CONSENTRUST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSENTRUST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.828.871

Publication

06/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313106*

Neergelegd

04-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Breemweg 31

Ondernemingsnummer :

0634828871

Benaming (voluit) : Consentrust

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte opgemaakt voor Meester Bruno Vandenameele, geassocieerd notaris met standplaats te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  de Sagher, Vandenameele & Planckaert - Geassocieerde Notarissen , waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat, 4, ondernemingsnummer 0473.897.260, RPR Ieper, op 31 juli 2015, blijkt dat er een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming « CONSENTRUST» is opgericht met de volgende kenmerken:

OPRICHTERS

De heer VANTHOURNOUT Bertrand Auguste Yvon André, geboren te Gent op 20 april 1956, identiteitskaart nummer 591 2670490 85, gel-dig tot 5 februari 2016, rijksregisternummer 560420 211 05, onge-huwd, wonende te 1861 Meise, Breemweg 31.

RECHTSVORM - NAAM

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam « CONSENTRUST ».

ZETEL

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1861 Meise, Breemweg 31.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), admi-nistratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. DOEL

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

o Alle mogelijke bemiddelingsopdrachten en/of advies en/of dienstenfuncties, in het binnenland en in het buitenland, zowel in conflictsituaties als ter preventie van conflictsituaties met het oog op het goed functioneren van relaties in :

a) families en gezinnen (zoals scheidingsbemiddeling, bemidde-ling bij het openvallen van nalatenschappen, het bemiddelen van financiële en professionele verbintenissen);

b) bedrijven en ondernemingen (zoals bemiddeling tussen bedrijf/bedrijf, bedrijf/klant, bedrijf/werknemer, werknemer/werknemer);

c) instellingen en overheden (zoals bemiddeling tussen instelling/instelling, instelling/particulier, instelling/personeel, personeel/personeel).

o Het opmaken van stukken en contracten als resultaat van de uitgevoerde

bemiddelingsopdrachten en/of advies- en/of dienstenfuncties.

1861 Meise

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

o Het organiseren en geven van opleidingen voor de uitoefening van bemiddelings- en/of adviserings- en/of dienstenfuncties, met daaraan gekoppeld de aan- en verkoop van opleidingsmateriaal.

o Het verstrekken van bedrijfsadvies op het vlak van juridische zaken in de ruimste zin alsmede het verlenen van elke mogelijke vorm van bijstand op dit domein.

o Het organiseren, begeleiden, verlenen van diensten en adviezen, al dan niet in samenwerking met derden, aan ondernemingen, overheden en private personen, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, fiscale, juridische en commerciële aangele-genheden, management consult, kwaliteitszorg, financieel beleid, public relations, communicatie, marketing, personeelsbeheer en -opleiding, adviesverlening van allerlei aard, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

o Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord, om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

o Het organiseren van seminaries en bijeenkomsten in het kader van voormelde activiteiten.

o Het organiseren van arbitrage procedures met het oog op een snelle geschillenbeslechting, dit wel zeggen aanstellen van de scheidrechter(s) en de administratieve en juridische organisatie conform artikels 1676 tot en met 1723 van het Gerechtelijk Wetboek.

o Coaching van personen en groepen van personen.

o Het opzetten van, promoten, en beheren van investeringsinstrumenten (met uitsluiting van bankactiviteiten).

o Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

o De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

o Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soort-gelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

o Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten; zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

DUUR

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de pro-ducten van de liquidatie. Intekening

Op de totaliteit van de aandelen werd ingetekend in geld door de heer VANTHOURNOUT Bertrand voornoemd, aan de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per aandeel, hetzij voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Storting

Hij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van tweehonderd euro (¬ 200,00) door storting in speciën en dat de bedrag van deze stortingen, hetzij twintigduizend euro (¬ 20.000,00), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE87 7360 1489 2594, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank KBC BANK.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste maandag van de maand mei, om veertien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 17. Zittingen - processen-verbaal

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 18. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uit-drukkelijk vermelden.

§ 3. Zelfs indien de wet dit niet bepaalt, kan de algemene vergadering alleen dan geldig beraadslagen en besluiten wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordi-gen. Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een tweede bijeen roeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit dan op geldige wijze ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

§ 4. De vergadering beslist bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 5. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend. BESTUUR

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene verga-dering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statu-tair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoer-ders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optre-dend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Evenwel, indien er meerdere zaakvoerders zijn, is voor volgende han-delingen de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist:

(a) alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag die de vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000) overschrijden;

(b) alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen zowel betreffende het huren als verhuren, en handelsfondsen;

(c) alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent.

Een statutaire zaakvoerder is echter onbeperkt bevoegd om ook voormelde handelingen alleen te verrichten, zonder gezamenlijke handtekening van een andere zaakvoerder.

Nochtans zal (zullen) de zaakvoerder(s) het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen voor elke akte houdende vervreemding van of hypotheekstelling op onroe-rende vennootschapsgoederen, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap, voor het oprichten van een vaste inrichting in binnen- of buitenland, voor elk rechtshan-deling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Evenzo, wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en het bestuur van de vennootschap wordt gevoerd door een derde, zal het voorafgaand akkoord van de enige vennoot handelend tezelfdertijd als algemene vergadering moeten worden bekomen door de externe zaakvoerder voor elke akte houdende vervreemding van of hypo-theekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, voor deelne-ming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap, voor het oprichten van een vaste inrichting in binnen- of buitenland, voor elk rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan honderdduizend euro (¬ 100.000,00). BOEKJAAR

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene ver-gadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet. WINSTVERDELING-RESERVES

Artikel 20. Bestemming van de winst - reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het re-servefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de al-gemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aande-len die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming eerste zaakvoerder:

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn : de Heer VANTHOURNOUT Bertrand Auguste Yvon André, geboren te Gent, op 20 april 1956, wonende te 1861 Meise, Breemweg 31, aanwezig en die zijn opdracht aanvaardt.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste maandag van de maand mei van het jaar 2017.

Overname verbintenissen gesteld in naam van de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 mei 2015 door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap. Commissaris:

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de comparant op dit moment geen commissaris te benoemen.

Volmacht:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ANFICOM , te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Wilde Tijmstraat 18/9, haar aangestelden of iedere elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE

Notaris Bruno Vandenameele

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Coordonnées
CONSENTRUST

Adresse
BREEMWEG 31 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande