DCM PROJECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DCM PROJECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.308.104

Publication

31/10/2013
ÿþMol Word 11.1

*1316550

Ondernemingsnr:

Benaming (voluit)

(verkort)

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRussea

22OCT. 2013

Griffie

._,

DCM PROJECT 0 S. '~~ 307 ~~

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Leenstraat 6 -1540 Herne

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend dertien;

Op elf oktober;

Te Geraardsbergen;

Voor mij, LAURENT RENS, Notaris met standplaats Geraardsbergen;

,VERSCHENEN:

De Heer MOCZYDLOWSKI Marek, geboren te Ostrow (Polen) op 29 oktober 1974, RR.741029.479.81;

;En zijn echtgenote:

Mevrouw MOCZYDLOWSKA Ewa, geboren te Szczecin (Polen) op 5; oktober 1971, RR.711005.548.87;

-beiden wonende te 1540 Herne, Leenstraat 6;

Die mij verzochten bij authentieke akte de statuten vast te. stellen van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid, die zij oprichten voor onbepaalde duur,: ;onder de benaming van "DCM PROJECT", met eerste: ;maatschappelijke zetel te 1540 Herne, Leenstraat 6.

Voordien hebben de oprichters een financieel plan opgemaakt» dat zij mij, notaris, heden overhandigen, om door mij te worden; bewaard en waarbij zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal groot achttienduizend zeshonderd euro hebben verant-x woord.

De comparanten verklaren dat dit kapitaal volledig geplaatst is' en dat het verdeeld is in 186 aandelen, waarop wordt ingeschreven door de Heer Marek Moczydlowski op honderd' vijfentachtig (185) aandelen en door Mevrouw Ewa Moczydlowska: ;op één aandeel.

De comparanten verklaren dat elke inschrijving ten belope van ;twee-derden in geld is gestort, hetzij samen ten bedrage van ;twaalfduizend vierhonderd euro zoals blijkt uit een attest van; deponering op een bijzondere rekening bij de bank ING, onder: "nummer BE59 3631 2594 3426 geopend op naam van de vennootschap: in oprichting, welk attest aan de instrumenterende notaris terstond werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel het bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen en restaureren van alle soorten ge-, bouwde onroerende goederen;

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mazowiecka

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

s

Het inrichten, restaureren, verbeteren en verfraaien van onroerende goederen;

Het schilderen, pleisteren, behangen van alle soorten gebouwen; Het plaatsen van scheidingen in gedroogd plaaster, van alle soorten thermische, akoestische en anti--vibratie isolaties; Het plaatsen en demonteren van stellingen en van platdaken om werk uit te voeren;

Het aanleggen van alle soorten vloeren, van parketvloeren, houten vloeren, voltapijt, linoleum, tegelvloeren en vloeren in andere materies;

Het voegen van muren en vloeren, het verwezenlijken van thermische isolatiewerken, akoestische en anti-vibratie panelen, het plaatsen van zonnepanelen, antennes of andere inrichtingen in alle soorten gebouwen;

Het reinigen met stoom, het zandstralen en alle gelijkaardige werken aan buitenmuren van gebouwen;

Het schilderen van metalen stellingen en geraamten;

Het aanbrengen of herstellen van ramen, vensters, deuren, poorten, luiken en alle andere toebehoren van gebouwen;

Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en groene ruimten;

In het algemeen alle werken van aannemers van bouwwerken in de breedste zin van die woorden, die de vennootschap zelf zal kunnen uitvoeren of laten uitvoeren door onder-aanneming.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan bijgevolg alle onroerende en roerende goederen en rechten dienstig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel aanwerven of huren en haar goederen tot zekerheid stellen van haar verbintenissen, dit alles in de breedste zin van die begrippen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken worden in ondernemingen of vennootschappen die het zelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder, vereffenaar, mandataris of volmachtdrager in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere deelhebbende zaakvoerders. De handtekening van de zaakvoerder moet melding maken van de hoedanigheid waarin hij optreedt. Wordt tot zaakvoerder benoemd, de heer Marek Moczydlowski voornoemd.

Wanneer de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die zal gelast worden met de uitvoering van die opdracht, in naam en voor rekening van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, alle daden van bestuur en beschikking stellen, welke nodig of dienstig zijn om het maatschappelijke doel te bereiken, behoudens deze welke de wet

Voor- Rt

; º%_ 'aan de algemene vergadering voorbehoudt; en iedere zaakvoerder' yvertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als; 'eiser of verweerder.

ibehouden In alle akten die een vennootschap verbinden, moet onmiddellijk ;voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap; vertegenwoordigt, vermeld worden in welke hoedanigheid hijÿ =optreedt. De jaarvergadering van de vennootschap wordt elk jaar gehouden de tweede vrijdag van de maand juni te twintig uur, op de zetel of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

aan het Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt de eenendertigste december. Bij uitzondering loopt het eerste: jaar vanaf de oprichting van de vennootschap tot 31 december, 2014

d Belgisch Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst van de= vennootschap uit.

Staatsblad Op deze winst wordt jaarlijks genomen:

1. Vijf procent voor de wettelijke reserve.

Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds een-tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij' ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

2. Voor het overblijvend saldo, kan de algemene vergadering

beslissen bij gewone meerderheid van stemmen.

Waarvan akte.

Opgemaakt en verleden op plaats en datum als in de aanhef

vermeld.

:Na voorlezing en integrale toelichting, hebben de comparanten'

'met mij, notaris, ondertekend.

'Volgen de handtekeningen.

Geboekt zes bladen geen verzending te Geraardsbergen op 16

oktober 2013 boek 5/513 blad 66 vak 17 Ontvangen Vijftig euro

(50,00 euro). De ea. inspecteur get. Dirk Adriaensens.

Voor beredeneerd uittreksel.

Bestemd tot bekendmaking in de bijsagen tot het belgisch

staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte oprichting

en bankattest.

:Notaris Laurent Rens.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015
ÿþVoor-bshouden

het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vattd kteCd/ ni :f3Ce1 op

3 C 2Ji5

ter ~~i,' i l:~ ~} , r k~.;á a ~' ' ~~~~ i a.1" ~R y ~*" ~~

99

r . . . 4` or

i~~ _ 1 ,~^ " - ~ .~ p ~Y.à~.iv!

t_~~k~~~...:.f`: i~ ~ ~ ',_a.,: F,.+,

Griffie

Ondernemingsnr : 0541308104

Benaming

(voluit) : DCM PROJECT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leenstraat, 6 -1540 HERNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Overeenkomstig artikel 2 van de statuten van de vennootschap, beslist de zaakvoerder de zetel van de vennootschap over te brengen naar Chaussée de Asse, 91, 1540 HERNE en dit vanaf 8 juli 2015.

Marek MOCZYDLOWSKI, zaakvoerder

*15115054*

Y

IM

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 10.06.2016, DPT 26.08.2016 16500-0415-011

Coordonnées
DCM PROJECT

Adresse
CHAUSSEE DE ASSE 91 1540 HERNE

Code postal : 1540
Localité : HERNE
Commune : HERNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande