D'HOE JURGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D'HOE JURGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.357.031

Publication

05/12/2012
ÿþ Yod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cie akte

26NOV. /012(

BRUSSEL

Griffie

11111

" iaissaas

1

bet ae Be Sta;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0807.357.031

Benaming

(voluit) : D'Hoe Jurgen in vereffening

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meidoornlaan 39 -1740 Ternat

Onderwerp akte ; Sluiting vereffening

Heden, op3'0 oktober, om 20 uur, wordt op de maatschappelijke zetel van de vennootschap een bijzondere

algemene vergadering gehouden in aanwezigheid van alle vennoten/aandeelhouders, met name:

D'HOE JURGEN

- BOVE ANNICK

De vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda:

1. kennisname van het verslag van de vereffenaar en goedkeuring van de vereffeningsrekeningen,.

2. kwijting aan de vereffenaar

3. sluiting van de vereffening

Vervolgens worden volgende beslissingen genomen met éénparigheid van stemmen:

1. De vereffenaar doet verslag van zijn werkzaamheden en legt de rekeningen van de vereffening voor.

De vereffenaar stelt voor om na terugbetaling van het gestort kapitaal, het batig saldo te verdelen onder de vennoten/aandeelhouders in verhouding tot hun participatie in het kapitaal,

De rechtbank van koophandel heeft zich op 19 oktober 2012 akkoord verklaard met het verdelingsplan dat de vereffenaar heeft voorgesteld.

De vergadering keurt het verslag van de vereffenaar en de rekeningen die hij voorlegt goed.

2. De vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht. Evenwel zal de vereffenaar nog het nodige te doen voor de bekendmaking van de sluiting van de vereffening evenals voor het indienen van de aangifte in de roerende voorheffing en in de vennootschaps-'belasting naar aanleiding van de sluiting van de vereffening.

3. Aangezien alle activa te gelde zijn gemaakt en alle schulden aan derden zijn vereffend (OF: overgenomen), beslist de vergadering vervolgens de vereffening te sluiten zodat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste 5 jaar bewaard worden door Mevr. Bavé Annick

Aangezien de agenda is afgehandeld, wordt de vergadering opgeheven om 21 uur.

Waarvan akte,

BOVE ANNICK

De vereffenaar

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/05/2012
ÿþ .a Ma! Wald 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VII illIII11IIIIYVIVWIN

*12086452*

v beh

aa

Be Staa

1111

fcMl? tiP~~

~, " ,~ ~ ~,~

2 6 AVR. 20rl'A

Griffie

Ondernemingsar : 0807.357.031

Benaming

(volut) : D'hoe Jurgen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1740 Ternat, Meidoornlaan 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : akte van ontbinding met aanstelling van vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden op zesenentwintig maart tweeduizend en twaalf, voor mij, Dirk VAN DEN HAUTE, notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat de buitengewone algemene vergadering is gehouden van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "D'hoe Jurgen", met maatschappelijke zetel te 1740

Ternat, Meidoornlaan 39, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het

ondernemingsnummer 0807.357.031.

De vergadering neemt de volgende besluiten met eenparigheid:

1. Voorafgaande verslagen

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2011.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk overgenomen

"De staat van activa en passiva van de BVBA "D'HOE JURGEN", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 1740 Ternat, Meidoornlaan 39, die werd opgesteld, in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, door de zaakvoerder van de vennootschap, afgelsoten per 31 december 2011, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van eenenzestigduizend vijfhonderdachtenvijftig euro negenendertig eurocent (61.558,39 EUR) en een gecorrigeerd resultaat van min negenentwintigduizend driehonderdeenenvijftig euro zesendertig eurocent ((-) 29.351,36 EUR). Het netto-passief bedraagt negenduizend zevenhonderdvierenzeventig euro tweeëndertig eurocent (9.774,32 EUR).

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gezien de aard van de activa en passiva, uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Te Gent, 07 maart 2012

Joseph Van Wemmel

Bedrijfsrevisor"

De twee voornoemde verslagen, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van de ondergetekende notaris.

2, Ontbinding

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden haar invereffeningstelling uit.

3. Benoeming van een vereffenaar

De vergadering stelt aan ais vereffenaar van de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van homologatie:

Mevrouw Annick Bové voornoemd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijtagen bij hetfelgiscb-Staatsb1 id 09105/2Ot2 - Aiiiiexes du 1Vlóniteür bëlgë

Mevrouw Annick Bové verklaart niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart deze opdracht te aanvaarden onder de opschortende voorwaarde van homologatie.

Mevrouw Annick Bové voornoemd wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen.

4. Bevoegdheden

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, bepaald bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de daden stellen, bepaald bij artikel 187, zonder om de machtiging van de algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval die is vereist en onder meer (het bedrijf of) de handel van de vennootschap voortzetten tot de tegeldemaking, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk vervreemden, inbreng doen van alle activa en passiva, van een of meer bedrijfstakken van de vennootschap in andere vennootschappen en de als vergoeding voor die inbrengen ontvangen aandelen verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap volgens de verhoudingen die ten tijde van die inbrengen zullen worden bepaald.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan afstand doen van aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, met of zonder kwijting opheffing verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzet of andere beletsels.

De vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Hij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen in geval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheid in de verwoording van de goederen en rechten die door hem in andere vennootschappen zouden worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij kan, op zijn verantwoording, voor speciale en bepaalde verrichtingen, een door hem bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden voor een door hem bepaalde termijn overdragen aan een of meer lasthebbers.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

De vergadering za! tater de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

5. Ontslag van de zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, mevrouw Annick Bové voornoemd, te rekenen vanaf heden. Kwijting zal verleend worden over de uitoefening van haar functie bij de goedkeuring van de jaarrekening. Er zal dan tevens kwijting worden verleend aan de heer Jurgen D'hoe over de uitoefening van zijn functie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Dirk Van Den Haute

Tegelijk neergelegd: uitgifte, uittreksel, bijzonder verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, homologatie benoeming vereffenaars

Voor-tybudeais aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden ; Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

'Verso : Naam en handtekening

06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.02.2012, NGL 03.04.2012 12080-0497-012
09/02/2012
ÿþiFr-

'-

Hr '

Mati Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0807.357.031

Benaming

(voluit) : D'Hoe Jurgen bvba

(verkort)

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

I III!I 1111111111111111111)11111111111111111111111

*izosa3sa"

4auet`-a'e4,

27 me

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de hiernavolgende

Zetel : 1740 Ternat, Meidoornlaan 39 D'Hoe Jurgen aan

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 31/12/2011 :

Overgaande tot de agenda neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen beslissingen :

1, Met ingang van 01/01/2012 wordt ontslag gegeven als zaakvoerder van de bvba meneer D'HOE Jurgen (NN 67.08.09-083-43 ) wonende te Meidoornlaan 39 te 1740 Ternat. De zaakvoerder krijgt ontlasting van het door hem gevoerde beheer.

Bové Annick

Zaakvoerder

--------------------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 20.06.2011 11184-0203-011
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 15.07.2010 10310-0308-011

Coordonnées
D'HOE JURGEN

Adresse
MEIDOORNLAAN 39 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande