DE CONINCK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE CONINCK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 500.800.904

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 29.07.2014 14358-0365-013
13/01/2014
ÿþ mod 11.9



a3-1 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MUUR

Neefadael té"r eiffié del'

Rechtbank van i<~o ~ÁNe 2014

te Leuven, de Z

U~r i~ff~lt<FlER,

Ondememingsnr : 0500.800.904

Benaming (voluit) : DE CONINCK

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kroonstraat 180

3020 Herent

Onderwerp akte :Partiële splitsing

Uit het proces verbaal gesloten door not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 22 november 2013 om 15.00 uur ( neergelegd voor registratie) blijkt het volgende:

" EERSTE BESLISSING

Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van. Vennootschappen beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730,731 en 733 van het, Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de inbreng in de naamloze vennootschap De CONINCK, ingevolge de partiëler splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de naamloze vennootschap Algemeen Aannemingsbedrijf De Coninck, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek' van Vennootschappen, van de afgesplitste activa en passivabestanddelen zoals beschreven in voormeld* splitsingsvoorstel en voormeld verslag van de bedrijfsrevisor van de naamloze vennootschap Algemeen Aannemingsbedrijf De Coninck; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat. de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

De over te nemen activiteiten omvat, naast de overname van onder meer installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel de volgende onroerende goederen, met al haar rechten en verplichtingen:

GEMEENTE HERENT--Vijfde afdeling  Veltem-Beisem, in gebouwencomplex

(i) Een werkplaats op en met grond en opgerichte gebouwen gelegen Kroonstraat 170, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie B nummer 113/F/4 en met een oppervlakte van negenvijftig are en tweeënnegentig centiare (59a92ca).

(ii) Een werkplaats op en met grond en opgerichte gebouwen gelegen Kroonstraat 172, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie B nummer 114/N2 en met een oppervlakte van negenenzestig are en zesenzestig centiare (69a66ca) : in voormeld complex, de onverdeelde helft in volle eigendom van 5. kantoorruimte, bedrijfshal, 2. Kelder, en de onverdeelde helft van 8. Kantoorruimte, bedrijfshal, 2. Tweede verdieping en de geheelheid in volle eigendom van 6. Kantoorruimte, bedrijfshal, 2.gelijkvioers, 10; bedrijfshal 2, 11, Bedrijfshal 3, 12, Bedrijfshal 4, onderhoudsgarage en 13. Weegbureau.

Zoals voorschreven goederen beschreven staan in de basisakte verleden voor ondergetekende notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 29 mei 2013, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op 13 juni daarna, onder nummer 73-T-13/06/2013  05897, waarvan de overnemende vennootschap, de NV De Coninck verklaart een exemplaar te hebben ontvangen.

De overnemende vennootschap wordt gesteld in ai de rechten en de verplichtingen die uit deze basisakte voortvloeit. Zij verbind er zich toe deze te eerbiedigen ingevolge om het even welke titel.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 januari 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap,

De inbreng ingevolge partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig,

wordt verwezen.

DERDE BESLISSING: Kapitaalsverhoging door inbreng in natura

L Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- het verslag de dato 11 juli 2013 door Michel Wera, Leuvensesteenweg 777, 3071 Kortenberg, de commissaris, overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld. De conclusies van het verslag van voornoemde commissaris Michel Wera, aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

"Besluit met voorbehoud

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura in de NV DECON1NCK tengevolge van de partiële splitsing van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK, die geschiedt aan de hand van de situatie per 1 januari 2013, verklaar ik met voorbehoud dat:

1De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng;

2 De bestuurders zijn verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal aandelen dat als tegenprestatie wordt uitgegeven;

3. De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4. De door partijen weerhouden methoden van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de ais tegenprestatie uitte geven aandelen.

5. De als tegenprestatie voor deze inbreng in natura toegekend vergoeding betreft honderd en acht duizend achthonderd dertien (108.813) nieuw uit te geven volgestorte aandelen van de NV De CONINCK en het betalen van een globale opleg van zeven euro zeven cent (¬ 7,07). Deze aandelen zullen met ingang van 1 januari 2013 dezelfde rechten hebben als de bestaande 6.200 aandelen.

Als vergoeding voor de inbreng in natura zullen deze nieuw uit te geven aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap toebedeeld worden pro rata het aantal aandelen waarvan zij eigenaar zijn.

6. Noteer dat deze overdracht van een algeheelheid tevens onroerende goederen omvat. Voor deze onroerende goederen is er geen bodemattest beschikbaar. Mijn revisoraal verslag besluit dan ook met een voorbehoud dienaangaande.

7. Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg 11 juli 2013

Michel Wera

Bedrijfsrevisor"

q, Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met NEGENHONDERD EN TWAALF DUIZEND ZEVENENVIJFTIG EURO ZEVENENTWINTIG CENT (¬ 912.057,27) te verhogen om het van TWEEeNZESTIG DUIZEND EURO (62.000¬ ) op NEGENHONDERD VIERENZEVENTIG DUIZEND ZEVENENVIJFTIG EURO ZEVENENTWINTIG CENT (¬ 974.057,27) te brengen door inbreng in natura van de afgesplitste activa en passivabestanddelen onder meer door de wettelijke reserve te brengen op eenennegentig duizend tweehonderd en vijf euro drieënzeventig cent (¬ 91.205,73) en de inbreng van de belastingvrije reserves ten belope van drieëntachtig duizend vijfhonderd en zes euro zevenenzestig cent (¬ 83.506,67), alsook de inbreng van de overgedragen winsten ten belope van duizend driehonderd zevenenzestig euro veertig cent (¬ 1.367,40), zoals vermeld in het splitsingsvoorstel en het verslag van de commissaris,

Algemene voorwaarden van de inbreng

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van honderd en achtduizend achthonderd dertien (108.813) aandelen en het betalen van een opleg van zeven euro en zeven cent (¬ 7,07) zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en vanaf één januari tweeduizend en dertien dezelfde rechten hebben ais de bestaande aandelen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers zijnde de vennoten van de Naamloze Vennootschap Algemeen Aannemingsbedrijf De Coninck, te weten:

- drieëndertig komma vierenzestig procent (33,64%) of zesendertig duizend zeshonderd en vijf aandelen (36.605) aandelen toekomende aan het gemeenschappelijk huwelijksvermogen bestaande tussen de Heer DE CONINCK, Edgard Herman, geboren te Leuven op vijftien mei negentienhonderd vierenveertig, rijksregisternummer 440515-37141 en zijn echtgenote Mevrouw VLEMINCKX, Maria Francine, geboren te Leuven op één september negentienhonderd achtenveertig, rijksregisternummer 480901-40851, samenwonende te 3071 Kortenberg (Meerbeek), Hulstbergstraat 115, beiden hier aanwezig en die verklaren de hun toebedeelde aandelen te aanvaarden.

- drieëndertig komma achttien procent (33,18%) of zesendertig duizend honderd en vier (36.104) aandelen toekomende aan de heer De Coninck Danny, voornoemd sub 1, zodat hij in het totaal eenenveertig duizend en vierenzestig (41.064) aandelen bezit.

- drieëndertig komma achttien procent (33,18%) of zesendertig duizend honderd en vier (36.104) aandelen toekomende aan de heer De Coninck Frank, voornoemd sub 2, zodat hij in het totaal zevenendertig duizend driehonderd vierenveertig (37.344) aandelen bezit.

Zodat het aantal aandelen in omloop gebracht wordt van zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen op honderd vijftien duizend en dertien (115.013) aandelen.

IV. Stemming

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

V. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op NEGENHONDERD VIERENZEVENTIG DUIZEND ZEVENENVIJFTIG EURO ZEVENENWTINTIG CENT (¬ 974,45727) wordt gebracht.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Biflagen-bij het$elgisch Staatsûiad i3/0i/20i4 - Alm-exex dirMuiiiturriselgë

Voor-

behouden

aan 'iet

Belgisch

Staatsblad

\;"

YM1

~

Voorbehouden aan tiet Belgisch Staatsblad

mod 11.1

VI. Regeling van de inbreng

1.De inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven in artikel 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De inbreng gebeurt op basis van een staat van activa en passiva van gezegde bedrijfstak vastgesteld op 31 december 2012 en omvat alle activa en passiva die er betrekking op hebben. Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2013 zullen bockhoudkundig en fiscaal geacht worden verricht te zijn door de verkrijgende vennootschap.

2.Overdracht van de eigendom en van het genot

De inbreng bij wijze van partiële splitsing brengt van rechtswege de overdracht aan de verkrijgende vennootschap mee van de activa en passiva die betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak. De verkrijgende vennootschap heeft bijgevolg de eigendom van de materiele en immateriële elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die vanaf vandaag door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen en hun genot vanaf heden.

3.Beschrijving van het overgedragen vermogen

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de elementen van het patrimonium van de ingebrachte bedrijfstak, activa en passiva, materiële en immateriële, en er geen nadere beschrijving van te vragen dan deze opgenomen in het hierboven vermelde voorstel van partiële splitsing en in de hierboven vermelde verslagen. Deze documenten zijn echter niet noodzakelijk exhaustief. Alle elementen van het actief en passief van het patrimonium van de partieel gesplitste vennootschap die als noodzakelijk deel van de ingebrachte bedrijfstak dienen beschouwd te worden, zullen overgebracht worden naar de verkrijgende vennootschap, zelfs indien zij niet opgenomen zijn in deze documenten.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap Algemeen Aannemingsbedrijf De Coninck, te voorkomen, voor zover de verdeling in de spiitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat dc toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de de splitsen vennootschap zijn vernield, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap Algemeen Aannemingsbedrijf De Coninck, dat in de verkrijgende vennootschap wordt ingebracht.

4.Staat van het overgedragen vermogen - Waarborgen

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat de verkrijgende vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel gesplitste vennootschap om welke reden dan ook, met name voor constructiefouten en verslechtering, slijtage of slechte staat van het materiaal, van de inrichting en van de roerende voorwerpen, fouten in de aanduiding en de inhoud, insolvabiliteit van de debiteuren.

De verkrijgende vennootschap zal zich moeten houden aan alle wetten en alle reglementen, besluiten en gebruiken die van toepassing zijn op de exploitatie van de ingebrachte goederen en persoonlijk moeten zorgen voor alle toelatingen die nodig zouden kunnen zijn, dit alles op eigen risico.

5.Overdracht van de lasten

De verkrijgende vennootschap zal, met ingang van 1 januari 2013, alle gewone of buitengewone lasten dragen die de ingebrachte goederen en rechten bezwaren of zullen kunnen bezwaren en die inherent zijn aan hun eigendom en aan hun gebruik.

6.Overgedragen schuldvorderingen

Vanaf 1 januari 2013 worden de schuldvorderingen en rechten overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap en gaan ze zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap.

De bijbehorende wettelijke en overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen Borden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting.

De verkrijgende vennootschap wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in aile zakelijke en persoonlijke rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap op alle goederen en tegen alle debiteuren.

7.Overgedragen schulden

De schulden die door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen gaan vanaf 1 januari 2013 zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap. Deze laatste wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap.

De verkrijgende vennootschap zal bijgevolg in de plaats van de partieel gesplitste vennootschap de elementen van het passief van de onderhavige overdracht betalen; ze staat met name in voor de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle schulden opgelopen en overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap, en dit alles op de vervaldagen die zijn overeengekomen tussen deze laatste en haar schuldeisers. De bijbehorende wettelijke of overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting, zonder verplichting tot betekening van een document of inschrijving voor de panden op handelsfonds.

8.Overgedragen verbintenissen

De verkrijgende vennootschap zal alle contracten en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die door de partieel gesplitste vennootschap zijn gesloten met derden of met het door haar overgedragen personeel, zoals deze overeenkomsten zullen bestaan op 1 januari 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.4

Voor-

behouten aan het Belgisch

Staatsblad

De personeelsleden van de partieel gesplitste vennootschap in dienst staande van de uitbating van de"

ingebrachte bedrijfstak worden bij de vennootschap geïntegreerd in toepassing van de collectieve

arbeidsovereenkomst nummer 32bis.

9.Andere overgedragen elementen

De inbreng omvat in het algemeen:

1)alle rechtsgedingen en buitengerechtelijke gedingen en alle waarborgen met betrekking tot de ingebrachte

contracten, alle administratieve beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, in

het kader van de inbreng, om welke reden dan ook, de partieel gesplitste vennootschap geniet of er houder van

is ten overslaan van alle derden, inclusief de openbare besturen;

2)de last van de door de partieel gesplitste vennootschap overgedragen elementen van het passief, dat wil

zeggen alle gekende en ongekende passiva, al dan niet uitgedrukt, die betrekking hebben op de onderhavige

inbreng en die hun oorzaak zouden vinden in een situatie van voor 1 januari 2013, evenals de uitvoering van

alle verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking hiertoe.

10Archieven en documenten

De inbreng omvat ook de boekhoudkundige archieven en documenten met betrekking tot de overgedragen

elementen, die de verkrijgende vennootschap moet bewaren en zo nodig aan de partieel gesplitste

vennootschap moet meedelen.

11. Kosten

Alle kosten, erelonen, belastingen en lasten ten gevolge van de onderhavige inbreng zijn ten laste van de

verkrijgende vennootschap.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

-aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

-aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van dc statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel;

- aan de Fleer Guido Devries, wonende 3061 Bertem (Leefdaal), Lelielaan 2, als aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling alle nuttige of noodzakelijke

administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de BTW, Ondememingsloket, Sociale

Verzekeringskas en de directe belastingen.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel: notaris Stefan Vangoetsenhoven,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

*13106960*

Ortidernerningsnr : 0500.800.904

Benaming

(voluit) ; DE CONINCK

(verkort)

Neergelegd ter griffie dor

Rechtbank van Koophandel'

te Leuven, de ~y

DE GAi~ "aleph_ 2013 Griffie

Bijlagen 134 het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel ; Kroonstraat 180, 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel bij partiële splitsing van NV Algemene Aannemingen De Coninck en De Coninck NV

A. ALGEMEEN

De bestuurders van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK en van de NV DE CONINCK hebben op 1 januari 2013 beslist om aan de vennoten voor te stellen om de nevenactiviteiten van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK partieel af te splitsen naar de NV DE CONINCK.

De partiële splitsing zal gebeuren door bepaalde actief en passief bestanddelen van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK onder te brengen in de NV DE CONINCK tegen uitgifte aan de bestaande aandeelhouders van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK van nieuwe aandelen van de NV DE CONINCK.

De partiële splitsing zal geschieden overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen.

De partiële splitsing wordt niet specifiek geregeld in het vennootschapsrecht. De regels inzake de splitsing zijn mutatis mutandis van toepassing ( art. 671 e.v. W.Venn).

Conform het Wetboek van Vennootschappen (I) zat NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK als overdragende vennootschap niet ophouden te bestaan, (ii) zal de inbreng van de activa in de NV DE CONINCK worden vergoed door aandelen verhoogd met een globale opleg in speciën van E 7,07, en (iii) zullen de aandelen die in ruil voor de inbreng van het netto-actief worden uitgegeven door de NV DE CONINCK, in één en dezelfde verrichting, warden toegekend aan de vennoten van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK in verhouding tot hun aandeelhouderschap In de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK.

B. CONCREET

De activiteiten van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK bestaan in hoofdzaak uit het bauwen van huizen en andere aannemingswerken. Daarnaast zijn er nog nevenactiviteiten zoals de verhuring van containers, sorteer- en afbraakwerken,....

De NV DE CON1NCK werd opgericht met het oog op de overname van de nevenactiviteiten.

De bestuurders wensen de activiteiten binnen de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK op te splitsen in bouw- en aannemingswerken en nevenactiviteiten,

Dit kadert aldus in een operatie die het verzekeren van de opvolging van bestuur van de vennootschappen tot doel heeft, waarbij de bestuurders de continuïteit van het bestuur van de vennootschap wensen te vrijwaren zonder de werking van de vennootschap te verstoren.

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De operatie strekt ertoe de activiteiten van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK en de NV DE CONINCK veilig te stellen naar de toekomst toe, zonder de belangen van de schuldeisers van de vennootschappen in het gedrang te brengen.

C. UITWERKING VAN HET SPLITSINGSVOORSTEL

1) De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

Het betreft enerzijds, de splitsende vennootschap:

De Naamloze Vennootschap ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK

De NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK werd oorspronkelijk opgericht als een personen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING DE CONINCK" bij akte verleden voor Notaris Paul Bosmans te Leuven op 9 december 1977. Een uittreksel van deze akte werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 december 1977 onder het nummer 4474-18. De statuten werden meermaals gewijzigd. De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Eugène Vangoetsenhoven te Bertem op 20 november 2007. Een uittreksel van deze akte werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2008 onder het nummer 2008010410003167, Het betrof ondermeer een kapitaalverhoging.

Het huidig kapitaal bedraagt ¬ 3.378.296,72 verdeeld in 449 aandelen zonder nominale waarde.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Kroonstraat 170. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven. De activiteiten van de vennootschap zijn onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: BE 0417.860.756.

De vennootschap heeft als statutair doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

-groot- en kleinhandel in facadesteen, vloer- en muurtegels en alle bouwmaterialen, het plaatsen van alle

soorten tegels met het oog op de bekleding van de bodem of ondervloeren, van binnen- of buitenwanden, of

van gevels van bouw- of kunstwerken ten einde deze te beschermen of te verfraaien;

-funderingswerken;

-nieuwbouw en renovatiewerken, het optrekken van gebouwen en bouwwerken allerhande (ruwbouw en

onder dak zetten), (omvat ook de bekisting en ijzervlechtwerk), het renoveren van bestaande gebouwen. Het

betreft bouwwerken onder meer in metselwerk, in beton of voorgespannen beton, waardoor het skelet van om

het even welk bouwwerk of gebouw wordt gerealiseerd en waardoor de stevigheid, de weerstand en de

bescherming ervan wordt verzekerd;

-algemene bouwwerkzaamheden, omvattend, behalve de bedrijvigheden van de voorgaande rubriek,

degenen die betrekking hebben op de gehele of de gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de

coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd;

-het optrekken van niet-metalen uiteenneembare woningen en bouwwerken;

-het bouwen van stellingen, alsmede het invoegen en reinigen van gevels;

- grondwerken;

-het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen, met uitzondering evenwel van de

aanplantingen;

-het draineren en het afvoeren van water;

-het plaatsen van afsluitingen;

-het bekleden van dakgoten met pvc;

-plafonneer -, cementeer - en alle andere pleisterwerken, het uitvoeren van bestratingswerken, het leggen

van chapes, het uitvoeren van gips - en staffwerken;

-warmte - en geluidsisolering, lichte scheidingswanden, valse plafonds en valse vloeren;

-slopingswerken omvattende het effenen en het wegruimen;

-het dakdekken omvattende het uitvoeren, het herstellen of het veranderen van niet uit metaal of niet uit

asfalt bestaande bedekkingen van gebouwen of onderdelen daarvan, zoals pannen, kunst - en natuurleien, stro,

platen of pannen uit synthetisch materiaal vervaardigd;

-het uitvoeren yan isolatiewerken tegen vochtigheid, het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met

asfalt en teer, omvattende het dekken van daken met asfalt- of koolwaterstofhoudende producten, eventueel

gecombineerd met metalen, het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt;

-het vervaardigen en het plaatsen van aile voorwerpen of producten in hout of daarvan afgeleide materialen,

het vervaardigen en plaatsen van producten of voorwerpen in synthetische materialen, zoals ramen en lijsten;

-de bouw van houten hoofdgebinten van om het even welk gebouw waardoor de stevigheid ervan wordt

verzekerd, het bouwen van houten paviljoenen, barakken, scheidingswanden;

-windmolens, houten of synthetische rolluiken en blinden, de inrichting in hout, of in synthetische materialen,

van sportzalen, plankenvloeren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de houtwormbehandeling, het drogen van hout en het herstellen en aanpassen van de hierboven bedoelde houten bouwwerken;

-het vervaardigen en plaatsen of het louter plaatsen van alle voorwerpen en producten in metaal, alsook de daaraan verbonden herstellingen, zoals gebinten, deuren, deuromlijstingen, rolluiken, koepels, daklichten, lichtgevels en zijgevels in metaal, serres met inbegrip van het aanbrengen van een grondlaag ter voorkoming van het roesten van hogervermelde metalen voorwerpen;

-alle activiteiten van burgerlijke bouwkunde;

-het verzorgen van een containerdienst;

-alle werkzaamheden in immobiliën, dit zowel als promotor, makelaar of agent;

Daarenboven mag zij alle commerciële, industriële, roerende, onroerende en financiële operaties verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met het maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.".

en anderzijds, de verkrijgende vennootschap:

De Naamloze Vennootschap DE CONINCK.

De NV DE CONINCK werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem op 8 november 2012, Een uittreksel van deze akte werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 november 2012 onder het nummer 2012-11-26/0190732. Een verbeterd uittreksel van deze akte werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 december 2012 onder het nummer 2012-12-18/0203351.,

Het huidig kapitaal bedraagt E 62.000,00 verdeeld in 6.200 aandelen zonder nominale waarde en is volledig volstort.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Kroonstraat 180. De activiteiten van de vennootschap zijn onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De vennootschap heeft als ondememingsnummer: BE 0500.800.904.

De vennootschap heeft als statutair doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Bouw/grond- en afbraakwerken/leegmaken gebouwen, waaronder:

-allerhande afwerking van alle soorten gebouwen zoals behang- en schilderwerken, elektriciteitswerken,

sanitair, verwarmings- en koelinstallaties;

-bouwen van liftschachten;

-graven, en aanleggen van zwembaden al dan niet met bijhorende technieken;

-groot en kleinhandel in façadesteen, vloer- en muurtegels en alle bouwmaterialen het plaatsen van alle

soorten tegels met het oog op de bekleding van de bodem of ondervloeren, van binnen- of bultenwanden, of

van gevels van bouw- of kunstwerken ton einde deze te beschermen of te verfraaien;

-funderingswerken;

-nieuwbouw en renovatiewerken, het optrekken van gebouwen en bouwwerken allerhande (ruwbouw en

onder dak zetten), (omvat ook de bekisting en ijzervlechtwerk), het renoveren van bestaande gebouwen. Het

betreft bouwwerken onder meer in metselwerk, in beton of voorgespannen beton, waardoor het skelet van om

het even welke bouwwerken of gebouw wordt gerealiseerd en waardoor de stevigheid, de weerstand en de

bescherming ervan wordt verzekerd;

-algemene bouwwerkzaamheden, omvattend, behalve de bedrijvigheden van de voorgaande rubriek,

degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooilngswerken of op de

coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd;

-villabouw, eengezinswoningen, betonbouw, appartementsgebouwen, openbare werken, burgerlijke

bouwkunde en industriebouw;

-het optrekken van niet-metalen uiteenneembare woningen en bouwwerken;

-het bouwen van stellingen, alsmede het invoegen en reinigen van gevels;

- grondwerken;

-rioleringswerken, het bouwen van leidingen bestemd voor het opvangen van regen- en afvalwater;

-het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen,

-het draineren van het afvoeren van water;

-het plaatsen van afsluitingen;

-het bekleden van dakgoten met pvc;

-plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, het uitvoeren van berapingswerken, het leggen van

chapes, het uitvoeren van gips- en staffwerken;

-warmte- en geluidsisolering, lichte scheidingswanden, valse plafonds en valse vloeren;

-slopingswerken en afbraakwerken van zowel privé gebouwen als loodsen + het effenen van terreinen en

het wegruimen van puin en afval;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het dakdekken omvattende het uivoeren, het herstellen of het veranderen van metaal of uit asfalt

bestaande bedekkingen van gebouwen of onderdelen daarvan, + herstellen of vernieuwen van pannen, kunst-

en natuurleien, stro, platen of pannen uit synthetisch materiaal vervaardigd;

-het uitvoeren van isolatiewerken tegen vochtigheid, het waterdicht maken en bedekken van gebouwen,

ander dan met teer en asfalt;

-het vervaardigen en het plaatsen van alle voorwerpen of produceren of voorwerpen in synthetische

materialen, zoals ramen en lijsten;

-de bouw van houtgebinten van het even welk gebouw waardoor de stevigheid ervan wordt verzekerd, het

bouwen van houten paviljoenen, brakken, scheidingswanden;

-windmolen, houten of synthetische rolluiken en blinden, de inrichting in hout, of in synthetische materialen,

van sportzalen, plankenvloeren;

-de houtwormbehandeling, het drogen van hout en het herstellen en aanpassen van de hiervoor bedoelde

houten bouwwerken;

-het vervaardigen en plaatsen of het louter plaatsen van alle voorwerpen en producten in metaal, alsook de

daaraan verbonden herstellingen, zoals gebinten, deuren, deuromlijstingen, rolluiken, koepels, daklichten,

lichtgevels en zijgevels in metaal, serres met inbegrip van het aanbrengen van een grondlaag ter voorkoming

van het roesten van hoger vermelde metalen voorwerpen

-constructies van aluminium & houten ramen en deze plaatsen;

-natuursteenverwerking;

-alle soorten binnenschrijnwerk waaronder plaatsen van branddeuren;

-loodgieterij, sanitair en verwarming op gas en mazout.

2.Containerdienst & sorteercentra zoals sorteren van ongevaarlijke afvalstoffen zowel van huishoudelijke als

industriële aard, aanvaarden en vervoeren van hechtgebonden asbesthoudende afvalstoffen; uitbaten Copro

gekeurde breekwerf, alsook:

-het verzorgen van een containerdienst zoals plaatsen, wisselen, afhalen, verplaatsen en verhuren van

afvalcontainers;

-verhuring van zeecontainers voor opslag van materialen of vervoer naar kampplaatsen;

-transport voor derden;

-transport van afval in containers, van klanten en naar verwerkers;

-verkoop- en verwerking van bigbags;

-het uitbaten van sorteerinrichtingen waar ook particulieren kunnen komen storten of Copro gekeurde

materialen kunnen afgehaald worden;

-steken van regenwaterputten en verliesputten;

-sorteren van bouw, sloopafval en verpakkingsafval;

-afvalverwerking en sorteerinrichting;

-uitbaten van verbrandingsoven;

-sorteren van karton, papier, plastiek;

-breekinstallatie en zeefinstallatie voor inerte materialen Copro gekeurd;

-opkoop en verkoop van ferro en non-ferro materialen;

-afbraak van asbest gebonden materialen;

-transport van asbest met vergunning ADR (gevaarlijk transport).

-op gas en mazout.

3.Onderhoud/herstellen rollend materieel zoals lassen, zandstralen, schilderen, garage en aanverwante

activiteiten zoals onderhoudgerage voor machine, vrachtwagens, opleggers en voertuigen; lasatelier voor het

herstellen van containers en het maken van metalen constructies; verhuren van rollend materiaal.

4.AIle werkzaamheden in immobiliën activiteiten zoals verkoop en verhuur van gebouwen,

promotoractiviteiten ais makelaar of agent, daarenboven mag zij aile commerciële, industriële, roerende,

onroerende en financiële operaties verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband

met het maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit

te breiden alsook immobiliën in verkoop en verhuur van appartementen en huizen.

5.Uitbaten van helihaven en verhuur van helikopters, met of zonder piloot.

6.Uitbaten van installaties om energie op te wekken.

7.Uitbaten van horecazaken,

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking

ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of eén gedeelte van haar

maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

2) De ruilverhouding van de aandelen

Het kapitaal van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK is samengesteld uit 449 aandelen met een fractiewaarde van E 7.524,05 per aandeel.

ln de NV DE CONINCK worden de aandelen gewaardeerd op hun fractiewaarde, hetzij E 10,00 per aandeel.

Gelet op de waarde van de af te splitsen activa en passivabestanddelen gewaardeerd aan de huidige boekhoudkundige waarde van ¬ 1.088.137,07 zullen de aan de NV DE CONINCK toe te bedelen bestanddelen overgedragen worden tegen toekenning aan de aandeelhouders van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK van 108.813 aandelen NV DE CONINCK en een globale opleg in geld van ¬ 7,07.

Er zullen aan de aandeelhouders van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK bijgevolg 108.813 aandelen van de NV DE CONINCK toegekend worden.

3) de wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

De aandeelhouders van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK zullen verzocht worden hun aandelen in de NV DE CONINCK in te schrijven in het aandelenregister van de NV DE CONINCK

4) de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst-bijzondere regeling betreffende dit recht

De 108.813 nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven in de winst over het volledig boekjaar. Er is geen bijzondere regeling betreffende dit recht voorzien.

5) de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De partiële splitsing zal boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht vanaf 1 januari 2013.

6) de rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de op te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hun voorgestelde maatregelen

Er zijn geen andere effecten dan aandelen aan toonder.

7) de bijzondere bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor

De bestuurders zullen aan hun respectievelijke Algemene Vergaderingen voorstellen om in toepassing van artikel 734 W. Venn af te zien van de in artikels 730 en 731 bedoelde verslagen van de revisor en van de bestuurders.

De vennootschap kan immers afzien van de opstelling van dit verslag indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

8) de bijzondere voordelen toegekend aan de leden van bestuursorganen van de vennootschappen die bij de inbreng betrokken zijn

Aan de bestuurders van de NV DE CON1NCK en de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9) de nauwkeurige beschrijving en verdeling van de delen van de activa en passiva die zullen worden overgedragen

De bestuurders bevestigen dat zij, met het oog op de splitsing, de balans per 31 december 2012, als basis nemen voor de beschrijving en verdeling.

De balans wordt derwijze voorgesteld dat de activa en de passiva, opgenomen In de balans van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK (voor de partiële splitsing), gelijk zijn aan de som van de respectievelijke activa en passiva die toegewezen zullen worden aan de NV DE CONINCK en de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK(na de partiële splitsing).

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ln bijlage worden de activa en passiva opgenomen van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK evenals de in de NV DE CONINCK in te brengen bestanddelen.

10) De verdeling van de aandelen van de verkrijgende vennootschap onder de aandeelhouders van de op te splitsen vennootschap

De aandeelhouders van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK zullen ais vergoeding voor de inbreng in de NV DE CONINCK aandelen ontvangen a rato van hun aandelenbezit in de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF DE CONINCK.

Opgesteld te Veltem-Beisem op 23 mei 2013

D

Voor de overnemende vennootschap

1..

e

De Heer Danny De Coninck Mevrouw Sabien Denie

Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

eq

Voor de te splitsen vennootschap



De Heer Edgard De Coninck Mevrouw Maria Vleminckx

D Bestuurder Bestuurder

P

De Heer Frank De Coninck De Heer Danny De Coninck

Gedelegeerd Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2012
ÿþ mod 11.1

" ._ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



11 B *12203 51+

Vo

beho aan Belg

Staat

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 0 7 BU. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0500.800.904

Benaming (voluit) : DE CONINCK NV

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kroonstraat 180

3020 Herent

Onderwerp akte : NV: oprichting (ter vervanging van de publicatie in het Belgisch Staatsblad van 26 november 2012 onder nummer 12190732

Uit de akte verleden voor not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 8 november 2012,' ;; (neergelegd vóór registratie), houdende de oprichting van een naamloze Vennootschap, blijkt hetgeen volgt:

11 De heer DE CONINCK Frank Jozef August, zelfstandige , geboren te Leuven op 9 april 1968, rijksregisternummer 68.04.09-453-54, echtgenoot van mevrouw VANDER ELST Karin Marie Lucie, wonende; te 3054 Vaalbeek, Prosperdreef 10, die heeft ingeschreven op duizend tweehonderd veertig aandelen (1.240,-)

2/ De heer DE CONINCK Danny Florent Julia, zelfstandige, geboren te Leuven op 7 april 1969,; ongehuwd, rijksregistemummer 69.04.07-359-35, wonende te 98000 Monaco, 15 Boulevard du Larvotto, die; heeft ingeschreven op vier duizend negenhonderd zestig aandelen (4.960)

2. NAAM - RECHTSVORM: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een; naamloze vennootschap en draagt de naam "DE CONINCK NV".

3. DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde: ;; rechtbank van koophandel

4, ZETEL - De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Kroonstraat 180. De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels gewest, bij: enkel besluit van de raad van bestuur, te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

5. DOEL  De vennootschap heeft als doel;

I.Bouw/grond- en afbraakwerken/leegmaken gebouwen, waaronder:

- allerhande afwerking van alle soorten gebouwen zoals behang- en schilderwerken, elektriciteitswerken, sanitair, verwarmings- en koelinstallaties;

- bouwen van liftschachten;

- graven, en aanleggen van zwembaden al dan niet met bijhorende technieken;

- groot en kleinhandel in facadesteen, vloer- en muurtegels en alle bouwmaterialen het plaatsen van alle soorten tegels met het oog op de bekleding van de bodem of ondervloeren, van binnen- of buitenwanden, of van gevels van bouw- of kunstwerken ten einde deze te beschermen of te verfraaien;

funderingswerken;

nieuwbouw en renovatiewerken, het optrekken van gebouwen en bouwwerken allerhande (ruwbouw en onder dak zetten), (omvat ook de bekisting en ijzervlechtwerk), het renoveren van bestaande gebouwen, Het betreft bouwwerken onder meer in metselwerk), in beton of voorgespannen beton, waardoor het skelet van om het even welke bouwwerken of gebouw wordt gerealiseerd en waardoor de stevigheid, de weerstand en de bescherming ervan wordt verzekerd; - algemene bouwwerkzaamheden, omvattend, behalve de bedrijvigheden van de voorgaande rubriek, degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd;

villabouw, eengezinswoningen, betonbouw, appartementsgebouwen, openbare werken, burgerlijke bouwkunde en industriebouw;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.. Voorbehouden e aan het Belgisch Staatsblad

. het optrekken van niet-metalen uiteenneembare woningen en bouwwerken,

. het bouwen van stellingen, alsmede het invoegen en reinigen van gevels;

- grondwerken;

- rioleringswerken, het bouwen van leidingen bestemd voor het opvangen van regen-en afvalwater

- het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen,

- het draineren en het afvoeren van water;

- het plaatsen van afsluitingen;

- het bekleden van dakgoten met pvc;

-plafonneer-, cementeer- en aile andere pleisterwerken, het uitvoeren van berapingswerken, het

leggen van chapes, het uitvoeren van gips- en staffwerken;

-warmte- en geluidsisolering, lichte scheidingswanden, valse plafonds en valse vloeren;

- slopingswerken en afbraakwerken van zowel privé gebouwen als loodsen + het effenen van terreinen en het wegruimen van puin en afval;

- het dakdekken omvattende het uitvoeren, het herstellen of het veranderen van metaal of uit asfalt bestaande bedekkingen van gebouwen of onderdelen daarvan, + herstellen of vernieuwen van pannen, kunst- en natuurvelen, stro, platen of pannen uit synthetisch materiaal vervaardigd; - het uitvoeren van isolatiewerken tegen vochtigheid, het waterdicht maken en bedekken van gebouwen, ander dan met teer en asfalt;

- het vervaardigen en het plaatsen van aile voorwerpen of produceren of voorwerpen in synthetische materialen, zoals ramen en lijsten;

- de bouw van houten houtgebinten van het even welk gebouw waardoor de stevigheid ervan wordt verzekerd, het bouwen van houten paviljoenen, barakken, scheidingswanden;

- windmolens, houten of synthetische rolluiken en blinden, de inrichting in hout, of in synthetische materialen, van sportzalen, plankenvloeren;

- de houtwormbehandeling, het drogen van hout en het herstellen en aanpassen van de hiervoor bedoelde houten bouwwerken;

- het vervaardigen en plaatsen of het louter plaatsen van alle voorwerpen en producten in metaal, alsook de daaraan verbonden herstellingen, zoals gebinten, deuren, deuromlijstingen, rolluiken, koepels, daklichten, lichtgevels en zijgevels in metaal, serres met inbegrip van het aanbrengen van een grondlaag ter voorkoming van het roesten van hoger vermelde metalen voorwerpen.

- constructies van aluminium & houten ramen en deze plaatsen

- natuursteenverwerking

- alle soorten binnenschrijnwerk waaronder plaatsen van branddeuren.

- loodgieterij, sanitair en verwarming op gas en mazout

2. Containerdienst & sorteercentra zoals sorteren van ongevaarlijke afvalstoffen zowel van

huishoudelijke als industriële aard, aanvaarden en vervoeren van hechtgebonden asbesthoudende

afvalstoffen; uitbaten Coprogekeurde breekwerf, alsook:

- het verzorgen van een containerdienst zoals plaatsen, wisselen, afhalen, verplaatsen en verhuren

van afvalcontainers;

- verhuring van zeecontainers voor opslag van materialen of vervoer naar kampplaatsen;

-transport voor derden;

-transport van afval in containers, van klanten en naar verwerkers;

- verkoop- en verwerking van bigbags

- uitbaten van sorteerinrichtingen waar ook particulieren kunnen komen storten of Copro gekeurde

materialen kunnen afgehaald worden;

-steken van regenwaterputten en verliesputten;

- sorteren van bouw, sloopafval en verpakkingsafval;

-afvalverwerking en sorteerinrichting;

-uitbaten van verbrandingsoven;

-sorteren van karton, papier, plastiek

-breekinstallatie en zeefinstallatie voor inerte materialen Copro gekeurd;

- opkoop en verkoop van ferro en non ferro materialen;

- afbraak van asbest gebonden materialen;

- transport van asbest met vergunning ADR (gevaarlijk transport)

3. Onderhoud/herstellen rollend materieel zoals lassen, zandstralen, schilderen, garage en aanverwante activiteiten zoals onderhoudgarage voor machines, vrachtwagens, opleggers en voertuigen; lasatelier voor het herstellen van containers en het maken van metalen constructies, verhuren van rollend materiaal;

4.Alle werkzaamheden in immobiliën activiteiten zoals verkoop en verhuur van gebouwen, promotoractiviteiten, activiteiten als makelaar of agent, daarenboven mag zij alle commerciële, industriële, roerende, onroerende en financiële operaties verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met het maatschappelijk doel of die van die aard





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden alsook immobiliën in verkoop en verhuur van appartementen en huizen.

5, Uitbaten van helihaven en verhuur van helikopters, met of zonder piloot.

6, Uitbaten van installaties om energie op te wekken

7. Uitbaten van horecazaken

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) en is verdeeld in zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

7. BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen, Indien de vennootschap zelf tot bestuurdedzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ais gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder de bestuurders een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitncdiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

In gevel van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of eiders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, in overeenstemming met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

ln die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen,

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend ais auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan een bestuurder benoemd op voordracht van de houders van aandelen, die alleen optreedt, De raad van bestuur beslist omtrent zijn benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moet worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid,

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend of door de gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen

gevolmachtigden aanstellen.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

c

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

mat 11.1

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

8. WINSTVERDELING: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan:: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden.niet onwetend kon zijn.

9. ONTBINDING EN VERREFENING :Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

10. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op eenendertig decembertweeduizend en dertien. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en veertien.

11. JAARVERGADERING - De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand mei om achttien (18) uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten warden ter

_beschikking.gesteld

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

'Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden ' en het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, al dan niet aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem,

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd,

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

12. BENOEMING/ Het aantal bestuurders wordt bepaald op twee

Tot bestuurders worden benoemd;

De heer De Coninck Danny, voornoemd.

Mevrouw Denie Sabien Albertine Alexandra, geboren te Leuven op 22 maart 1980, rijksregisternummer 800322-348.14, wonende te 3078 Kortenberg, Onze Lieve Heerstraat 12.

Het mandaat van bestuurders is onbezoldigd.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurders verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat,

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet, Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen cok na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen,

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1/ De heer DE CONINCK Danny, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur, die aanvaardt.

2/ Mevrouw DENTE Sabien, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt,

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

ln overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door twee bestuurders, samen optredend. Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit onder meer: het openen van alle reKeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" , . , mad it.t

Voorbehouden * dan het

Belgisch Staatsblad



openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

13. Overname verbintenissen: Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

14. Machten: De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: Devries Guido, boekhoudkantoor Devries, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Lelielaan 2

Voor analytisch uittreksel Notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal)

In bijlage : 1) uitgifte van de oprichtingsakte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank ven Koophandel te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : O.> DD" SOC)

Benaming (voluit) ; DE CONINCK NV

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kroonstraat 180

3020 Herent

Onderwerp akte ;NV: oprichting

Uit de akte verleden voor not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 8 november 2012, (neergelegd vóór registratie), houdende de oprichting van een naamloze Vennootschap, blijkt hetgeen volgt:

1/ De heer DE CONINCK Frank Jozef August, zelfstandige geboren te Leuven op 9 april 1968, rijksregisternummer 68.04.09-453-54, echtgenoot van mevrouw VANDER ELST Karin Marie Lucie, wonende te 3054 Vaalbeek, Prosperdreef 10 die heeft ingeschreven op vier duizend negenhonderd zestig aandelen (4.960) aandelen

2/ De heer DE CONINCK Danny Florent Julia, zelfstandige, geboren te Leuven op 7 april 1969, ongehuwd, rijksregistemummer 69.04.07-359-35, wonende te 98000 Monaco, 15 Boulevard du Larvotto, die heeft ingeschreven op duizend tweehonderd veertig aandelen (1.240,-) aandelen.

2. NAAM - RECHTSVORM: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "DE CONINCK NV".

3. DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

.4. ZETEL - De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Kroonstraat 180. De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels gewest, bij enkel besluit van de raad van bestuur, te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

5. DOEL  De vennootschap heeft als doel:

1.Bouwigrond- en afbraakwerkenileegmaken gebouwen, waaronder:

- allerhande afwerking van alle soorten gebouwen zoals behang- en schilderwerken, elektriciteitswerken, sanitair, verwarmings- en koelinstallaties;

- bouwen van liftschachten;

- graven, en aanleggen van zwembaden al dan niet met bijhorende technieken;

- groot en kleinhandel in facadesteen, vloer- en muurtegels en alle bouwmaterialen het plaatsen van alle soorten tegels met het oog op de bekleding van de bodem of ondervloeren, van binnen- of buitenwanden, of van gevels van bouw- of kunstwerken ten einde deze te beschermen of te verfraaien;

- funderingswerken;

- nieuwbouw en renovatiewerken, het optrekken van gebouwen en bouwwerken allerhande (ruwbouw en onder dak zetten), (omvat ook de bekisting en ijzervlechtwerk), het renoveren van bestaande gebouwen. Het betreft bouwwerken onder meer in metselwerk), in beton of voorgespannen beton, waardoor het skelet van om het even welke bouwwerken of gebouw wordt gerealiseerd en waardoor de stevigheid, de weerstand en de bescherming ervan wordt verzekerd;

- algemene bouwwerkzaamheden, omvattend, behalve de bedrijvigheden van de voorgaande rubriek, degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd;

- villabouw, eengezinswoningen, betonbouw, appartementsgebouwen, openbare werken, burgerlijke bouwkunde en industriebouw;

JIll1 1111111111 III1 1M 11M 111111111 llI JI1

" iaiso~3z"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

. het optrekken van niet-metalen uiteenneembare woningen en bouwwerken,

. het bouwen van stellingen, alsmede het invoegen en reinigen van gevels;

- grondwerken;

- rioleringswerken, het bouwen van leidingen bestemd voor het opvangen van regen-en afvalwater

- het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen,

het draineren en het afvoeren van water;

het plaatsen van afsluitingen;

- het bekleden van dakgoten met pvc;

-plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, het uitvoeren van berapingswerken, het

leggen van chapes, het uitvoeren van gips- en staffwerken;

-warmte- en geluidsisolering, lichte scheidingswanden, valse plafonds en valse vloeren;

- slopingswerken en afbraakwerken van zowel privé gebouwen als loodsen + het effenen van

terreinen en het wegruimen van puin en afval;

- het dakdekken omvattende het uitvoeren, het herstellen of het veranderen van metaal of uit asfalt

bestaande bedekkingen van gebouwen of onderdelen daarvan, + herstellen of vernieuwen van

pannen, kunst- en natuurleien, stro, platen of pannen uit synthetisch materiaal vervaardigd;

- het uitvoeren van isolatiewerken tegen vochtigheid, het waterdicht maken en bedekken van

gebouwen, ander dan met teer en asfalt;

- het vervaardigen en het plaatsen van alle voorwerpen of produceren of voorwerpen in synthetische materialen, zoals ramen en lijsten;

- de bouw van houten houtgebinten van het even welk gebouw waardoor de stevigheid ervan wordt verzekerd, het bouwen van houten paviljoenen, barakken, scheidingswanden;

- windmolens, houten of synthetische rolluiken en blinden, de inrichting in hout, of in synthetische materialen, van sportzalen, plankenvloeren;

- de houtwormbehandeling, het drogen van hout en het herstellen en aanpassen van de hiervoor bedoelde houten bouwwerken;

- het vervaardigen en plaatsen of het louter plaatsen van alle voorwerpen en producten in metaal, alsook de daaraan verbonden herstellingen, zoals gebinten, deuren, deuromlijstingen, rolluiken, koepels, daklichten, lichtgevels en zijgevels in metaal, serres met inbegrip van het aanbrengen van een grondlaag ter voorkoming van het roesten van hoger vermelde metalen voorwerpen.

- constructies van aluminium & houten ramen en deze plaatsen

natuursteenverwerking

- alle soorten binnenschrijnwerk waaronder plaatsen van branddeuren.

- loodgieterij, sanitair en verwarming op gas en mazout

2. Containerdienst & sorteercentra zoals sorteren van ongevaarlijke afvalstoffen zowel van huishoudelijke als industriële aard, aanvaarden en vervoeren van hechtgebonden asbesthoudende afvalstoffen; uitbaten Coprogekeurde breekwerf, alsook:

- het verzorgen van een containerdienst zoals plaatsen, wisselen, afhalen, verplaatsen en verhuren

van afvalcontainers;

- verhuring van zeecontainers voor opslag van materialen of vervoer naar kampplaatsen;

-transport voor derden;

-transport van afval in containers, van klanten en naar verwerkers;

- verkoop- en verwerking van bigbags

- uitbaten van sorteerinrichtingen waar ook particulieren kunnen komen storten of Copro gekeurde

materialen kunnen afgehaald worden;

-steken van regenwaterputten en verliesputten;

- sorteren van bouw, sloopafval en verpakkingsafval;

-afvalverwerking en sorteerinrichting;

-uitbaten van verbrandingsoven;

-sorteren van karton, papier, plastiek

-breekinstallatie en zeefinstallatie voor inerte materialen Copro gekeurd;

- opkoop en verkoop van ferro en non ferro materialen;

- afbraak van asbest gebonden materialen;

- transport van asbest met vergunning ADR (gevaarlijk transport)

3. Onderhoud/herstellen rollend materieel zoals lassen, zandstralen, schilderen, garage en aanverwante activiteiten zoals onderhoudgarage voor machines, vrachtwagens, opleggers en voertuigen; lasatelier voor het herstellen van containers en het maken van metalen constructies, verhuren van rollend materiaal;

4.Alle werkzaamheden in immobiliën activiteiten zoals verkoop en verhuur van gebouwen, promotoractiviteiten, activiteiten als makelaar of agent, daarenboven mag zij alle commerciële, industriële, roerende, onroerende en financiële operaties verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met het maatschappelijk doel of die van die aard

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden alsook immobiliën in verkoop en verhuur van appartementen en huizen.

5. Uitbaten van helihaven en verhuur van helikopters, met of zonder piloot.

6. Uitbaten van installaties om energie op te wekken

7. Uitbaten van horecazaken

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,

soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 61.500,00) en is verdeeld in zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kart gewijzigd worden.

7. BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurderfzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder de bestuurders een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De besluiten van de raad warden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

In geval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene ; vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot kid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn ; vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger ; die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze ' beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet warden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, in overeenstemming met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan een bestuurder benoemd op voordracht van de houders van aandelen, die alleen optreedt. De raad van bestuur beslist omtrent zijn benoeming, ontslag, , bezoldiging en bevoegdheid.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moet worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend of door de gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

8. WINSTVERDELING: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders diie in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten diit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

9. ONTBINDING EN VERREFENING :Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

10. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en veertien.

11. JAARVERGADERING - De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand mei om achttien (18) uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mDd 11.1

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

ledere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, al dan niet aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

12. BENOEMING/ Het aantal bestuurders wordt bepaald op twee

Tot bestuurders worden benoemd:

De heer De Coninck Danny, voornoemd.

Mevrouw Denie Sabien Albertine Alexandra, geboren te Leuven op 22 maart 1980, rijksregistemummer 800322-348.14, wonende te 3078 Kortenberg, Onze Lieve Heerstraat 12.

Het mandaat van bestuurders is onbezoldigd.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurders verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te ' zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1/ De heer DE CONINCK Danny, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur, die aanvaardt. 2/ Mevrouw DENIE Sabien, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenaks door twee bestuurders, samen optredend. Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit onder meer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod111

openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van

bedrag. "

13. Overname verbintenissen: Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te warden bekrachtigd.

14. Machten: De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk ' afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen , en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: Devries guido, boekhoudkantoor Devries, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Lelielaan 2

Voor analytisch uittreksel. Notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal)

In bijlage : 1) uitgifte van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 31.08.2016 16557-0540-012

Coordonnées
DE CONINCK

Adresse
KROONSTRAAT 180 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande