig onderschreven is en volstort is ten belope van drieënzestig duizend zeshonderd dertig euro (63.630,00 ¬ ) door inbreng door de actuele vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Het geld werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE82 0882 6433 2368 bij de bank BELFIUS te Brussel geopend op naam van de de Burgerlijke vennootschap ander de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "DOCTEUR V VANDENBROECK"

zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 20 februari 2014 dat mij is overhandigd.

Vierde Besluit: Vaststelling dat de kapitaalsverhoging gerealiseerd werd

1

[

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans tweeëntachtigduizend duizend tweehonderd dertig euro (82.230,00¬ ) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Vijfde Besluit : Aanpassing van de statuten in het Nederlands en wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand

De vergadering beslist de statuten in het nederlands zoals volgt aan te nemen :

TITEL I. VORM - NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

Artikel 1 : VORM-NAAM.

De vennootschap is een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam « DOCTEUR V.VANDENBROECK »

De naam van de vennootschap wordt steeds voorafgegaan of gevolgd door de woorden: "burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA" of afgekort "BV BVBA".

Artikel 2 : ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1950 Kraainem, Patrijzenlaan 6.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s).

Iedere zetelverplaatsing dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de

Orde van Geneesheren.

Artikel 3 : DOEL.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten en meer in het bijzonder de specialiteit van de radiologie, in naam en voor rekening van de vennootschap, overeenkomstig de principes van de geneeskundige deontologie, onder meer met betrekking tot het beroepsgeheim.

2. Alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks de verwezenlijking van het doel bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen. Iedere verwijzing naar commerciële activiteiten is verboden.

3. De activiteit omvat impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

4. De vennootschap mag deelnemen aan aile ondernemingen met gelijkaardig doel.

5. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden.

6. Het inrichten en ter beschikking stellen van een medische bibliotheek en medische apparatuur.

7. Het bevorderen en verwezenlijken van de medische studie, onder meer het bijwonen van colloquia en congressen;

8. Het inrichten van een medisch secretariaat en andere diensten die nuttig of nodig zijn voor de verwezenlijking van het doel.

De vennootschap kan, met het oog op een professionele samenwerking, overeenkomsten afsluiten met artsen of (kosten)associaties, professionele (eenper-soons)vennootschappen, middelenvennoctschappen en verenigingen zonder winstoogmerk.

Eventuele wijzigingen en/of doelsuitbreidingen zullen steeds voorafgaandelijk dienen voorgelegd te worden aan de "Orde der Artsen".

De vennootschap heeft tevens als bijkomstig doel het beleggen in roerende en onroerende goederen. Deze handelingen mogen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen en in gene mate aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Wanneer er twee of meer vennoten zijn, dienen de beslissingen in verband met dit bijkomstig doel te worden genomen met unanimiteit van stemmen.

Artikel 4: DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging.

TITEL II, KAPITAAL-AANDELEN.

Artikel 5 : KAPITAAL.

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeëntachtigduizend duizend tweehonderd dertig euro

(82.230,00¬ )

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6 : AANDELEN-REGISTER VAN VENNOTEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn steeds op naam; zij kunnen slechts verworven worden door artsen die op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen in de vennootschap.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Artikel 7 : OVERDRACHT VAN AANDELEN,

De aandelen van de enige vennoot mogen op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan artsen die in het kader van de vennootschap hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen.

Indien dit bij overgang onder levenden niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft,

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de enige vennoot de procedure tot wijziging van de statuten met o.a. de aanpassing van de naam en het maatschappelijk doel wordt gestart en ten laatste beëindigd binnen de 5 maanden, zodat elke verwijzing naar een geneeskundige activiteit uit de statut en verdwijnt.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten;

Bovendien moet de overnemer eveneens een arts zijn die in het kader van de vennootschap zijn beroep actief uitoefent of zal uitoefenen.

TITEL III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Artikel 8 ZAAKVOERDER,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluitvan de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken.

Artikel 9 ; BEVOEGDHEDEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGING.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten

voor niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de

vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 10 : BEZOLDIGING.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt moeten de werkverdeling, alle vergoedingen voor het ais bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11 : TOEZICHT:

Voor zover de wet zulks voorschrijft zal het toezicht van de vennootschap opgedragen worden aan één of

meer commissarissen die zullen benoemd worden met inachtname van de wettelijke

bepalingen terzake.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich te dien einde laten bijstaan of

vertegenwoordigen door een accountant.

TITEL 1V. ALGEMENE VERGADERINGEN.

Artikel 12 : ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om

negentien uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de

vennoten, tenminste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige

vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping vermeldt de agenda.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige

wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een

wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een

register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

TITEL V. BOEKJAAR- INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

Artikel 13 : BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de

zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening,

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de

algemene vergadering voorgelegd.

Tenminste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze

stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het

verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de

jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting

Artikel 14 : RESERVE - WINSTVERDELING:

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als

volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

TITEL Vl. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 15 :

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

Der vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten eniof het beroepsgeheim van de vennoten.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen( evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd( dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn)( van rechtswege vereffenaar(s)..

Artikel 16 ; AANMERKELIJKE VERLIEZEN.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten vastgesteld worden om, in voorkomend geval, volgens de regels die gelden voor een statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiéle toestand van de vennootschap.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verliezen gedaald is tot minder dan éénlvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer ze wordt goedgekeurd door éénlvierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een

bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In

voorkomend geval kan de rechtbank de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand

te regulariseren.

TITEL VIL AANSPRAKELIJKHEID-SCHORSING

Artikel 17

De geneeskunde wordt uitsluitend door de artsen-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de

vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten en ook de aansprakelijkheid van de vennootschap

dient verzekerd te zijn,

Elke arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of

administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening,

Wordt een vennoot geschorst dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de

schorsing, Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger

aanstellen.

De getroffen schikkingen betreffende de continuïteit van de zorg dienen te worden meegedeeld aan de

Provinciale Raad waartoe de arts behoort.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de arts dienen alle artsen vennoten over de

volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend

beschouwd te worden

Artikel 18

Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn tussen partijen na voorafgaande goedkeuring door deProvinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De clausules of artikels van onderhavige statuten die in tegenstrijd zouden zijn met de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer worden geacht niet geschreven te zijn.

De statuten( goedgekeurd door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, zijn de enigerechtsgeldige. Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn na voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde.

STEMM ING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

NOTARIELE SLOTBEPALINGEN

INFORMATIE  RAADGEVING

De vennoten, desgevallend vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken zijn en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

'Voór-lbéhdud+en aan het Belgisch Staatsblad

r y RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (EUR 95,00)



VOORLEZING

De vennoten, desgevallend vertegenwoordigd zoals voormeld, erkennen tijdig een ontwerp van deze

notulen ontvangen te hebben.

De notulen werden integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea 9 en 2

van de Organieke Wet Notariaat, en de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde

ontwerp van notulen.

De notulen werden door de notaris toegelicht.

IDENTITEIT

De notaris bevestigt de identiteitsgegevens van de aanwezige vennoten en/of van de vertegenwoordiger(s)

van de niet aanwezige vennoten op zicht van hun identiteitskaart

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven ver-meld.

Na gedeeltelijke voorlezing en toelichting, hebben de voorzitter en de vennoten desgevallend

vertegenwoordigd zoals vermeld, met mij, geassocieerd notaris, ondertekend.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Nolgende de handtekenningen/

Damien COLLON-WINDELINCKX, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift,

- bank attest









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2012
ÿþ Mod 2.1

R<3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Uit de notulen van proces-verbaal van de Raad van Bestuur van 20/11/2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de zetel van de vennootschap vanaf de 20/11/2011 over te brengen van de Tuindelle, 62 te 3090 Overijse naar de Avenue des Perdrix, 6 te 1950 Kraainem.

Vincent Vandenbroeck

Zaakvoerder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BRUSSEL

I 0 OKT 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0863.393.535

Benaming

(voluit) : Docteur V. Vandenbroeck

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap in de vorm van een Bvba

Zetel : Tuindelle, 62 3090 Overijse

Onderwerp akte : Verhuizing van de maatschappelijke zetel

Vc

behc aan Beiç

Staat

i

u

30/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 29.06.2012, DPT 25.07.2012 12339-0327-011
08/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 24.06.2011, DPT 05.07.2011 11260-0464-012
02/07/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 26.06.2009, DPT 27.06.2009 09317-0259-012
14/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 18.07.2008, DPT 11.08.2008 08554-0192-012
06/07/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 29.06.2007, DPT 03.07.2007 07343-0028-012
07/07/2005 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2004, APP 24.06.2005, DPT 06.07.2005 05430-5267-012

Coordonnées
DOCTEUR V. VANDENBROECK

Adresse
PATRIJZENLAAN 6 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande