DE WOLF CYCLING

Société en commandite simple


Dénomination : DE WOLF CYCLING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 809.559.822

Publication

10/05/2013
ÿþ Mod al

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



29 APR 202

BRUSSEL

Griffie

*13071327*

ui

Ondernemingsnr : 0809.559.822

Benaming

(voluit) : De Wolf Cycling

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lippensputweg 12, 1742 Ternat

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening

Uit de notulen van het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel te Temat, op 30 maart 2013, blijkt dat de gewone commanditaire vennootschap "De Wolf Cycling", met zetel te 1742 Ternat, Lippensputweg 12, de volgende beslissingen heeft getroffen:

"EERSTE BESLISSING:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 januari 2013,

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering beslist de gewone commanditaire vennootschap "De Wolf Cycling" met ingang op heden te ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen overeenkomstig artikel 184§5 van het Wetboek van vennootschappen.

In dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerders van een gewone commanditaire vennootschap ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaars, en dat zij bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheden zullen dragen. '

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder, de heer Dirk De Wolf, voor het door hem gevoerde bestuur.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat :

- de vennootschap geen onroerend goed bezit;

- het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang, onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders;

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de. vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

Verklaring

De zaakvoerder verklaart op de hoogte te zijn van de wettelijke voorziene procedure van ontbinding en in vereffeningstelling. Conform artikel 184 §5 wetboek van Vennootschappen wensen de aandeelhouders van de,', procedure van vereffening af te zien omdat zij verklaren aan de voorwaarden te voldoen. De zaakvoerder' verklaart tevens te zijn ingelicht over de gevolgen van een ontbinding zonder vereffening, meer bepaald het ten laste nemen door de zaakvoerder-vennoot van alle schulden van de vennootschap zonder beperking. Bijgevolg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten vanaf heden en dit zonder een vereffenaar te benoemen.

VIERDE BESLISSING

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de De Blay J. & C° BVBA te 1852 Beigem G. De Donderstraat' 35, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

,1

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar, bij de heer Dirk De Wolf, wonende te 1742 Ternat, Lippensputweg 12, die ' zich met de bewaring ervan gelast.

STEMMING.

Alle beslissingen die voorafgaan werden met eenparigheid van stemmen aangenomen."

De voorzitter,

Dirk De Wolf

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

iloor-behouden aan het Fielgisch Staatsblad

ib

Coordonnées
DE WOLF CYCLING

Adresse
LIPPENSPUTWEG 12 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande