CONTINENTAL MOTORHOME CLUB, AFGEKORT : C.M.H.C.

Association sans but lucratif


Dénomination : CONTINENTAL MOTORHOME CLUB, AFGEKORT : C.M.H.C.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 421.773.024

Publication

22/04/2013
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande+

te Leuven, de I N13

DE GRIFFIER,

Griffie

IJRII VIIR

Vc behc

aar

Seit Staa

V









Ondernemingsnr : 421.773.024

Benaming

(voluit) : CONTINENTAL MOTORHOME CLUB

(verkort) : C.M.H.C.

Rechtsvorm VZW

Zetel : Nachtegalenstraat 40, 3210 Lubbeek, België

Onderwerp akte : wijziging in de raad van bestuur.

Het bestuur van onze vzw is gewijzigd. Deze wijziging is doorgevoerd tijdens onze algemene jaarvergadering op 9 maart 2013 door de Raad van Bestuur.

De algemene vergadering werdt voorgezeten door de voorzitter en secretaris.

Het gaat hier om een ontslagnement bestuurslid en een benoeming van een nieuw bestuurslid. Ontslagnemend bestuurslid is: Descamps Eric: Schaapsdreef 30, 8500 Kortrijk BELG Funtie penningmeester.

Nieuw benoemd bestuurslid die aanvaard werd door de Algemene Vergadering: Schaeriaeken Jan: Sint: Annaveld 7, 3150 Haacht BELG de Funtie die de Raad van betsuur aan ons nieuw bestuurder heeft toegekend is Coordinator,

Niet gewijzigde bestuursleden: De voorzitter: Delport René Nachtegalenstraat 40, 3210 Lubbeek ( Linden) Secretaris - Boekhouder. Bijl Viviane Zuidweg 13/2, 2660 Hoboken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011
ÿþ MDr) 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

lU li I lU 111111111 IUhi

" 11119446"

Vo beho aan Belg Staat

icerW¢gd ter griffie van de Ptickbank van Koopbondoi to Antwerpen, up

2 0 iU1.1 2011

Gei~ûe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 421.773.024

Beinarrdng

(voluit) : CONTINENTAL MOTORHOME CLUB

(verkort) : C.M.H.C.

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Ooststatiestraat 317, 2554, Kontich

Onderwerio akte : wijziging statuten; wijziging raad van bestuur; overbrenging maatschappelijke zetel.

Artikel 1: Er wordt overeenkomstig de bepalingen van de wet van 27 juni 1921, een vereniging zonder winstbejag gevormd tussen de ondergetekenden en allen die, naderhand, deze statuten zullen aanvaarden.

Artikel 2: De vereniging krijgt de naam van "CONTINENTAL MOTORHOME CLUB", verkort "C.M.H.C."

Artikel 3: De maatschappelijke zetel, gevestigd te 2550 Kontich, Ooststatiestraat 317 gelegen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen wordt overgebracht naar 3210 Lubbeek, Nachtegalenstraat 40 gelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Artikel 4: Doelstellingen van de C.M.H.C.:

- Het imago van de "Motorhome" hoog houden door zijn gebruikers, eigenaars of huurders en ook de motorhomes zelf te laten aansporen om natuurbewust en milieuvriendelijk te handelen en gedragen, met het oog op een volwaardige vorm van ontspanningsmiddel.

- De contacten scheppen en onderhouden, beperken zich niet tot de leden van de club, maar breiden zich eveneens uit tot deze van bevriende en buitenlandse clubs, alsook het uitgeven van brochures, tijdschriften, enz...

- Onderzoekingen en ervaringen van technische en toeristische aard worden uitgewisseld op bijeenkomsten, alsook de gedragingen van sociaal en cultureel gebied worden daarbij gestimuleerd.

- Bijeenkomsten organiseren op nationaal en internationaal vlak en bij de door de club georganiseerde vergaderingen, de leden zelfstandig en of onderling aan te zetten zelf voorstellingen, inrichtingen van ontmoetingen en excursies organiseren, tussen groepjes leden onderling.

- Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die haar doel kan bevorderen. Zij kan in deze zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Artikel 5: Het aantal leden is onbeperkt, er moeten er minstens drie zijn. De vereniging telt werkende en niet-werkende leden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden. De wettelijke bepalingen (art. 7 tot 10) zijn alleen op hen toepasselijk.

Zijn werkend lid: °Zij die door de raad van bestuur werden goedgekeurd op de algemene vergadering van 19 maart 2011:

1. Bijl Viviane: Zuidweg 13 bus 2, 2660 Hoboken BELG

2. Cruysberghs Henri: Ooststatiestraat 317, 2550 Kontich BELG

3. Delport René: Nachtegalenstraat 40, 3210 Lubbeek BELG

4. Denorme Johan: Ketenstraat 90, 8890 Dadizele BELG

5. Descamps Eric: Schaapsdreef 30, 8500 Kortrijk BELG

6. Sweerts Jean: L. Baeckelandstraat 24, 2650 Edegem BELG

7. Wijnants Francine: Nachtegalenstraat 40, 3210 Lubbeek BELG

° Ieder niet-werkend lid dat, voorgesteld door de raad van bestuur, ais dusdanig wordt toegelaten bij beslissing genomen door de algemene vergadering met de drie vierden van de aanwezige stemmen. Een kandidaat werkend lid dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de raad van bestuur.

Artikel 6: Niet-werkende leden: Ieder persoon die niet-werkend lid wenst te worden moet een schriftelijke aanvraag richten aan de raad van bestuur. De raad van bestuur beslist over de aanvaarding bij gewone meerderheid van stemmen. De beslissing is zonder beroep en moet niet gemotiveerd worden; zij wordt per brief gemeld aan de kandidaat. De niet-toegelaten kandidaat kan zich slechts opnieuw voorstellen na verloop van 1

jaar te rekenen vanaf de datum van de beslissing van de raad van bestuur.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Wapen - R[oom an honrita4aninn

a, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Artikel 6bis: Door de toetreding tot onderhavige statuten ontzegt zich ieder lid, zowel werkend als niet-werkend, elke daad of elke nalatigheid die nadelig zou zijn voor het maatschappelijk doel of van aard zou zijn om zijn persoonlijk aanzien of eer, of het aanzien of de eer van andere leden of van de vereniging schade te berokkenen. Elke inbreuk op deze beschikkking heeft onmiddellijk en van rechtswege de uittreding van het betrokken lid uit de vereniging tot gevolg. De geschillen betreffende de toepassing van deze bepaling warden voorgelegd aan de raad van bestuur die als scheidsrechter optreedt en die beslist zonder verhaal. Diegene die niet regelmatig de jaarlijkse bijdrage betaalt waartoe hij gehouden is, zal als ontslagnemend beschouwd worden.

Artikel 7: De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie leden die lid zijn van de vereniging. Zij worden benoemd door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid van stemmen voor onbepaalde duur, doch zijn ten allen tijde door dezelfde algemene vergadering herroepbaar.

- Herbenoemingen op de algemene vergadering van 19 maart 2011:

Delport René

Descamps Eric

- Ontslagnemend op de algemene vergadering van 19 maart 2011:

Cruysberghs Henri

- Benoeming op de algemene vergadering van 19 maart 2011:

Bijl Viviane wonende te 2660 Hoboken, Zuidweg 13 bus 2, geboren te Wilrijk op 20 februari 1954.

Artikel 8: De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen met de meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de bestuurder die de voorzitter vervangt doorslaggevend.

Artikel 9: De raad van bestuur vergadert op eenvoudige bijeenroeping der voorzitter minstens één maal per jaar.

Artikel 10: De raad van bestuur vertegenwoordigt en verbindt de vereniging in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Zij kan alle handelingen van bestuur en beschikking stellen, voor zover zij niet door de wet of door de statuten, bij uitsluiting van de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ten aanzien van derden, is de vereniging slechts gebonden door de gezamelijke handtekening van twee bestuurders. De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden overdragen aan één of meerdere bestuurders voor handelingen van dagelijks bestuur.

Artikel 11: Elk jaar worden de rekeningen van het lopend jaar en de begroting voor het komend dienstjaar door de raad van bestuur opgemaakt en ter goedkeuring op de algemene vergadering voorgelegd.

Artikel 12: Een dienstjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Artikel 13: Werden door de algemene vergadering van 19 maart 2011 her- en verkozen als bestuurders, zijn lid en hebben hun mandaat aanvaard na de bekrachtiging van deze statutenwijziging:

Voorzitter: Delport René.

Penningmeester - materiaalmeester: Descamps Eric.

Secretaris - boekhouder: Bijl Viviane.

Artikel 14: De algemene vergadering is de souvereine macht van de vereniging. Zijn aan haar bevoegdheid voorbehouden: a) wijziging van de statuten; b) aanstelling en afzetting van bestuurders; c) de goedkeuring van de begrotingen en van de rekeningen; d) de vrijwillige ontbinding van de vereniging; e) de uitsluiting van leden; f) alle beslissingen die de grenzen overschrijden van de bevoegdheden door de wet of door de statuten toegekend aan de beheerraad; g) elke wijziging in de statuten toegekend aan de raad van bestuur; g) elke wijziging in de statuten moet binnen één maand nadat er toe besloten is, in de bijlage van het Belgisch staatsblad bekend gemaakt worden.

Artikel 15: Er moet ten minste eens per jaar een algemene vergadering belegd worden in de loop van het eerste kwartaal. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen belegd worden, telkens het belang van de vereniging het eist. ze moet samengeroepen worden wanneer minstens een vijfde van de werkende leden daartoe een gemotiveerd verzoek indient. Alle werkende leden moeten opgeroepen worden behalve deze die hun bijdrage nog niet betaald hebben. Het jaarlijkse bedrag van het lidmaatschap, zowel voor werkende als niet-werkende leden bedraagt maximaal 40 euro en is door de raad van bestuur jaarlijks te bepalen. Het lidmaatschap dient voor de werkende leden gestort te worden voor vijf januari ieder jaar. De bijdrage van de niet-werkende leden vervalt op het einde van de twaalfde maand volgend op de dag van ontvangst van hun eerste bijdrage. De betalingen dienen uitsluitend te geschieden op de rekening door de raad van bestuur hiertoe aan de leden kenbaar gemaakt. De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Artikel 15bis: Bij ontbinding van de vereniging zal het vermogen besteed worden aan een doel dat het meest overeenstemt met het doel van de huidige vereniging.

Artikel 16: De oproeping tot de algemene vergadering geschied door de zorgen van de raad van bestuur, per gewone brief, omzendbrief of clubblad, gestuurd aan elk lid, ten minste 8 dagen voor de vergadering. De oproeping vermeldt de dagorde. De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over de punten die op de dagorde voorkomen; De besluiten die van belang zijn voor de leden of derden zullen te hunner kennis gebracht worden door de voorzitter of door een gewoon bericht.

Artikel 17: De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter en secretaris, of bij ontstentenis, door de penningmeester.

Artikel 18: Ieder lid heeft het recht tegenwoordig te zijn en deel te nemen aan de vergadering, hetzij in persoon, hetzij door bemiddeling van een volmachtsdrager naar zijn keuze, die lid dient te zijn van de vereniging. Alle leden hebben gelijk stemrecht, ieder van hen beschikkend over 1 stem.

.r Voorbehouden :pan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luns r - Vervolg

Artikel 19: De Nederlandse en Franse tekst van deze statuten hebben volstrekt gelijke rèchtskracht, zonder voorrang van de ene tekst op de andere. Twistvragen, gegrond op het verschil tussen de Nederlandse en de Franse tekst, zullen beslecht worden door de raad van bestuur.

Artikel 20: De wet van 27 juni 1921 is van toepassing op al wat door deze statuten niket wordt geregeld, met inbegrip van de statutenwijziging als hiervoor. Wat de interne werking van de vereniging betreft, kan worden verwezen naar het huishoudelijk reglement.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik Be vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONTINENTAL MOTORHOME CLUB, AFGEKORT : C.M.H…

Adresse
NACHTEGALENSTRAAT 40 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande