COLOSSEUM


Dénomination : COLOSSEUM
Forme juridique :
N° entreprise : 437.769.314

Publication

16/07/2014
ÿþt di

mod 11.1

(1411

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

A" "

--------

Ou 11)1J1!111.111 II O

- -" -" ----- -

Ondernemingsnr : 0437.769.314

NEERGELEGD

07 MU 201L1

Griffie Rechtbank van Koophandel

te è/.

na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) COLOSSEUM

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel ; Esperantolaan 9

3300 Tienen

Onderwerp akte :Uitkering tussentijds dividend uit beschikbare reserves, regime artikel 637 WIB92, onmiddellijk gevolgd door kapitaalverhoging door inbreng in geld, wijziging van de statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Koen Scheurweghs te Ranst op zevenentwintig juni tweeduizend veertien, neergelegd voor registratie, der buitengewone algemene vergadering van de . aandeelhouders van de naamloze vennootschap "COLOSSEUM", met zetel te 3300 Tienen, Esperantolaan 9. Blijkt dat de vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen:

-het bedrag van het maatschappelijk kapitaal om te zetten in euro. Het kapitaal bedraagt in euro de som van tachtigduizend vijfhonderd vijfenzestig euro veertig cent (E 80.565,40).

-onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag afkomstig en gelijk aan het netto-dividend waarover werd` beslist in gemelde bijzondere algemene vergadering de dato 4 juni 2014, zijnde een verhoging met een bedrag van zevenhonderd tweeënnegentigduizend negenhonderd euro (E 792.900,00), zodat het kapitaal zal verhoogd, worden van tachtigduizend vijfhonderd vijfenzestig euro veertig cent (¬ 80.565,40) tot achthonderd, drieënzeventigduizend vierhonderd vijfenzestig euro veertig cent (E 873.465,40).

-dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen.

Vervolgens hebben de vennoten ingeschreven op deze kapitaalsverhoging en dit in verhouding tot hun` kapitaalparticipatie, en onder de hoger gestelde voorwaarden, namelijk:

-door de heer Louis Louise De Peuter, wonende te 3300 Tienen, Esperantolaan 9 ten bedrage van driehonderd zesennegentigduizend vierhonderd vijftig euro (E 396.450,00), volledig volstort;

-door mevrouw Martine Lizette Arthur Marien, wonende te 3300 Tienen, Esperantolaan 9b ten bedrage van driehonderd zesennegentigduizend vierhonderd vijftig euro (E 396.450,00), volledig volstort.

De vergadering stelde vervolgens vast dat de voormelde kapitaalverhoging van zevenhonderd tweeënnegentigduizend negenhonderd euro (¬ 792.900,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderd drieënzeventigduizend vierhonderd vijfenzestig euro veertig cent (E 873.465,40), vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd (3.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Vervolgens heeft de vergadering met eenparigheid van stemmen beslist:

-artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd drieënzeventigduizend vierhonderd vijfenzestig euro veertig cent (E 873.465,40) en is volledig geplaatst. Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd vijftig (3.250) gelijk aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ drieduizend tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

-artikel 2 van de statuten aan te passen aan de reeds vroeger genoemde beslissing van zetelverplaatsing erij dienovereenkomstig in artikel 2 de woorden "2560 Nijlen, Hazenpad 5" te schrappen en te vervangen door de woorden "3300 Tienen, Esperantolaan

-artikel 6 van de statuten aan te passen aan de beslissing genomen door de raad van bestuur op 23 december 2011 waarbij de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam en dienvolgens de tekst van artikel 6 te schrappen en te vervangen door een nieuwe tekst waarvan de inhoud letterlijk luidt: "De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer."

-de regeling van het bestuur aan te passen en dienvolgens de tekst van artikel 11 van de statuten te schrappen en te vervangen door een nieuwe tekst waarvan de inhoud letterlijk luidt: "De vennootschap wordt bestuurd dood en raad van bestu_u_r, bestaande uit een verandefle aantal natuurlijke of rechtspersonen; het aantal wordt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de maximum duur voorzien in artikel 518 § 3 van het wetboek van vennootschappen; hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering van het laatste jaar waarvoor de aanstelling geschiedde. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar,"

-de statuten volledig te herwerken en aan te passen aan het Wetboek van vennootschappen, zodat deze voortaan bij uittreksel luiden als volgt

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam "COLOSSEUM".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3300 Tienen, Esperantolaan 9.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel:

-het ontwerpen en de verkoop van software, de aankoop, de verkoop van computer hardware, in het algemeen de handel van elektronische apparatuur, materiaal en bijhorigheden die zowel mechanisch als elektronisch zijn. Dit alles zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

-het aankopen, verkopen, het verhuren van schepen en pleziervaartuigen, aile bijhorigheden, onderdelen, toebehoren en aanverwante artikelen.

-het uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, omvattend het aankopen, het verkopen, het doen bouwen, het doen verbouwen, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen.

-het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium.

-het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en instellingen; het bevorderen van public relations en contracten; het opstellen van programma's en de evaluatie van realisaties; het verstrekken van diensten en adviezen terzake; dit alles in de ruimste zin van het woord

-het voeren van het beheer en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijven, alsook de uitoefening van de functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen.

-de groothandel, import, export, verpakking en verwerking van noten, droge vruchten, specerijen en aanverwanten zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd drieënzeventigduizend vierhonderd vijfenzestig euro veertig cent (¬ 873.465,40) en is volledig geplaatst Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd vijftig (3.250) gelijk aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ drieduizend tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit een veranderlijk aantal natuurlijke of rechtspersonen; het aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de maximum duur voorzien in artikel 518 § 3 van het wetboek van vennootschappen; hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering van het laatste jaar waarvoor de aanstelling geschiedde.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, hetzij door twee bestuurders die gezamenlijk handelen en die bekleed zijn met volledige collegiale vertegenwoordigingsbevoegdheid om de vennootschap geldig te verbinden, hetzij door de gedelegeerd bestuurder die bekleed is met volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid om de vennootschap geldig te verbinden.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, voor wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel ais college moeten optreden.

De bestuurders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend conform de van kracht zijnde wetgevIng. Indien geen commissaris moet benoemd worden dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand december om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot of niet.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde zoals in de statuten is bepaald. Schriftelijk stemmen is niet toegelaten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Log( B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsporsoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

"

,,

mod 11.1

Van de winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het geplaatste kapitaal bedraagt. De algemene vergadering bepaalt verder de bestemming van de winst.

Interimdividend

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften ' vervat in artikel 618 van het wetboek van vennootschappen, interimdividenden uit te keren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in nature voorhanden zen, op dezelfde wijze verdeeld,

Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten leste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaal-aandelen komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

De gelijkheid met de niet-afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaal-aandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris Koen Scheurweghs te Ranst,

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

- lijst der wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

15/01/2014 : LE071039
01/02/2013 : LE071039
20/03/2012 : LE071039
07/02/2011 : LE071039
28/04/2010 : LE071039
26/04/2010 : LE071039
26/01/2009 : LE071039
28/12/2007 : LE071039
29/12/2006 : LE071039
30/12/2005 : ME071039
12/01/2005 : ME071039
08/01/2004 : ME071039
24/12/2003 : ME071039
02/01/2003 : ME071039
28/11/2002 : ME071039
12/12/2000 : ME071039
02/02/2000 : ME071039
06/01/1999 : ME071039
19/11/1997 : ME71039
01/01/1997 : ME71039
01/01/1995 : ME71039
01/01/1993 : ME71039
01/01/1992 : ME71039
14/11/1991 : ME71039

Coordonnées
COLOSSEUM

Adresse
ESPERANTOLAAN 9 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande