COPYBUGPASTE

Société en commandite simple


Dénomination : COPYBUGPASTE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 630.961.343

Publication

03/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zijn op 28 mei 2015 overeengekomen een gewone commanditaire vennootschap op te richten waarbij de inbreng van het kapitaal geschiedt in geld. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERD EURO en wordt verdeeld in VEERTIG gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het aandeel van de vennoten in het kapitaal wordt hierin als volgt bepaald:

- dhr. Kovalevskis Jonathan, voornoemd ontvangt tien aandelen voor een bedrag van honderd euro;

- dhr. Lavaerts Tommie, voornoemd ontvangt tien aandelen voor een bedrag van honderd euro;

- dhr. Lavaerts Sean, voornoemd ontvangt tien aandelen voor een bedrag van honderd euro;

- dhr. Sergeev Oleg, voornoemd ontvangt tien aandelen voor een bedrag van honderd euro;

Besslising tot oprichting

1. De heer Kovalevskis Jonathan wonende te Desmedtstraat 45, 2322 Minderhout, geboren op 4 mei

negetienhonderd negentig, rijksregisternummer 90.05.04-583.58

2. De heer Lavaerts Tommie wonende te Reizigersstraat 41, 3300 Tienen, geboren op 18 juni

negentienhonderd eenennegentig, rijksregisternummer 91.06.18-271.75

3. De heer Lavaerts Sean wonende te Reizigersstraat 41, 3300 Tienen, geboren op 3 februari

negentienhonderd drieënnegentig, rijksregisternummer 93.02.03-237.88

4. De heer Sergeev Oleg wonende te Reizigersstraat 41, 3300 Tienen, geboren op 27 april

negentienhonderd eenennegentig, rijksregisternummer 91.04.27-339.14

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Copybugpaste

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Reizigersstraat 41

*15309085*

Luik B

3300

België

0630961343

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Tienen

Griffie

Neergelegd

30-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Statuten

Mod PDF 11.1

TITEL I: VORM - NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Artikel 1: Rechtsvorm  Naam

De vennootschap heeft de vorm van een  Gewone Commanditaire Vennootschap", onder de naam:  Copybugpaste . Deze rechtsvorm en naam zal voorkomen in alle akten, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, facturen en andere uitgaande stukken.

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Reizigersstraat 41, 3300 Tienen.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is door een beslissing van de zaakvoerder. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

a. het ontwikkelen van computergames, audiovisuele toepassingen, software en de distributie hiervan op zowel digitale als niet digitale platformen;

b. het commercialiseren en ontwikkelen van computermateriaal. Dit omvat het aanbieden van hardware zoals personal computers, netwerken en meergebruikerssystemen voorzien van de nodige randapparatuur om efficiënt werken mogelijk te maken. Het accent zal echter voornamelijk gelegd worden op de aangeboden software en meer bepaald  doch niet beperkend - software voor computerspellen. Daarnaast wordt ook een uitgebreid dienstenpakket aangeboden bestaande uit: installatie en onderhoud van de geleverde hardware en software, begeleiden en uitvoeren van informaticaprojecten, opleiding van eindgebruikers op locatie of in huis en verder alle huidige of toekomstige activiteiten die in de sfeer van automatisering en informatica kunnen ondergebracht worden;

c. het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het besturen van, alsmede het (doen) financieren van andere ondernemingen, ongeacht hun rechtsvorm en doel;

d. wereldwijd beheer, verdediging en uitbating van alle intellectuele rechten die betrekking hebben op de reproductie en de publieke mededeling van de werken van haar vennoten, aangesloten en overeenkomstige vennootschappen, meer bepaald wat betreft de inning en de verdeling van vergoedingen die verschuldigd zijn voor de uitoefening van deze rechten;

e. wereldwijd controle uitoefenen op de exploitatie door derden van de werken die onder meer beschermd worden door auteursrechten zonder op enige wijze de exploitatie van deze werken op zich te moeten nemen, dit geldt zowel voor werken die uitgegeven zijn op het ogenblik van de ondertekening van de statuten als werken die in de toekomst zullen worden uitgegeven door haar vennoten, aangesloten en overeenkomstige vennootschappen;

f. ingevolge een bijzondere lastgeving van één of meerdere vennoten, aangesloten of overeenkomstige vennootschappen, de wereldwijde exploitatie te verzorgen of te laten verzorgen van deze auteursrechten of contracten af te sluiten met derden voor de distributie, verkoop, verhuur of op welke wijze dan ook het publiek beschikbaar stellen van de werken van haar vennoten, aangesloten en overeenkomstige vennootschappen (meer specifiek de werken vermeld onder afdeling a.);

g. het verwerven, beheren en waarderen van brevetten, octrooien, licenties en andere intellectuele rechten;

h. het beheren van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen, en uitbaten van onroerende goederen, alsmede de handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

i. het uitbouwen, beheren, kopen, verkopen, leasen, huren en verhuren van een eigen roerend patimonium;

j. alle daden te stellen, in België en in het buitenland voor zover deze daden - rechtstreeks of onrechtstreeks en zowel geheel als gedeeldelijk - verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap, dat van haar vennoten, aangesloten of overeenkomstige vennootschappen, met name de verdediging van hun materiële en morele belangen, evenals de ontwikkeling en bevordering van hun activiteiten via (culturele) steunmaatregelen;

Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag aldus haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met ingang van 28/05/2015.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan zij slechts ontbonden worden bij éénparige beslissing van de vennoten.

Zij wordt niet ontbonden door de dood, de onder-voogdijstelling, het onvermogen of het faillissement van een vennoot.

TITEL II: KAPITAAL  VENNOTEN - AANDELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal en vennoten

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERD EURO en is verdeeld in VEERTIG gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het aandeel van de vennoten in het kapitaal wordt als volgt bepaald:

Artikel 6: Aard van de aandelen  aandelenregister

De aandelen zijn op naam, ondeelbaar en persoonlijk. Elk aandeel moet ten allen tijde volledig volstort zijn, wordt voorzien van een volgnummer en ingeschreven in het register van de aandeelhouders dat op de maatschappelijke zetel wordt bijgehouden. Dit register bevat onder meer:

- dhr. Kovalevskis Jonathan wonende te Desmedtstraat 45, 2322 Minderhout, geboren op 4 mei

negetienhonderd negentig, rijksregisternummer 90.05.04-583.58 met tien aandelen zal optreden als werkend vennoot;

- dhr. Lavaerts Tommie wonende te Reizigersstraat 41, 3300 Tienen, geboren op 18 juni negentienhonderd eenennegentig, rijksregisternummer 91.06.18-271.75 met tien aandelen zal optreden als werkend vennoot;

- dhr. Lavaerts Sean wonende te Reizigersstraat 41, 3300 Tienen, geboren op 3 februari negentienhonderd drieënnegentig, rijksregisternummer 93.02.03-237.88 met tien aandelen zal optreden als werkend vennoot;

- dhr. Sergeev Oleg wonende te Reizigersstraat 41, 3300 Tienen, geboren op 27 april negentienhonderd eenennegentig, rijksregisternummer 91.04.27-339.14 met tien aandelen zal optreden als werkend vennoot;

De vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aandal aandelen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden;

Ter bewijs van inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam.

Ieder vennoot mag ten allen tijde een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uitreksel uit het register, vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap en wordt ondertekend door een zaakvoerder.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of ovegaan wegens overlijden, door de inschrijving in de aandelenregister.

Artikel 7: Overdracht van aandelen

1. Overdracht onder de levenden

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Wanneer geen van de vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten.

2. Overdracht bij overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot en vervullen de plaats van de overledene als vennoten van de vennootschap.

3. Toetreding van een nieuwe vennoot

Een nieuwe vennoot kan slechts toetreden tot de vennootschap mits éénparige instemming van alle vennoten.

TITEL III: BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8: Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd onder de vennoten. Mits éénparige

toesteming van alle vennoten kan een niet-vennoot als zaakvoerder aangesteld worden.

Volgend persoon wordt voor onbepaalde duur benoemd tot zaakvoerder:

4. Uittreding

De vennoot die wenst uit te treden dient dit ter kennis te brengen van de vennootschap per aangetekend schrijven of een voor ontvangst ondertekend schrijven.

Een vennoot kan slechts uittreden mits éénparig akkoord van alle overige vennoten. Wordt dit akkoord niet bekomen dan moet de vennoot die wenst uit te treden binnen de drie maanden een nieuwe vennoot zoeken om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen. Slaagt hij hier niet in binnen de drie maanden of verkrijgt de nieuwe vennoot niet de hierboven sub 7.3 vereiste instemming, dan zijn de andere vennoten ertoe gehouden het scheidingsaandeel van het uittredend lid over te nemen. De vennootschap blijft dan verder bestaan tussen de overige vennoten behoudens andersluidende beslissing.

6. Scheidingsaandeel

Ingeval er een scheidingsaandeel wordt uitbetaald zal dit vastgesteld worden, behoudens minnelijke overeenkomst, door een deskundige, lid van één der gereglementeerde economische beroepen, aangeduid in gemeen overleg of bij onenigheid door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap. De deskundige zal het aandeel waarderen volgens de methode van de intrinsieke waarde. Voor onroerende goederen zal er een herwaardering geschieden aan de hand van de venale waarde. Voor beursgenoteerde effecten zal de laatste beurskoers genomen worden.

Iedere vennoot zal de activiteit die hij/zij in de vennootschap uitoefende in persoonlijke naam mogen verderzetten zonder hiervoor een vergoeding verschuldigd te zijn.

5. Uitsluiting van een vennoot

Ingeval een vennoot zijn verplichtingen niet nakomt of indien hij door een aanhoudende kwaal ongeschikt is voor de zaken van de vennootschap, kunnen de andere vennoten met éénparigheid van stemmen beslissen tot zijn uitsluiting.

De uitgesloten vennoot kan de nietigverklaring van dit besluit vorderen voor de rechter. Ingeval de rechter de uitsluiting ongegrond verklaart, kan de uitgesloten vennoot de ontbinding van de vennootschap vorderen in overeenstemming met artikel 45 van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitgesloten vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel zoals hierna bepaald.

7. Vruchtgebruiker  Blote eigenaar

Indien de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens

andersluidende overeenkomst.

- de heer Kovalevskis Jonathan wonende te Desmedtstraat 45, 2322 Minderhout met nationaal nummer

90.05.04-583.58

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) kan bezoldigd zijn.

Artikel 9: Bevoegdheid zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig

zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of

door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10: Strijdig belang

Indien een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, wordt deze verrichting gedaan door de overige zaakvoerders. Is er slechts één zaakvoerder of is (zijn) de andere zaakvoerder(s) voor dezelfde tegenstrijdigheid geplaatst, dan is de toestemming vereist van de vennoten.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11: Algemene vergadering  Bijeenroeping - Bevoegdheid

De algemene vergadering wordt jaarlijks op de zetel van de vennootschap gehouden op de 1ste ZATERDAG van de maand JUNI om 18 uur, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12: Vertegenwoordiging van vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, tevens vennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Artikel 13: Voorzitterschap  Bureau

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder(s).

De voorzitter kan een secretaris en stemopnemer aanwijzen, die geen vennoot behoeven te zijn. Die twee

functies kunnen uitgeoefend worden door één persoon. De voorzitter, de secretaris en de stemopnemer vormen

samen het bureau.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen. De oproeping gebeurt door middel van een ter post aangetekende brief die ten laatste 8 dagen vóór de bijzondere algemene vergadering wordt verzonden naar de vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s). De oproeping vermeldt de agenda met de te behandelen onderwerpen.

De algemene vergadering kan over deze wijzigingen in de statuten alleen dan geldig beraadslagen en besluiten wanneer de vooropgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierde van de stemmen heeft gekregen.

De algemene vergadering is bevoegd voor:

- de goedkeuring van de jaarrekening (balans, resultatenrekening en sociale balans) en de eventuele openbaarmaking ervan;

- de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en commissarissen en de vaststelling van hun bezoldiging;

- het besluit tot kwijting van de zaakvoerders en de commissarissen;

- de resultaatverwerking;

- de regeling van het verloop van de algemene vergadering zelf;

Met betrekking tot deze aangelegenheden beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid en geldt geen quorumvereiste.

- een statutenwijziging;

- een kapitaalverhoging of  vermindering;

- de ontbinding van de vennootschap;

- de omzetting van de vennootschap;

- fusie of splitsing van de vennootschap;

- de inkoop van eigen aandelen;

De algemene vergadering is tevens bevoegd voor:

Indien alle vennoten aanwezig zijn, moeten de formaliteiten inzake oproeping niet worden nageleefd.

Artikel 14: Verloop van de vergadering

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergaderingtechniek. De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris, geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat. Over niet in de agenda begrepen punten kan evenwel beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met éénparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 15: Stemrecht

Elk aandeel heeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied geschorst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16: Besluitvorming

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet, de deontologie of de statuten een groter quorum of een grotere meerderheid bepalen. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Artikel 17: Toezicht

De controle op de vennootschap is zo nodig opgedragen aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen. Zo er geen verplichting tot benoeming van een commissaris voor de vennootschap bestaat heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 18: Bezoldiging commissaris(sen)

De bezoldiging van de eventuele commissaris(sen) bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen commissaris(sen) geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Artikel 19: Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 JANUARI en eindigt op 31 DECEMBER van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op, alsmede de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting). Voor het opmaken van deze stukken zal (zullen) de zaakvoerder(s) zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, zo de wet dit vereist.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 20: Resultaatverwerking

Het  te bestemmen winstsaldo of het  te verwerken verliessaldo , zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht. Bij de winstverdeling zal het éénparig akkoord van de stille vennoot vereist worden, bij de verliezen mag het nooit de inbreng overtreffen.

TITEL VI: INVENTARIS  JAARREKENING  JAARVERSLAG  RESULTAATVERWERKING

TITEL V: CONTROLE

TITEL VII: ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 21: Benoeming van vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de invereffeningstelling gedaan door de vereffenaar(s). Is/Zijn geen vereffenaar(s) benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s).

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de Rechtbank van Koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

eventueel op voordracht van de algemene vergadering.

Zij beslist of de vereffenaars, indien er meerdere zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen. De benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel in het vennootschapsdossier en bekendmaking ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 22: Bevoegdheid van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen met betrekking tot de vereffening van vennootschappen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit bij gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de Rechtbank die uitdrukkelijk haar instemming moet betuigen met dit plan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 23: Keuze van woonplaats

Alle zaakvoerder(s), commissaris(sen) en vereffenaar(s) die hun woonplaats in het buitenland hebben of wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen gedaan worden betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 24: Aansprakelijkheid

Een werkende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk. De stille vennoot beperkt zijn aansprakelijkheid

tot zijn inbreng.

Artikel 25 Overgangsmaatregelen

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2016.

Artikel 26

De vennoten verklaren zich uitdrukkelijk en geheel te schikken naar het Wetboek van Vennootschappen. De bepalingen die met deze wetten of gebiedende beschikkingen zouden tegenstrijdig zijn, zullen aanzien worden als hier niet meer geschreven zonder dat daartoe deze akte als nietig kan worden aanzien.

De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan sinds 29 mei 2015 in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

- de controle van de vennootschap;

- het stemrecht in de algemene vergadering;

Getekend,

- De heer Kovalevskis Jonathan, WERKEND VENNOOT - Zaakvoerder

- De heer Lavaerts Tommie, WERKEND VENNOOT

- De heer Lavaerts Sean, WERKEND VENNOOT

- De heer Sergeev Oleg, WERKEND VENNOOT

De machten van de stille vennoot bestaan in:

TITEL VIII: ALGEMEEN

Coordonnées
COPYBUGPASTE

Adresse
REIZIGERSSTRAAT 41 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande