DIDIER VAEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIDIER VAEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.895.466

Publication

04/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305746*

Neergelegd

02-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0539895466

Benaming (voluit): Didier Vael

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3020 Herent, Klein Dalenstraat 10 bus A1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op één oktober tweeduizend dertien, vóór registratie, dat:

De heer VAEL Didier Robert Suzanne, geboren te Sint-Niklaas op zevenentwintig december duizend negenhonderdnegenenzestig, wonende te 3020 Herent, Klein Dalenstraat 10A1.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "Didier Vael".

Zetel : 3020 Herent, Klein Dalenstraat 10A1.

Duur : een onbeperkte duur.

Kapitaal: 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer VAEL Didier, voornoemd, ten belope van 100 aandelen, volgestort ten belope van 2/3, hetzij 12.400 euro (attest KBC Bank).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van één oktober tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming statutair zaakvoerder: Werd met ingang vanaf één oktober tweeduizend dertien benoemd tot statutaire zaakvoerder, en dit voor de duur van de vennootschap: de heer VAEL Didier, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van financiering, management en algemeen bestuur, recht, publiciteit, marketing, techniek, administratie, aankoop en verkoop, productie, human resources, dit alles in de meest ruime betekenis.

2. De vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- het coördineren van technische en persoonsgebonden bijstand;

- het voeren van administratieve werkzaamheden;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door al dan niet inbreng, participatie of

investering;

3. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van ondernemingen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen, en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

4. Het uitoefenen van alle verrichtingen met betrekking tot de onroerend goed sector, zoals:

- de aankoop en verkoop van onroerende goederen en onroerende rechten;

- het in huur nemen en geven, ook onder de vorm van leasing;

- het in erfpacht of in opstal geven en nemen;

- het uitbaten en beheren;

- het in waarde brengen en het verhandelen;

- het verkavelen;

- de uitoefening van toezicht;

- het uitvoeren van alle studies betreffende onroerend goed;

- het laten oprichten van alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken;

- het onderhouden;

- het afbreken;

- het aanvaarden en uitvoeren van alle aannemingen van werken;

- het instaan voor de coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen;

- de ontwikkeling en de promotie van vastgoedprojecten.

5. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, en aanverwante immateriële duurzame activa.

6. Het ontwikkelen van artikelen en diensten in het kader van publiciteit, sponsoring en marketing, in de meest algemene zin, zowel voor eigen zaak als voor rekening van derden.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, vertegenwoordigingsfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan.

De vennootschap zal wetenschappelijk onderzoek mogen verrichten, alsook onderwijs en lezingen mogen geven over haar activiteiten in de meest ruime zin.

De vennootschap mag zich bovendien onledig houden met het verwerven, aanhouden, beheren en valoriseren van participaties in de financiering en het management van Belgische of buitenlandse vennootschappen alsmede het verwerven, aanhouden, uitbouwen, beheren en valoriseren van een roerend en onroerend patrimonium, hetgeen eveneens impliceert de uitoefening van roerende en onroerende leasingactiviteiten.

De vennootschap kan financieringsoperaties verrichten van allerlei aard, zo ook het afsluiten van al dan niet hypothecaire kredieten en hiertoe haar eigen goederen in pand geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag, zonder enige beperking, alle industriële en/of commerciële activiteiten van welke aard ook uitoefenen.

Zij is gerechtigd alle handelingen te stellen die nodig zijn in het kader van haar werkzaamheden en expansie.

Luik B - Vervolg

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard. Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan andere ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend zodat de vennootschap alle daden kan stellen behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de eerste woensdag van de maand juni om veertien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem. Volmacht: aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  Buyse, De Vlieger & C°, Accountants & Belastingconsulenten, met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Brusselsesteenweg 341, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, allen individueel bevoegd met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, die te dien einde allen woonstkeuze doen op voormeld adres, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen sedert 1 juli 2013 gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DIDIER VAEL

Adresse
KLEIN DALENSTRAAT 10 A1 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande