DE CLAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE CLAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.496.918

Publication

19/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 092999

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven. de

GRIFFE0 JUNI 2013

DE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0459 496 918

DE CLAN

Naamloze Vennootschap

3020 Herent, Broekveldstraat, 34.

Geruisloze fusie .. overgenomen vennootschap.

Uit een proces-verbaal gesloten voor notaris Marc Allard te Dilsen-Stokkem op 27 december 2012, geregistreerd te Maaseik op 08 JAN 2013, boek 5-545, blad 79, vak 12, vijf bladen, geen verzendingen. Ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger (get.): G. LEYS, blijkt dat de algemene vergadering van de. naamloze vennootschap 'DE CLAN' te 3020 Herent, Broekveldstraat 34 - ondememingsnummer 0459 496 918, de volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen :

1. Fusiebesluit. Kennisname en bespreking fusievoorstel opgesteld op één oktober tweeduizend en twaalf door de raad van bestuur van de vennootschap DE CLAN NV -- overgenomen vennootschap, met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Broekveldstraat, 34 en het college van zaakvoerders van de vennootschap JOERID  overnemende vennootschap, met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Broekveldstraat 34, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Leuven op vijftien november tweeduizend en twaalf en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven en twintig november tweeduizend en twaalf onder nummer 0192087. Deze overneming wordt gelijkgesteld met een fusie met de ontbinding zonder vereffening als gevolg.

2. De algemene vergadering stelt de eigendomsovergang vast van het vermogen van de overgenomenl vennootschap DE CLAN op de overnemende vennootschap JOERID. Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend en twaalf (01/01/2012) geacht boekhoudkundig verrichtte' zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. De algemene vergadering stelt de verwerving van de vermogensovergang vast in de boekhouding van de overnemende vennootschap, zodat de overgenomen vennootschap ontbonden wordt zonder vereffening.

4. De algemene vergadering verleent het besturend orgaan van de overnemende vennootschap de, toestemming om alle nodige formaliteiten van openbaarmaking te verrichten alsmede om het aandelenregister, van de vennootschap te vernietigen.

5. Verlening van bijzondere volmacht aan KANTOOR MIJTEN BVBA Burgerlijke Vennootschap met zetel te 3020 Herent, Wittevrouwenstraat, 18, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de B.T.W., Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas, en de directe belastingen.

VOOR ANALYTISCH UITREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd ; uitgifte proces-verbaal.

Notaris Marc Allard.

nF, ne I, r ie bz van t.ia1k B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/11/2012
ÿþ ldod Wotd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0459496918 Benaming

(valait) : DE CLAN (verkort)

 ieergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel.

te Leuven, de DE GRIFFIER,

Griffie

u *iaisaoea* 111

Rechtsvorm : Naamloze vennotoschap

Zetel : Broekveldstraat 34, 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Fusievoorstel inzake de voorgenomen geruisloze-fusie door overgang van het ganse vermogen van' De Clan' NV naar 'Joerid' BVBA door vereniging van alle aandelen van De Clan NV ín Joerid BVBA. (brengen verslag uit overeenkomstig artikels 676, 719-727 en 693 van het wetboek der vennootschappen).

Zijn hier bijeengekomen:

Enerzijds:

De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Joerid' met zetel te 3020 Herent, Broekveldstraat 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer 0476.833,687, Opgericht op 31/01/2002 bij akte verleden voor notaris Karel Lacquet, met standplaats te Herent, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16/02/2002, statuten laatst gewijzigd ingevolge authentieke akte verleden voor notaris Eugene Vangoetsenhoven te Bertem, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 06/02/2006.

Volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

Mevrouw Schueremans Diane, Heidestraat 301e 3020 Herent

Mevrouw Schueremans Ingrid, Nieuwe Steenweg 16 te 3020 Winksele

De heer Schueremans Erik, Vinkstraat 76 te 3150 Haacht

Hetzij het voltallig bestuursorgaan.

Voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Joerid` wordt hierna ook genoemd 'overnemende vennootschap'.

En anderzijds:

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap' De Clan' met zetel te 3020 Herent, Broekveldstraat 34. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer 0459.496.918. Opgericht op 12/12/1996 bij akte verleden voor notaris Karel Lacquet, met standplaats te Herent, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31/12/1998, statuten laatst gewijzigd ingevolge authentieke akte verleden voor notaris Hugo Kuijpers te Leuven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 23/07/2004,

Volgende bestuurders zijn aanwezig:

Mevrouw Schueremans Diane, Heidestraat 30 te 3020 Herent

Mevrouw Schueremans Ingrid, Nieuwe Steenweg 16 te 3020 Winksele

De heer Schueremans Erik, Vinkstraat 76 te 3150 Naacht

Op he laatste blz. van Lijk R vermelden : Recto : Naam en nnedanjOeki van de instrumenterende r)oracs. hetzij van de peiso(0)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en randtekening.

,,

..> J " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hetzij de voltallige raad van bestuur,

Voornoemde naamloze vennootschap wordt hierna genoemd 'overgenomen vennootschap' .

Ondergetekenden verklaren een voorstel de doen met het oog op fusie, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap 'De Clan', zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Joerid, die reeds houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap 'De Clan'.

Het betreft hier een geruisloze fusie, daar alle aandelen van de naamloze vennootschap 'De Clan' reeds in handen zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Joerid. Bijgevolg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Om te voldoen aan de artikels 719 en 720 van het wetboek van vennootschappen, leggen ondergetekenden dit fusievoorstel voor aan hun respectievelijke algemene vergaderingen, dat luidt als volgt:

Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

Overnemende vennootschap:

Rechtsvorm; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam; JOERID

Doel: in België en in het buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend, op het vlak van management, publiciteit, marketing, productie en ontwikkeling, processing, aankoop van grondstoffen, aan- en verkoop, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurders

functies waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap mag zich bovendien onledig houden met het aanhouden, beheren en valoriseren van participaties in-, de financiering en het management van Belgische of buitenlandse vennootschappen alsmede het aanhouden, beheren en valoriseren van een roerend en onroerend patrimonium, hetgeen eveneens impliceert de uitoefening van roerende en onroerende leasing activiteiten.

De vennootschap kan financieringsoperaties verrichten van allerlei aard.

Zij is gerechtigd alle handelingen te stellen die nodig zijn in het kader van haar werkzaamheden en expansie, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede alle verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Maatschappelijke zetel: Broekveldstraat 34 te 3020 Herent.

Ondernemingsnummer: 0476.833.687

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Overgenomen vennootschap:

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Naam: DE CLAN

Doel: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend, op het vlak van management, publiciteit, marketing, produktie en ontwikkeling, processing, aankoop van grondstoffen, aan- en verkoop, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap mag zich bovendien onledig houden met het aanhouden, beheren en valoriseren van participaties in-, de financiering en het management van- Belgische of buitenlandse vennootschappen alsmede het aanhouden, beheren en valoriseren van een roerend en onroerend patrimonium, hetgeen eveneens impliceert de uitoefening van roerende en onroerende leasing-activiteiten.

De vennootschap kan financieringsoperaties verrichten van allerlei aard.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, zonder enige beperking, alle industriële en/of commerciële activiteiten van welke aard ook uitoefenen.

Zij is gerechtigd alle handelingen te stellen die nodig zijn in het kader van haar werkzaamheden en expansie, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede alle verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Maatschappelijke zetel: Broekveldstraat 34 te 3020 Herent.

Ondernemingsnummer: 0459.496,918

Het doel van de overnemende vennootschap zal worden uitgebreid met het doel van de overgenomen vennootschap, zoals hierboven omschreven.

Het maatschappelijk kapitaal van de overgenomen vennootschap bedraagt 124.070,71 euro vertegenwoordigd door 132 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/132ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De overnemende vennootschap bezit op heden alle aandelen van de overgenomen vennootschap. Datum van overname van de rechtsgevolgen van de handelingen van de overgenomen vennootschap.

De handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012, datum waarop de activiteiten van de overgenomen vennootschap de facto werden opgeslorpt door de overnemende vennootschap en dit naar aanleiding van de verwerving door de overnemende vennootschap van alle aandelen in de overgenomen vennootschap.

Huidige fusie door vereniging van alle aandelen in één hand beoogt de formele samenvoeging van beide rechtspersonen om na de activiteiten ook de in de overgenomen vennootschap resterende activa en passiva formeel onder te brengen in de overnemende vennootschap.

Rechten toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

De voorgenomen transactie gebeurt naar aanleiding van de vereniging van alle aandelen in één hand van de BVBA JOERID, sedert 1 januari 2012.

.~v

Derhalve zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven door de overnemende vennootschap die tevens enige aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap.

Het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap zal overeenkomstig de betreffende wetsbepalingen worden opgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen.

Er worden aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen geen bijzondere voordelen toegekend.

Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door elk van de fuserende vennootschappen uiterlijk 6 weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd worden.

Tegelijk hiermee neergelegd het fusievoorstel.

Schueremans Diane,

Afgevaardigd bestuurder.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/11/2012
ÿþMCd W9r0 17.1

4

i~rÁ:nLÎ~~eS1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande

te Leuven, de 1 3 f-,J',', 2212 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondemerningsnr : 0459.496.918

Benaming

(voiuit) : DE CLAN

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Broekveldstraat 34, 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

De algemene vergadering uitzonderlijk gehouden op 01 oktober 2012 in de maatschappelijke zetel heeft met eenparigheid van stemmen beslist om te benoemen ais bestuurders van de vennootschap voor een periode van zes jaar vanaf 14 juni 2012:

Mevrouw Schueremans Diane, wonende te Heidestraat 30,3020 Herent en zij verklaart dit onbezoldigd mandaat te aanvaarden voor vermelde duur.

- Mevrouw Schueremans Ingrid, wonende te Nieuwe Steenweg 16, 3020 Winksele en zij verklaart dit onbezoldigd mandaat te aanvaarden voor vermelde duur.

- De heer Schueremans Erik, wonende te Vinkstraat 76, 3150 Haacht en hij verklaart dit onbezoldigd mandaat te aanvaarden voor vermelde duur,

Onmiddellijk hierna in raad van bestuur herenigd, verklaren de bestuurders te benoemen met algemeenheid van stemmen tot bestuurder gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en lot voorzitter van de raad van bestuur, die de titel van gedelegeerd bestuurder of voorzitter zal dragen mevrouw Schueremans Diane voornoemd, die dit mandaat aanvaardt.

De gedelegeerd bestuurder heeft de meest uitgebreide machten, eveneens wat de vertegenwoordiging van de vennootschap betreft,

Schueremans Diane, gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 30.08.2012 12555-0219-010
02/09/2011 : LE095718
31/08/2009 : LE095718
11/07/2008 : LE095718
18/12/2007 : LE095718
06/08/2007 : LE095718
02/10/2006 : LE095718
08/08/2006 : LE095718
09/09/2004 : LE095718
09/09/2004 : LE095718
23/07/2004 : LE095718
08/01/1999 : LE095718

Coordonnées
DE CLAN

Adresse
BROEKVELDSTRAAT 34 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande