CURE CONCEPT

Divers


Dénomination : CURE CONCEPT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 630.688.159

Publication

29/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fue

IB~~INIINNV~I~IMIIIINI

5075883*

iu

Ondernemingsnr : d63c) , G$~,

Benaming

(voluit) : CURE CONCEPT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ovve. VOF

Zetel : Kapucijnenstraat 1 - 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwei akte : Oprichting vennootschap

Op 07/04/2015 wordt een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma opgericht tussen:

Q'De Heer Stijn Vandeborne, wonende te Kapucijnenstraat 1, 3300 Tenen, DMevrouw Roosen Véronique Marie-Thérèse, wonende te Kapucijnenstraat 1, 3300 Tienen.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap owe vennootschap onder firma met als

vennootschappelijke benaming "CURE CONCEPT", De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te

Kapucijnenstraat 1, 3300 Tienen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december, Het eerste boekjaar loopt van 7 april 2015 tot 31 december 2016.

Een algemene vergadering wordt samengeroepen door de zaakvoerders en wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of zoals bepaald door de zaakvoerders, op de laatste vrijdag van de maand juni.

De eerste algemene vergadering vindt plaats in het jaar 2017.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 01 januari 2015. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweehonderd euro (¬ 200.00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen , zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volgestort, De volstorting gebeurde door middel van tweehonderd euro (¬ 200.00) in geld. Door comparant Stijn Vandeborne werd ingetekend op 50 aandelen en door comparant Véronique Marie-Thérèse Roosen werd ingetekend op 50 aandelen.

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de netto-winst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt, Van de netto-winst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen. De netto-winst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel.

Als zaakvoerders van de vennootschap worden aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Stijn Vandeborne. Het gaat om een bezoldigd mandaat. Als zaakvoerder wordt ook aangesteld : Mevrouw Roosen Véronique Marie-Thérèse. Het gaat om een onbezoldigd mandaat.

De zaakvoerders verlenen volmacht voor onbepaalde duur met de mogelijkheid van in de plaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op een ondememingsloket

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

...;.., '

s

i

Voorbehouden ,fiean'he Belgisch Staatsblad

naar keuze, en/of BTW- en/of Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan Fisc@dvies BV' OVVE VOF, Tiensesteenweg 278a te 3360 Bierbeek,

Aldus opgemaakt te Tienen op 07/04/2015 in drie exemplaren, waarvan één bestemd voor de registratie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge Vandeborne Stijn Roosen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CURE CONCEPT

Adresse
KAPUCIJNENSTRAAT 1 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande