CONCREET ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONCREET ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.511.072

Publication

14/10/2014
ÿþ mod /1.1

,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





I.J11111151

UI

1111

bE

a St

l'ijzERGELEGD

03 FI". 2014

Griffie Rachtbank von Koophandel

te. Leuve../2.

Grim





Ondememingsnr 0890.511.072

Benaming (voluit) : Olivier Cnop Architecten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Zetel: Persilstraat 61 bus 1

3020 Herent

Onderwerp akte :Naamswijziging - Statutenwijziging - benoeming bijkomende zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 4 augustus 2014, geregistreerd te Leuven iste kantoor der Registratie Leuven 2 op 7 augustus 2014, boek 1389 bled 11 vak 5, ontvangen ¬ 50,00, de ontvanger (get.) De Clercq Godelieve, dat de buitengewone. algemene vergadering heeft beslist als volgt;

1. Wijziging van de maatschappelijke benaming in "Concreet Architecten";

2. Uitbreiding regeling overdracht aandelen bij overlijden.

3. Benoeming van mevrouw Lien Gesquiere, NN83.08.28-284.93, wonend te 3220 Holsbeek, Leuvensebaan 44, tot bijkomende statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Uitbreiding van de vertegenwoordigingsbevoegdheid, derwijze dat iedere zaakvoerder de vennootschap afzonderlijk jegens derden en in rechte als eiser en verweerder vertegenwoordigt.

4. In navolging van de beslissingen, aanpassing van volgende artikelen van de statuten artikel 1 ' (naam), aansprakelijkheidsregeling, artikel 5 (kapitaal), artikel 7 (aandelen overdracht), artikel 20 (bestuursorgaan);

5. Machtiging aan B.V.B.A. Fiscaal Accountancy Kantoor, afgekort F.A.K., met zetel te , Scherpenheuvel-Zichem, Westelsebaan 178, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.







- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Not Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

Gecoördineerde statuten











_____ " " " " " " " " " " " " " " " ,.... - - - - - - ` _

" _ "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 12.11.2013 13659-0334-012
30/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 26.09.2012, NGL 26.11.2012 12647-0057-011
05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 26.09.2011, NGL 29.11.2011 11622-0596-013
26/04/2011
ÿþ c., In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0890.511.072

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 3 M. 2011 DRIFFIER,

ri le

lll 0101111011 l 0II 1 I 0

" 11063199+

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : OLIVIER CNOP ARCHITECTEN

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Persilstraat 51 bus 1

3020 Herent

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering - Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 25 maart 2011, geregistreerd te Aarschot op 25 maart 2011, boek 574 blad 62 vak 10, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), de e.a. inspecteur a.i. (get.) Willy Rens, dat de buitengewone algemene vergadering heeft; besloten als volgt :

1.Aanpassing van de statuten aan de Wet van 15 februari 2006 (Wet Laruelle) zonder te raken aan; de bepalingen in verband met de benaming, de zetel, het kapitaal, het boekjaar en de datum van de jaarvergadering, doch waarbij het maatschappelijk doel wordt vervangen door volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel, met uitsluiting van alle handelsdoeleinden en rekening houdend met:; de wettelijke voorschriften en deontologische regels van de Orde van Architecten, in België en in het; buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

; - het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die; gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Ze worden in naam en voor rekening van de venootschap uitgevoerd door de vennoten die gerechttigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs; - het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het, beroep van architect;

- het verstrekken van esthetisch advies en opdrachten van binnenhuisarchitectuur;

- het uitvoeren van studies, ontwerpen, plannen voor de realisatie van bouwwerken en aanverwanten, binnenhuis- en tuininrichting en ruimtelijke ordening en de controles op deze werken;

- het verlenen van diensten zoals onder meer meting van de bouwwerken, overnamen, scheidingsmuren, plaatsbeschrijving, schatting van onroerende gebouwde goederen, : huurschattingen, ramingen van huurschade en herstel, brandschade, technische raadgevingen, onderhoudsschema's voor gebouwen, bouwhistorische studies, haalbaarheidsstudies, expertises, milieuvergunningsaanvragen, enz. namelijk alle diensten die enig verband hebben met de opdracht van architect;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met: haar maatschappelijk doel.

- het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken;

- veiligheidscoördinatie op de tijdelijke en mobiele bouwplaatsen.

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van het beroep van Architect :

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en hete optreden als tussenpersoon.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen indien dit; gebeurt op een niet commerciële wijze volgens het beheer van een goede huisvader; alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de; aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

N.4



Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, de vennootschap mag het beheer van onroerende goederen aannemen voorzover deze bedrijvigheid niet wordt uitgeoefend onder de vorm van een agentschap of van een zakenkantoor; de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen indien dit gebeurt op een niet commerciële wijze volgens het beheer van een goede huisvader; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle .'. verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn;

De vennootchap is bevoegd om op een niet-commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goede huisvader.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Het maatschappelijk doel mag geen daden van koophandel omvatten, tenzij deze duidelijk ondergeschikt zijn en bijkomstig zijn aan het burgerlijk hoofddoel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De rechtspersoon mag echter geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar

in andere vennootschappen of ondernemingen. "

Overeenkomstig de door de Orde algemenen bepalingen en vastgestelde aanbevelingen, en op voorwaarde de architect/architectenvennootschap zijn onafhankelijkheid behoudt, mag de architect/architectenvennootschap deelnemen aan een vennootschap van onroerende diensten, waarvan de statuten voorafgaandelijk door de Raad van de Orde moeten worden goedgekeurd. De architect/architectenvennootschap mag niet rechtstreeks en evenmin onrechtstreeks of bij tussenpersoon overenigbare aangemerkte handelingen verrichten. Voor het deelnemen aan een vennootschap van onroerende diensten wordt verwezen naar de deontologische regels in artikel 10

en 11 van het regelment van beroepsplichten. "

Een vennootschap van onroerende diensten kan onder meer het voorwerp hebben : activiteiten inzake de studie, het opmaken, ontwikkelen en uitwerken van vastgoedprojecten, het architecturaal en technisch onderzoek, milieu- en effectstudies, technische controles en het beheer van gebouwen. De vennootschap van onroerende diensten kan niet het aannemen van openbare of privéwerken of op gewoonlijke verkoop van onroerende goederen tot voorwerp hebben. Het maatschappelijk doel mag geen daden van koophandel omvatten, tenzij deze duidelijk ondergeschikt zijn en bijkomstig zijn aan het burgerlijk hoofddoel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Natuurlijke personen met een beroep dat onverenigbaar is met het beroep van architect kunnen niet als vennoot aanvaard warden. Ambtenaren en beambten kunnen, behoudens de wettelijk voorziene afwijkingen, niet als vennoot aanvaard worden. Rechtspersonen met een doel dat onverenigbaar is met het beroep van architect kunnen evenmin als vennoot aanvaard worden.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

2.Machtiging verlenen aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en coördinatie van de statuten.

































-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Get. Notaris Kurt Geyseis

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 29.09.2010, NGL 28.10.2010 10590-0503-012
27/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 24.09.2009, NGL 23.11.2009 09858-0207-012
30/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 24.09.2008, NGL 27.10.2008 08793-0324-013
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 30.10.2015 15660-0530-012

Coordonnées
CONCREET ARCHITECTEN

Adresse
PERSILSTRAAT 51, BUS 1 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande