CONFLUENCE CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONFLUENCE CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.505.539

Publication

04/12/2012
ÿþ~" ~._~..- mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- N Ihl01ll IVVI IIN N II IVV

behouden *12195876*

aan het

Belgisch Staatsblad





Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 3 uOV. 207

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes

Ondernemingsnr :50-4 SOS S 3 3

Benaming (voluit) : Confluence Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Acacialaan 53

(volledig adres) 3020 Herent

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 21 november 2012, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "Confluence Consulting".

2. Zetel: 3020 Herent, Acacialaan 53.

3, Oprichter: De heer VER DONCK Kris Louis Angèle, geboren te Mol op 9 juni 1965, wonende te 3020

Herent, Acacialaan 53.

4. Kapitaal: 18.550,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 12.400,00 euro. -

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 6150,00 euro,

7. Samenstelling: in geld.

8. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013,

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een

twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, dienen zij steeds met twee samen op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Statutaire zaakvoerder: voor de duur van de vennootschap: de heer VER DONCK Kris, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland: - voor haar rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks

verband houden met het verlenen van advies, diensten en bijstand aan ondernemingen, associaties of derden, ondermeer maar niet beperkt tot verkoop, prospectie, dienstverlening, dienst-na-verkoop, technische en zakelijke support, business development, technologieverkenning, productstrategie, dienstverlening voor ontwikkelen van software en software routines, wetenschappelijke analyse, due diligence, strategie inzake " intellectuele eigendom, zakelijke strategie en marketing;

- voor eigen rekening de eigendom of andere zakelijke rechten of persoonlijke rechten op roerende en onroerende goederen onder gelijk welke vorm te verwerven, te beheren, te exploiteren en te vervreemden,

Voormelde opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend, en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin. De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of_gedeeltelijk,verband_ houden met haar

Op de laatste biz van Luil: B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor-

behoeden ban het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

, maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur en de vereffening van, en om het even welk mandaat in, andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde woensdag van de maand mei om elf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2014.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INNOFOCUS", rechtspersonenregister Antwerpen 0457.217.715, met zetel te 2000 Antwerpen, Sint-Michielskaai 34, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de 'B,T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz van Luii;B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hebij van de persoio nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenr:oordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONFLUENCE CONSULTING

Adresse
ACACIALAAN 53 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande