CORRECT PRO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORRECT PRO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.327.464

Publication

28/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de I

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0459.327.464

Benaming

(voluit) : CORRECT PRO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schmaesveldstraat 4A 001 3012 Wilsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft op 17 februari 2014 tijdens een bijzondere algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar KLOOSTERWEG 9, BUS 1 3020 HERENT en dit per 25/02/2014

Erik Wauters,

zaakvoerder

*1A052917*

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2014
ÿþ Mcd 'Nard hl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OncIernerningsnr 0459.327.464 Benaming

{volut): CORRECT PRO (verkort) .

Neergeregd ter griffie der

Rechtbank van Kon-'"

te Leuven, de ..2_8 JA1 2W,

DE CeKIER

11111111I1111111e1111111

Voor-

beeoueon

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Schmaesveldstraat 4N001-3012 Wilsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Jean Halflants te Lubbeek op 13 december 2013, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Aarschot op 26 december 2013 boek 585 bled 52 vak 6 ontvangen vijftig euro (¬ 50) de ee Inspecteur a.i. Willy Rens (get) blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van voormelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1) opheffing van de tekst van artikel 7 van de statuten en vervanging door volgende tekst evenals toevoeging van artikel 7bis

Artikeli - Overdracht van aandelen onder levenden

§1. De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen.

§2. Indien er meerdere vennoten zijn, geldt volgende regeling voor de overdracht van aandelen onder levenden:

a) De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid, niet warden overgedragen onder; levenden dan met instem-ening van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is ook vereist als de aandelen overgedragen worden aan de echtgenoot van de overdrager, cf aan een erfgenaam in rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van een vennoot en ook wanneer ze worden overgedragen aan een andere vennoot.

b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, mcet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de, voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs of geschatte waarde bij overdracht om niet,

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de' overdracht, hen bij aangetekende brief toegezoneden, en indien Zij geen stem uitbrengen (hetzij persoonlijk, hetzij bij volmacht) op de algemene vergadering die desgevallend zou gehouden worden overeenkomstig wat hierna bepaald wordt, dan zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Indien een vennoot zich verzet tegen de overdracht, is hij verplicht hiervan binnen de maand bij aangetekend schrijven zowel de zaakvoerder als de vennoot-overdrager in kennis te stellen. De zaakvoerder zal binnen de maand na ontvangst van dit aangetekend schrijven de algemene vergadering samen roepen, am, over de overdracht te beslissen overeenkomstig alinea a) van dit artikel 7 §2, en desgevallend om del beslissingen te nemen vervat in punt c) hierna.

c) Indien de overdracht door de algemene vergadering geweigerd wordt, dan staat tegen deze weigering geen beroep open. De vennoot aan wie de toelating van een overdracht geweigerd wordt zal evenwel heij recht hebben dat zijn aandelen overgekocht worden door de andere vennoten ofwel pro rata hun aandelen, ofwel volgens onderlinge verdelingsovereenkomst ofwel door een door de algemene vergadering aangeduide

derde.

Op dezelfde algemene vergadering zullen de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd, eerst in optie aangeboden worden aan de bestaande vennoten, pro rata hun aandelen. De vennoten zullen onmiddellijk op, de algemene vergadering zelf, hetzij persoonlijk, hetzij bij volmacht, moeten beslissen of zij deze optie wensen te lichten of niet. Indien op deze manier niet alle aandelen zouden zijn overgekocht, zullen de resterende aandelen nog op dezelfde algemene vergadering worden aangeboden aan de bestaande aandeelhouders volgens onderlinge verdelingsovereenkomst. Indien ook dan nog niet aile aandelen zouden zijn overgekocht, zullen al de resterende aandelen moeten worden overgenomen door de vennoten die zich tegen de oorspronkelijke overdracht hebben verzet, ofwel door een door de algemene vergadering aangeduide derde.

De algemene vergadering zal telkens beslissen bij quorum en meerderheid zoals aangeduid in alinea a) van dit artikel 7 §2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persole(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennoot-overdrager niet persoonlijk aanwezig is op deze algemene vergadering, dan zal de zaakvoerder hem binnen de veertien dagen na deze algemene vergadering bij aangetekend schrijven in kennis stellen van de beslissingen van de algemene vergadering.

d) De afkoop dient tot stand te komen binnen de drie maanden, te rekenen vanaf de dag waarop de weigering aan de vennoot-overdrager is meegedeeld. De afkoop wordt geacht tot stand te zijn gekomen vanaf de dag waarop de zaakvoerder aan de vennoot-overdrager de identiteit heeft meegedeeld van de uiteindelijke ovememer(s), alsook het aantal aandelen dat ieder overnemer wenst af te kopen. Deze mededeling moet gebeuren bij aangetekende brief die moet ondertekend zijn door de zaakvoerder en door de respectievelijke overnemers. Poststempel geldt als datum.

e) Bij afkoop of bij het lichten van de optie zoals bepaald hierboven onder punt c) van dit artikel 7 §2, zal de prijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door een deskundige, die op hun verzoek of op verzoek van één van hen wordt aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. De deskundige zal rekening houden met aile gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open. Elk der partijen, overnemer en overdrager, betaalt de helft van de schattingskosten van de deskundige.

f) Bij afkoop moet de prijs voor de aandelen betaald worden binnen de drie maanden te rekenen vanaf datum van het aangetekend schrijven voorzien onder punt d) hierboven. Na het verstrijken van de betalingstermijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door aile rechtsmiddelen.

Artikel 7 bis  overgang bij overlijden

§1.. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden, behalve indien er geen erfgerechtigden zijn. Tot op de dag van de verdeling of de legaataflevering van de aandelen, worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, onder voorbehoud van de bepalingen van de vennootschappenwet.

§2. Indien er meerdere vennoten zijn, geldt hetvolgende.

a) De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerder nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respektieve erfrechten opgeven, meedelen hoe de aandelen tussen hen zullen verdeeld worden, of bij gebrek aan een akkoord omtrent de verdeling, wie in afwachting van een verdeling zal optreden als gevolmachtigde van de erfgenamen.

De zaakvoerder aan wie deze kennisgeving wordt gedaan, is verplicht binnen de veertien dagen de andere vennoten daarvan op de hoogte te brengen.

b) De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming verkregen overeenkomstig wat bepaald werd in artikel 7 §2 a) hiervoor.

Instemming is ook vereist bij overdracht aan de echtgenoot van de overledene of aan bloedverwanten in reohte neerdalende of rechte opgaande lijn van de vennoot of aan een andere vennoot.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hen bij aangetekende brief toegezonden, en indien zij geen stem uitbrengen (hetzij persoonlijk, hetzij bij volmacht) op de algemene vergadering die desgevallend zou gehouden worden overeenkomstig wat hierna bepaald wordt, dan zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Indien een vennoot zich verzet tegen de overdracht, is hij verplicht hiervan binnen de maand bij aangetekend schrijven zowel de zaakvoerder als de vennoot-overdrager in kennis te stellen. De zaakvoerder zal binnen de maand na ontvangst van dit aangetekend schrijven de algemene vergadering samen roepen, om over de overdracht te beslissen overeenkomstig van artikel 7 §2 punt a) en desgevallend om de beslissingen te nemen vervat in punt c) hierna.

c) Indien de overdracht door de algemene vergadering geweigerd wordt, dan staat tegen deze weigering geen beroep open. Artikel 7 §2 punten c), d), e) en f) zijn mutatis mutandis van toepassing.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Halflants, notaris (get)

Voor-

behoutlen

aan het

Belgisch

staatsblad



_ .. .. . . . . . ..

Op de laatste blz. van Luik iy3 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 22.08.2012 12442-0008-015
13/01/2012
ÿþMad Woni 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+12011621

NEERGELEG

30 -12- 2011

GRIf=F1E H

CHTBANK van

KOOPHAND We te MECHELEN

Onaernemiiigsi; 0459.327.464

CORRECT PRO

(ver zcr) -

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen

Zetel Nieuwstraat 1 2820 Bonheiden

(volledig adres)

Onc°a 3°je ," akt : Wijziging maatschappelijke zetel

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft op 1 december 2011 tijdens een bijzondere algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar SCHMAESVELDSTRAAT 4A / 001 3012 WILSELE en dit per 01/01/2012

Erik Wauters,

zaakvoerder

ï L

r

Annexes du Moniteur bë

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanig¬ 1e1u van de instrument tonde notaris. hetzij var; de perso(o)rs(en i evoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 28.06.2011 11228-0205-009
14/06/2011
ÿþFLetth In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie V - . - - kte



'; Ondememingsnr : 0459.327.464 .

Benaming : CORRECT PRO

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid áangenomen heeft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge Zetel : Nieuwstraat 1

2820 Bonheiden

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gesloten door notaris Jean-Pierre'

Rooman, te Leuven, op 26 mei 2011, van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen heeft "CORRECT PRO", BTW:

BE 0459.327.464, RPR Mechelen, blijkt dat:

Het doel van de vennootschap werd gewijzigd tot:

de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het

opmaken van de rekeningen;

het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet be-

paalde vorm;

het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van bélastingsplichtigen in alle belas-

tingsa angelegenheden;

studie-, organsatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aange- ?

legenheden; "

juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bestand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

- het optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag door inbreng, fusie of inschrijving belangen nemen in of optreden als be-

stuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke_ vennootschappen met een gelijk-

aardig doel.

Zij mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen:

die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, voor zover die verrichtingen in

overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent, verdeeld in

750 aandelen op náam zonder vermelding van nominale waarde.

Het te bestemmen winstsaldo of het te verwerken verliessaldo wordt jaarlijks bepaald overeenkom

stig het geldend boekhoudrecht.

Er werden wijzigingen gebracht aan de statuten die niet voor bekendmaking in aanmerking komen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Jean-Pierre Rooman, notaris

Werd samen met dit uittreksel neergelegd:

- de uitgifte;

- het verslag van de zaakvoerder met de staat van activa en passiva;

- de gecoárdineerde statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIIIU UI U II I 1 I IV IIU AI A 111

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.07.2010, NGL 20.07.2010 10335-0587-007
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.07.2009, NGL 31.08.2009 09669-0068-008
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.07.2008, NGL 30.07.2008 08489-0012-013
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 31.12.2007 07850-0247-013
18/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.06.2006, NGL 08.09.2006 06778-2790-012
03/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 29.07.2005 05610-1584-012
21/12/2004 : LET000774
14/07/2004 : LET000774
16/12/2003 : LET000774
24/07/2001 : LET000774
29/07/2000 : LET000774
28/04/1998 : LET774
10/12/1996 : LEA12094
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 31.08.2016 16570-0128-017

Coordonnées
CORRECT PRO

Adresse
KLOOSTERWEG 9, BUS 1 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande