DESCHUTTERE P.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DESCHUTTERE P.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 897.982.349

Publication

03/01/2014
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 3 Í %I;, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

~~III IIII~~V III

111

lila

Ondernemingsnr : 0897982349

Benaming

(voluit) : Deschuttere P.

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Builoogstraat 16, 3360 Bierbeek

Onderwerp akte : AANDELEN-KAPITAAL-STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering van VOF "Deschuttere P.", met maatschappelijke zetel te 3360 Bierbeek, Builoogstraat 16, gehouden ten maatschappelijke zetel op 9 december 2013 heeft met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen :

1. De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfentwintigduizend tweehonderd euro (¬ 25.200,00) om het te brengen van vijfhonderd euro (¬ 500,00) op vijfentwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 25.700,00), zonder creatie van nieuwe aandelen en zonder uitgiftepremie.

Deze inbreng in geld wordt gedaan door de aandeelhouders in verhouding tot het aantal aandelen dat elk bezit.

Deze inbreng wordt volledig geplaatst en volgestort door de actuele aandeelhouders door inbreng in geld, voortkomende van de uitkering van dividenden door de vennootschap, beslist in de algemene vergadering de dato 3 december tweeduizend dertien, waarbij de aandeelhouders uitdrukkelijk hebben verklaard toepassing te maken van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting en zich hebben verbonden het uitgekeerde dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen.

De vergadering verklaart dat het bedrag van vijfentwintigduizend tweehonderd euro (¬ 25.200,00) werd gestort op een speciaal geopende rekening op naam van de VOF bij ARGENTA te Hoegaarden, zoals blijkt uit het attest van deponering.

De aandeelhouders bevestigen uitdrukkelijk dat de ingebrachte gelden voortkomen van het door hen ontvangen dividend, besloten door de algemene vergadering de dato 3 december tweeduizend dertien.

De vergadering stelt vast dat het kapitaal alzo op vijfentwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 25.700,00) gebracht wordt.

2, overeenkomstig het voorgaande besluit beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door navolgende bepaling

"DESCHUTTERE Paul, voornoemd, brengt in de vennootschap drieëntwintigduizend honderd dertig euro in In gemeen overleg wordt hem hiervoor 45 van de 50 aandelen toegekend.

PEETERMANS Beatrijs, voornoemd, brengt in de vennootschap tweeduizend vijfhonderd zeventig euro in. In gemeen overleg wordt haar hiervoor 5 van de 50 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op zevenentwintigduizend zevenhonderd euro, vertegenwoordigd door 50 aandelen, volledig volgestort in de maatschappelijke kas van de vennootschap".

3. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Deschuttere Paul, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijiagen-trij hetBetgtsch 3taatsbind =13>0112Ot4-- Annt ïes"dïï Moniteur belge

Coordonnées
DESCHUTTERE P.

Adresse
BUILOOGSTRAAT 16 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande