CELINA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CELINA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.926.489

Publication

24/04/2014
ÿþ- 

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0502.926.489 Benaming

(vaut) CEL1NA

(verkort):

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 11 APR. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

iklIikI

*14087692*

Vt behi

aai

Beb Staa

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Puttestraat 7 - 3130 Begijnendijk

(volledig adres)

Onderwerp akte ontslag zaakvoerder

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 20.03.2014 werd er volgende beslissing genomen;

De Meulenaere Peter wonende Houtvensesteenweg 44, 2230 Ramsel is sinds 29.06.2013 niet meer in de zaak aanwezig geweest en is sinds 29.06.2013 ontslagen als zaakvoerder. De Meulenaere Peter heeft elle activiteiten gestopt

Peeters Manuela

zaakvoerster

7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laat.ste blz. van Luik B vermelden : FZecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntan) bevoegd de rechtspersoort ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

12/02/2013
ÿþ Motl Word t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 06-0,e. 9,e Q89

Benaming Celina

(voluit) : (verkort) :

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

NeerreleQd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 3 1 IM! 2013

OE GRIFFIER,

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Puttestraat 7, 3130 Begijnendijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 29 januari 2013.

Blijkt er dat :

L 1, De heer DE MEULENAERE Peter Frans Josephine [Rijksregistemummer 66.03.05-123.67], geboren te Deurne op vijf maart negentienhonderd zesenzestig, en zijn echtgenote mevrouw PEETERS Manuela Celina Francine [Rijksregisternummer 73.08.11-044.51], geboren te Aarschot op elf augustus negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 3120 Tremelo, Vondelpark 110, gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen ingevolge o huwelijkscontract verleden voor notaris Vonnicq Vermeulen te Huishout op acht september: tweeduizend en elf, zonder wijziging aangebracht te hebben.

2. de heer PEETERS Fredy Jozef [Rijksregisternummer 45.01.18-225.90], geboren te Tremelo op achttien januari negentienhonderd vijfenveertig, en zijn echtgenote mevrouw COOTMANS Leontine [Rijksregisternummer 49.06.12-304.191, geboren te Ramsel op twaalfjuni

negentienhonderd negenenveertig, wonende te 3128 Tremelo (Baal), Kerkebosstraat 34, gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap van goederen zonder huwelijkscontract, ongewijzigd.

onder hen een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

ll. De vennootschap ais naam heeft : Celina.

III. De zetel gevestigd is te 3130 Begijnendijk, Puttestraat 7. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft :

- Drank- en eetgelegenheden

-Uitbating café, dancing, discotheek, taverne, restaurant, traiteur, catering

-Opdienen van warme en koude maaltijden, alle activiteiten in de horecasector in de ruimste zin, met inbegrip van suikergoedwaren, snacks en snoepgoed

-Fastfoodzaken en snackx

-Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels

-Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.

Op de laatste biz, van j.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Inrichten van feesten

-Handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in voedings- en genotsmiddelen en dranken

-Workshops

-Consulting, coaching, mensen trainen en opleiding geven

-Verlenen van advies en begeleiding inzake horeca

-Toeleveren van zowel verwerkte als niet-verwerkte grondstoffen aan horeca

-Geven van zangoptredens

-Uitbaten van bed & breakfast, verhuur van kamers

-Verhuur zaal

De vennootschap zal alle industriële, commerciële, financiële (inbegrepen de financiering) onroerende en roerende verrichtingen kunnen uitvoeren, die van dien aard zijn om haar maatschappelijk doel te bereiken, uitte breiden of te vergemakkelijken. Ze zal rechtstreeks of onrechtstreeks haar belangstelling kunnen tonen voor elke onderneming die een gelijkaardig of verknocht doel nastreeft. De vennootschap kan haar doel bereiken volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken, op welke manier dan ook en dit zowel in België als in het buitenland.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

VI. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt:

1. de heer DE MEULENAERE Peter Frans Josephine, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen, hetzij negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

2. mevrouw PEETERS Manuels Celina Francine, voornoemd, ten belope van negenenveertig (48) aandelen, hetzij achtduizend negenhonderd achtentwintig euro (¬ 8.928,00).

3. de heer PEETERS Fredy Jozef, voornoemd, ten belope van één (1) aandelen, hetzij honderd zesentachtig euro (¬ 186,00).

4. Mevrouw COOTMANS Leontine, voornoemd, ten belope van één (1) aandelen, hetzij honderd zesentachtig euro (¬ 186,00).

De aandelen werden volstort ten belope van één/derde, zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

. 4

U '

v ~

IX, leder boekjaar begint op 1 januari van eik jaar en eindigt op 31 december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op heden en zal eindigen op 31 december 2014

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de eerste dinsdag van de maand juni om 20.00 uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar 2015.

Xl. Benoeming zaakvoerder.

Bij eenparigheid beslist de buitengewone algemene vergadering als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur aan te stellen en te benoemen:

1. de heer DE MEULENAERE Peter Frans Josephine, geboren te Deume op vijf maart negentienhonderd zesenzestig, wonende te 3120 Tremelo, Vondelpark 110.

2, mevrouw PEETERS Manuela Celïna Francine, geboren te Aarschot op elf augustus negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 3120 Tremelo, Vondelpark 110.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd, 29!0112013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 16.06.2016 16182-0049-012

Coordonnées
CELINA

Adresse
PUTTESTRAAT 7 3130 BEGIJNENDIJK

Code postal : 3130
Localité : BEGIJNENDIJK
Commune : BEGIJNENDIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande