COSMAI 78

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COSMAI 78
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.886.434

Publication

08/05/2015
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rleergologd/+Jl itvai3gzr: op-



2 7 APR. 2015

ter griffie vanoc~~1édiá~.t~:ri:~nc~staljge

rpr'htbFnk vrl koophandei Brussel

Voor- 11111

behouden aan het Belgisch . .

Staatsbiad

11U1 lIItIIlIFIlUlIl 11111

*15065541*







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar: ~ " 5sre,

Benaming

(voluit) : COSMA1 78

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1970 Wezembeek-Oppem, Mechefsesteenweg 44

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte Célis te Wezembeek-Oppem, op 22 april 2015, váór. registratie dat:

1.0e heer COSMAI Vincenzo, geboren te Sint-Lambrechts-Woluwe op 24 mei 1978, echtgenoot van' mevrouw DETILLEUX Sandrine Michèle Danièle, wonende te 1367 Ramillies, Rue de la Montagne 40.

2.De heer COSMAI Giuseppe, geboren te Bisceglie op 01 mei 1949, echtgenoot van mevrouw CANGELLI' Nicoletta, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Van Severlaan 84 bus 01.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen: NAAM: COSMAI 78

ZETEL: 1970 Wezenbeek-Oppem, Mechelsesteenweg 44

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: 18.600,00¬ vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL: De heer COSMAI Vincenzo, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd zeventig (170) 'aandelen en de heer COSMAI Giuseppe, voornoemd, heeft ingeschreven op zestien (16)' aandelen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst,

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het; Wetboek van vennootschappen, door comparanten, in verhouding tot hun aandelenbezit, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE86 6719 7057 9950, geopend op naam van de vennootschap in oprichting I bij de Europabank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 april 2015 afgeleverd bankattest dat door de notaris op het kantoor bewaard zal worden.

De inschrijvers verklaren dat het maatschappelijk kapitaal werd volgestort ten belope van 6.200,00¬ .

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart; het eerste boekjaar begint vanaf de' neerlegging van een uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank en zal worden afgesloten op 31 maart 2016. De vennootschap begint te werken op heden.

RESERVES; VERDELING VAN DE WINST; VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van'. schulden, lasten en kosten van de vereffening.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van, de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid; Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden' om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het

maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene; vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de;

technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet' vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mogen verfenen.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: 1. 1s er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de: vennootschap in alle akten en in rechte. 2. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden,: ° behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur: de heer COSMAI Vincenzo, voornoemd, die aanvaardt en bevestigt dat de

Op de laatste blz. van fnuik B vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perst(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

;M

x tr

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

aanvaarding van zijn mandaat hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Zijn mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. DOEL; De vennootschap heeft tot doel :

-het uitbaten van restaurant, drankgelegenheden, tavernes, snackbars, bistro's, koffieshops, alsmede de aankoop en verkoop van alle voedingswaren en dranken, zowel in het groot als in het klein;

-de verhuur van zalen en materiaal.

Bovenstaande opsomming is van aanwijzende en niet beperkende aar en dient in zijn breedste zin uitgelegd te worden.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze belangen nemen in, of samenwerken met alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardlge of aanverwant doel hebben aan het hare of die van die aard kunnen zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen of rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bewerkstellingen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, aile daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, roerende, onroerende , industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks , geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel.

JAARVERGADERING - TOELATING - STEMRECHT: wordt gehouden op de zetel, op de eerste vrijdag van de maand september om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf voile dagen op voorhand de zaakvoerder schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke hij zijn stemrecht kan uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bénédicte Célis, notaris.





Op de laatste biz, van Luik É3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COSMAI 78

Adresse
MECHELSESTEENWEG 44 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande