CREWBIZZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREWBIZZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.959.819

Publication

29/08/2012
ÿþr'

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEe'gelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2/9 AUG, 2012

DE GRIFFIE,

Griffie

IIIIII~IVIIIIIIRIII

" iai4~a3eA

IV

Ondernemingsnr : 0893959819

Benaming

(voluit) : CREWBIZZ

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3150 Tildonk, Vaartdijk 6, Industriezone Hambos.

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - FUSIE DOOR OVERNEMING - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld voor Meester Sophie MAQUET, Geassocieerde Notaris te Brussel,, op zevenentwintig juli tweeduizend en twaalf.

Geregistreerd vijf bladen één renvooi op het 2de Registratiekantoor van Jette, Op 2 augustus 2012. Boek 38: blad 98 vak 7. Ontvangen Vijfentwintig euro (25). Voor de Ea Inspecteur a.i., NDOZI MASAKA.

Dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIRST EVENTS", met maatschappelijke, zetel te 3150 Tildonk, Vaartdijk 6, Industriezone Hambos, die verklaart op te treden in haar hoedanigheid tirarij enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CREWBIZZ", met; maatschappelijke zetel te 3150 Tildonk, Vaartdijk 6, Industriezone Hambos, de volgende beslissingen heeft: genomen :

DE OVERDRACHT, ALS GEVOLG VAN HAAR ONTBINDING ZONDER VEREFFENING, VAN DE GEHEELHEID VAN HET VERMOGEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "CREWBIZZ" (hierna de "overgenomen vennootschap") AAN HAAR ENIGE VENNOOT, DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "FIRST EVENTS" (hierna de "overnemende vennootschap") - MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

A. VOORAFGAANDE FORMALITEITEN

De enige vennoot overhandigt aan ondergetekende notaris de documenten die meegedeeld en gratis ter beschikking gesteld werden overeenkomstig artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk a) Het fusievoorstel

Dit voorstel werd in het Nederlands gezamenlijk opgesteld op twaalf juni tweeduizend en twaalf (goedgekeurd op elf juni tweeduizend en twaalf door de respectievelijke colleges van zaakvoerders van beide vennootschappen). Het werd opgesteld onder de vorm van een onderhandse overeenkomst en bevat de door' artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven vermeldingen.

Dit fusievoorstel werd op veertien juni tweeduizend en twaalf door beide vennootschappen neergelegd tar. Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Leuven, hetzij de Rechtbank van Koophandel binnen wiens: ambtsgebied de maatschappelijke zetel van elk van de respectievelijke betrokken vennootschappen gevestigd, is.

Het fusievoorstel werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, onder nummer 12111722 voor de overgenomen vennootschap, en onder nummer 12111720 voor de overnemende vennootschap. (...)

B. ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

De enige vennoot beslist onderhavige vennootschap te ontbinden zonder vereffening, en de geheelheid van haar vermogen, zowel actief als passief, over te dragen aan de overnemende ven-nootschap, overeenkomstig artikel 682 1° en 3' van het Wetboek van Vennootschappen en dit onverminderd de artikelen 178, 688 en 689 van zelfde Wetboek.

C. OVERDRACHT VAN DE GEHEELHEID VAN HET VERMOGEN

a) Beslissing tot overdracht

De enige vennoot beslist tot de overdracht als gevolg van de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap van de geheelheid van haar vermogen, actief en passief, aan de overnemende vennootschap; deze overdracht is gelijkgesteld met een fusie door overneming, overeenkomstig artikel 676 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze overdracht gebeurt op basis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap afgesloten op: eenendertig december tweeduizend en elf om vierentwintig uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ent

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Alle vanaf een januari tweeduizend en twaalf ~m nul uur door de overgenomen vennootschap gestelde verrichtingen worden op boekhoudkundig vlak geacht gesteld te zijn voor rekening van de overnemerlc+q vennootschap, en de eruit voortvloeiende wijzigingen in het vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel actief ais passief, zijn in het voor- of nadeel van de ovememende vennootschap, onder last voor haar ti4-t volledige passief van de overgenomen vennootschap te dragen, aile verbintenissen en verplichtingen van dez_ uit te voeren, en alle kosten, belastingen en lasten te betalen en te dragen die voor elk van beide betrokken vennootschappen kunnen voortvloeien uit de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap.

n behouden Bijgevolg wordt in de boekhouding van de overnemende vennootschap elk actief- en passiefbestanddeel dat het vermogen van de overgenomen vennootschap vormt overgedragen tegen hun waarde op eenendertig december tweeduizend en elf om vierentwintig uur, met uitzondering van de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen die geannuleerd zullen worden als tegenprestatie voor de schrapping bij de overdracht van haar vermogen van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de overgenomen vennootschap vertegenwoordigen en in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

aan het Het eventueel overblijvend saldo tussen de boekhoudkundige waarde van de aandelen van de overgenomen vennootschap en het overgedragen boekhoudkundig netto-actief zal geboekt worden op de rekening "uitzonderlijk resultaat" of "uitzonderlijke lasten" van de overnemende vennootschap.

3elgisch De andere modaliteiten van de overdracht worden nader omschreven in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

Staatsblad b) Afwezigheid van toekenning van aandelen

De enige vennoot stelt vast dat, in toepassing van de artikelen 682 laatste lid en 726 1° van het Wetboek van Vennootschappen, geen aandelen van de ovememende vennootschap toegekend mogen worden aan de overnemende vennootschap zelf, in ruil voor de aandelen die zij bezit in de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening.

Bijgevolg geeft de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening, geen aanleiding tot de creatie noch de toekenning van aandelen van de ovememende vennootschap noch tot de betaling van een opleg in geld of onder een andere vorm.

c) Te verlenen kwijting

De enige vennoot beslist dat ter gelegenheid van de goedkeuring door de gewone algemene vergadering van de vennoten van de ovememende vennootschap van de eerste jaarrekening die opgesteld zal worden na de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap, eveneens bij afzonderlijke stemming beslist zal worden over de te verlenen kwijting aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor de opdracht die zij uitvoerden gedurende de periode die verlopen is tussen de datum van de sluiting van het laatste boekjaar waarvan de jaarrekening werd goedgekeurd en de datum waarop de effectieve overdracht wordt gerealiseerd.

d) Inwerkingtreding

De enige vennoot beslist dat de over voorgaande punten genomen beslissingen in werking treden zodra de overeenstemmende beslissingen met betrekking tot de overdracht aan de ovememende vennootschap van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening zijn genomen door beide bij de fusie betrokken vennootschappen.

De enige vennoot verklaart en bevestigt volledig op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met de voorgestelde wijzigingen aan de statuten, meer bepaald de wijziging van de benaming en van het maatschappelijk doel, van de overnemende vennootschap door het feit dat het hier haar eigen statuten betreft.

De enige vennoot en de leden van het bureau verzoeken ondergetekende Notaris te akteren dat, ais gevolg van de ontbinding zonder vereffening van onderhavige vennootschap, overeenkomstig voorgaande sub B.. genomen beslissing en overeenkomstig artikel 682 3° van het Wetboek van Vennootschappen, de geheelheid van het vermogen, actief en passief, van onderhavige vennootschap aan de overnemende vennootschap zal worden overgedragen vanaf de vaststelling van de overeenstemmende stemming door de ovememende vennootschap. (...)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Michel GERNAIJ - Geassocieerde Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, volmacht.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 10.07.2012 12277-0235-021
25/06/2012
ÿþ Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111 I uitui u i~in~iMaa" iiiii1111

Ne 'ge,a a lei ^°;ijle

Rechtbank van Koopha ab

te Leuven, de 14 JUNI 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0893.959.819

Benaming

(voluit) : Crewbizz

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen met het oog op de fusie van Production Resource Group SA, EML Productions NV en Crewbizz BVBA door overneming door First Events BVBA.

De raad van bestuur van Production Resource Group SA, met maatschappelijke zetel te avenue Edison 12, 1300 Waver, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0440.431.171 (Rechtspersonenregister Nijvel) (hierna "PRG" genoemd), de raad van bestuur van EML Productions NV, met maatschappelijke zetel te Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0425.307.188 (Rechtspersonenregister Leuven) (hierna "EML" genoemd), het college van zaakvoerders van Crewbizz BVBA, met maatschappelijke zetel te Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0893,959.819 (Rechtspersonenregister Leuven) (hierna "Crewbizz" genoemd) en het college van zaakvoerders van First Events BVBA, met maatschappelijke zetel te Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0898,379.257 (Rechtspersonenregister Leuven) (hierna "FE" genoemd) verklaren dat ze dit fusievoorstel ter goedkeuring aan hun respectieve buitengewone algemene vergaderingen zullen voorleggen.

De voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, de rechtshandeling, waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden,

Uiterlijk op de datum waarop het fusievoorstel aan de buitengewone algemene vergaderingen van PRG, EML, Crewbizz en FE zal worden voorgelegd, zullen alle aandelen in PRG, EML en Crewbizz aangehouden worden door FE. Dit fusievoorstel strekt er dan ook toe om, volgend op deze vereniging van alle aandelen in PRG, EML en Crewbizz in handen van FE, een fusie van PRG, EML en Crewbizz door overneming door FE door te voeren.

De raad van bestuur van PRG, de raad van bestuur van EML, het college van zaakvoerders van Crewbizz en het college van zaakvoerders van FE verbinden zich er wederzijds toe om binnen de grenzen van de toepasselijke wetgeving al het nodige te doen met het oog op de verwezenlijking van de hogervermelde voorgestelde fusie.

Dit fusievoorstel zal ten vroegste zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel, aan dé respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van PRG, EML, Crewbizz en FE ter goedkeuring worden voorgelegd. Indien het fusievoorstel geldig wordt goedgekeurd door deze buitengewone algemene vergaderingen, zal, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, het gehele vermogen van PRG, EML en Crewbizz, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op FE overgaan.

Op de laatstd bez van Link e3 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris he:tzii van .ie perso(o)n(en'

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te ve te3 ~rr ordiger,

Verso Naam era handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

1.1. De over te nemen vennootschappen: PRG, EML en Crewbizz

1.1.1. PRG

Maatschappelijke benaming: Production Resource Group, afgekort PRG

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: avenue Edison 12, 1300 Waver

Ondernemingsnummer: 0440.431.171 (Rechtspersonenregister Nijvel)

BTW-nummer: BE 0440.431.171

Maatschappelijk doel:

"La société a pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger, en son nom propre ou au nom de tiers, pour son compte propre ou pour le compte d'autrui: la prestation de services techniques relatifs à la création, l'organisation et la promotion de séminaires, formations et événements; la promotion et la publicité de tous produits par le biais de tous moyen, en ce compris les décors, shows, laser, installations sonores, lumineuses, audiovisuelles et informatiques; ou encore l'achat, la vente, l'importation, l'exportation, la location et l'installation de tous produits ayant trait à ce qui précède.

Elle peut accepter tous les mandats de gestion dans toutes les sociétés et associations et se porter caution.

La société peut effectuer, tant en Belgique qu'à l'étranger, toutes opérations industrielles, commerciales, financières, mobilières et immobilières qui sont de nature à élargir ou à promouvoir de manière directe ou indirecte son entreprise. Elle peut acquérir tous biens mobiliers et immobiliers, même si ceux-ci n'ont aucun lien direct ou indirect avec l'objet de la société.

Elle peut, par n'importe quel moyen, prendre des intérêts dans, coopérer ou fusionner avec toutes associations, affaires, entreprises ou sociétés qui ont un objet social identique, similaire ou connexe, ou qui sont susceptibles de favoriser son entreprise ou de faciliter la vente des produits ou services."

Vrije vertaling:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in haar eigen naam of in naam van derden, voor haar eigen rekening of voor andermans rekening: de verlening van technische diensten met betrekking tot het ontwerp, de organisatie en de promotie van seminaries, opleidingen en evenementen: de promotie en de publiciteit van alle producten door alle middelen, met inbegrip van decors, shows, laser, geluids-, licht-, audiovisuele en informatica-installaties; of nog de aankoop, verkoop, import, export, verhuring en installatie van alle producten die" met het voorgaande verband houden.

Zij kan alle bestuursmandaten in alle vennootschappen en verenigingen aanvaarden en zich borg stellen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende transacties die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar bedrijvigheid te bevorderen of uit te breiden, verrichten. Zij kan alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen rechtstreekse of onrechtstreekse band met het doel van de vennootschap hebben.

Zij kan, op gelijk welke wijze, een belang nemen in, samenwerken of fuseren met alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of verbonden maatschappelijk doel hebben, of die van aard zijn om haar bedrijvigheid te bevorderen of de verkoop van producten of diensten te vergemakkelijken."

1.1.2. EML

Maatschappelijke benaming: EML Productions

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Industriezone Mambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk

Ondernemingsnummer: 0425.307.188 (Rechtspersonenregister Leuven)

BTW-nummer: BE 0425.307.188

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

- De import en export, groot-en kleinhandel, aan- en verkoop, het huren en verhuren onder welke vorm ook

van alle licht- en geluidsinstallaties.

- Het verlenen van technische adviezen en begeleiding in de meest ruime zin van het woord, op het gebied

van geluid, licht en aanverwanten.

Rigging, elektrotechnische installaties inzake licht en geluid, onderhoud en herstelling van elektronisch

materiaal.

- Alle voorgaande handelingen worden gedaan zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als

onder commissievorm.

.a~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omzetting en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

- Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

- Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op gelijk welke wijze ook.

- Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

1.1.3. Crewbizz

Maatschappelijke benaming: Crewbizz

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk

Ondernemingsnummer: 0893.959.819 (Rechtspersonenregister Leuven)

BTW-nummer: BE 0893.959.819

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

- De import en export, groot-en kleinhandel, aan-en verkoop, het huren en verhuren onder welke vorm ook

van alle licht- en geluidsinstallaties, evenals videoapparatuur en podia.

- Het verlenen van technische adviezen en begeleiding in de meest ruime zin van het woord, op het gebied

van geluid, licht, video en aanverwanten.

- Rigging, elektrotechnische installaties inzake licht en geluid en video, onderhoud en herstelling van

elektronisch materiaal.

Alle voorgaande handelingen worden gedaan zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als

onder commissievorm.

- de uitvoer, de invoer, de doorvoer, de handel, de aankoop en verkoop in het groot en in het klein, in binnenland en buitenland, het vervoer, de vertegenwoordiging, het zelf of doen fabriceren, afwerken, bewerken en herstellen van gebruiks- en verbruiksartikelen van alle aard, met uitzondering van de handelsverrichtingen die aan een voorafgaand verlof zijn onderworpen. Voormelde gereglementeerde handelsbedrijvigheden kunnen evenwel aan het maatschappelijk doel beantwoorden voor zover aan alle voorwaarden ingevolge bijzondere wetten en reglementen voldaan wordt.

- Alle interventies en raadgevende tussenkomsten met betrekking tot het concipiëren, uitwerken, beheren en uitvoeren van marketings-, verkoops-, communicatie-, organisatiebeleid van een ondernemer.

Ontwikkelen van software.

- Algemene bouwonderneming en/of coördinatie van alle werken in de bouwsector.

- Het beheren, aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, promoveren, laten bouwen, laten omvormen, uitbaten, inrichten en in waarde brengen van om het even welke onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle welkdanige onroerende verhandelingen voor eigen rekening of voor rekening van derden. De aankoop en verkoop van woningen in het algemeen of op plan, alsook projectontwikkeling.

- De bemiddeling bij aan- en verkoop, evenals verhuring van onroerende goederen, alle makelarijverrichtingen, in verband hiermede, de studie, de organisatie en de raadgeving inzake onroerende goederen, de bemiddeling bij het afsluiten van verzekeringen, leningen en kredieten.

- Import, export, groothandel, kleinhandel en verhuring van alle soorten goederen, producten en materialen.

- Het maken van alle studies, de organisatie van en het geven van adviezen inzake handels-, financiële, administratieve, technische bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden aan alle vennootschappen en ondernemingen en er het beheer en de controle van doen.

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. Zij mag voor deze vennootschappen borgen stelten of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

- Functies van bestuurder, vertegenwoordiger of vereffenaar van vennootschappen waarnemen."

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.2. De overnemende vennootschap: FE

Maatschappelijke benaming: First Events

Rechtsvorm: besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk

Ondernemingsnummer: 0898.379257 (Rechtspersonenregister Leuven)

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, Uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het oprichten van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van bestuur over, het verlenen van diensten aan en het financieren van andere ondernemingen.

- Het steilen van zekerheid en het anderszins instaan voor een schuld van het zich ais borg of hoofdelijk medeschuldenaar verbinden, of zich sterk maken voor derden, waaronder begrepen, doch niet beperkt tot, een dochtermaatschappij, een rechtspersoon waarin de vennootschap een deelneming heeft, een vennootschap of onderneming waarmee zij in één groep verbonden is.

- Het verkrijgen, beheren, exploiteren en vervreemden van onroerende en roerende zaken en beperkte rechten daarop, alsmede van andere vermogensrechten.

- Het in het handelsverkeer brengen, het verkrijgen, het uitgeven en het in gebruik afstaan van licenties, auteursrechten, octrooien, modellen, handelsmerken en soortgelijke zaken en rechten.

Zomede al hetgeen met het vorenstaande doel verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn."

Gelet op de voorgestelde fusie van PRG, EML en Crewbizz door overneming door FE, stelt het college van zaakvoerders van FE aan haar buitengewone algemene vergadering voor om (i) de maatschappelijke benaming te wijzigen in "Production Resource Group" en (ii) het maatschappelijk doel van FE als volgt te wijzigen:

'De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in haar eigen naam of in naam van derden, voor haar eigen rekening, voor andermans rekening of als commissionaire:

- de import en export, de groothandel en kleinhandel, de aankoop en verkoop, de verhuur en huur, de installatie, het onderhoud en de herstelling onder welke vorm ook van alle licht-, geluids-, video-, rigging- en elektrotechnische installaties, podia, elektronische uitrusting en alle daarmee verband houdende producten.

- de verlening van technisch advies, bijstand en diensten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot arbeid) in de ruimste zin, op het vlak van licht, geluid, video, rigging, podia en dergelijke meer.

De vennootschap kan, op eender welke wijze, een belang nemen in, samenwerken of fuseren met alle verenigingen, zaken, ondernemingen en vennootschappen die een identiek, vergelijkbaar of verbonden maatschappelijk doel hebben, of die aan haar activiteiten kunnen bijdragen of de verkoop van goederen of diensten kunnen bevorderen.

De vennootschap kan leningen toestaan, ongeacht de aard, de omvang of de duur. Ze kan zowel haar eigen verbintenissen als verbintenissen van derden waarborgen, onder meer, door het stellen van een borg of het vestigen van een hypotheek of pand op haar goederen, daaronder begrepen de handelszaak.

De vennootschap kan de functies uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in vennootschappen en verenigingen. Ze kan over deze vennootschappen en verenigingen toezicht uitoefenen.

De vennootschap kan, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken."

2. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De handelingen van PRG, EML en Crewbizz zullen vanaf 1 januari 2012 om 00.00 uur boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van FE. Bijgevolg zal de fusie boekhoudkundig terugwerkende kracht hebben tot 1 januari 2012.

3. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De vennoten van de over te nemen vennootschappen hebben geen bijzondere rechten. Er zijn bovendien geen houders van andere effecten dan aandelen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Er warden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van PRG, EML, Crewbizz en FE.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

Op de laatste biz van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de persoio}eten} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen,.voordigen

Verso Naam en handtekening

16/11/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0893.959.819 Benaming

(voluit) : Crewbizz

11111111,11.11111211.11,117

beh

aaL

Bet Staa

I

i+3í*ee, .34ind ter getfie ~r Rechtbank van Koophandel

te Louvet; de ~3

bE MIMER,

Griffie

2CM

Bij`tagen bij -het Beigiseh Staatstriad =161-11>201i =-Annexes-du Moniteur bulge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de vennoten dd. 20 oktober 2011

1. De vennoten nemen kennis van en beslissen, met eenparigheid van stemmen, het ontslag, met ingang van 10 oktober 2011, van de heer Gilles Verschueren, met woonplaats te chaussée de Rixensart 18, 1380 Lasne-Chapelle-St-Lambert, als zaakvoerder van de vennootschap, te aanvaarden.

2. De vennoten beslissen, met eenparigheid van stemmen, de heer Sven Ruwisch, met woonplaats te Rügenweg 50, 33334 Gütersloh, Duitsland, als zaakvoerder van de vennootschap te benoemen, en dit met ingang van 10 oktober 2011.

Zijn mandaat zal niet vergoed worden.

Bijgevolg zijn de zaakvoerders, met ingang van 10 oktober 2011:

- de heer Jan Van Malder;

- de heer Sven Ruwisch; en

- de heer Frederick William Christensen.

Overeenkomstig de statuten zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van de zaakvoerder.

3. De vennoten beslissen, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten toe te kennen aan Meester Erwin Simons, Meester Kristof Slootmans, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, indien nodig, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 11.07.2011 11277-0279-012
02/03/2011
ÿþ MOA 2_i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grilee der

Rechtbank van Koopttendoi

te keuven, GRIF~ Fl~. 2011

Griffie

11111111111.110111611e11111

be

s st

Ondernemingsnr : 0893.959.819

Benaming

(voluit) : Crewbizz

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : lndustriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de vennoten dd. 31 januari 2011

1. De vennoten nemen kennis van en beslissen, met eenparigheid van stemmen, het ontslag, met ingang. van 31 december 2010, van EML Productions NV, met maatschappelijke zetel te lndustriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Van Malder, met woonplaats te Rootstraat 80, 3080 Tervuren, als zaakvoerder van de vennootschap, te aanvaarden.

2. De vennoten beslissen, met eenparigheid van stemmen, (i) de heer Jan Van Malder, met woonplaats te Rootstraat 80, 3080 Tervuren, (ii) de heer Gilles Verschueren, met woonplaats te chaussée de Rixensart 18, 1380 Lasne-Chapelle-St-Lambert, en (iii) de heer Frederick William Christensen, met woonplaats te 62 Winthrop Drive, Riverside, Connecticut 06878, Verenigde Staten van Amerika, met ingang van 31 december 2010, als zaakvoerders van de vennootschap te benoemen.

Hun mandaat zal niet vergoed worden.

Bijgevolg zijn de zaakvoerders, met ingang van 31 december 2010:

- de heer Jan Van Malder;

- de heer Gilles Verschueren; en

- de heer Frederick William Christensen.

Overeenkomstig de statuten zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van de zaakvoerder.

3. De vennoten beslissen, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten toe te kennen aan Meester Jean-Michel Detry, Meester Thibaut Hollanders de Ouderaen, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, indien nodig, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 21.08.2009 09610-0223-011

Coordonnées
CREWBIZZ

Adresse
VAARTDIJK 6 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande