CEBAFAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEBAFAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.609.286

Publication

06/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-06-2014

Griffie

*14305192*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0553609286

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

CEBAFAR

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" het verlenen van advies en prestaties aan apotheken, verenigingen, universiteiten en verwante organisaties of instellingen;

" het nemen van participaties in andere ondernemingen;

" verlenen van advies en bijstand op het gebied van bedrijfsvoering en  beheer;

" het uitbaten van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa;

" het waarnemen van de mandaten van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen;

" verstrekken van managementadviezen;

" organisatie van trainingen inzake voormelde activiteiten;

" alle roerende en onroerende goederen kopen, verkoper, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen of ruilen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

" haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden;

" verstrekken van leningen en financieringen aan ondernemingen;

" het aangaan van leningen;

" verstrekken van waarborgen;

" het verwerven en beheren van handelszaken;

" deelnemen of samenwerken met bestaande of nog op te richten ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen, op 3 juni 2014 dat de heer GILIS Christophe Pierre Palmyre Marie, geboren te Leuven op 10 mei 1967 (67.05.10247.22), en zijn echtgenote Mevrouw SEGERS Ann Herman Lucie, geboren te Bree op 24 april 1971 (71.04.24-344.67), wonende te 3300 Tienen, Potterijstraat 18 een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "CEBAFAR" en met zetel te 3300 Tienen, Potterijstraat 10, voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Onderwerp akte :

Potterijstraat 18 3300 Tienen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt één miljoen vierhonderdéénenveertigduizend euro (¬ 1.441.000,00). Het is vertegenwoordigd door één miljoen vierhonderdéénenveertigduizend (1.441.000) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/één miljoen vierhonderdéénenveertigduizendste (1/1.441.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen wordt ingetekend als volgt:

" Door de heer Christophe Gilis, voornoemd, ten belope van zevenhonderdtwintigduizend vijfhonderd aandelen (720.500,00).

" Door mevrouw Ann Segers, voornoemd, ten belope van zevenhonderdtwintigduizend vijfhonderd aandelen (720.500,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het kapitaal waarop door hen werd ingetekend, volstort is

ten belope van één miljoen vierhonderdéénenveertigduizend euro (¬ 1.441.000,00).

INBRENG IN NATURA.

Verslagen

1. De heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor van het bedrijfsrevisorenkantoor burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter BOGAERT, met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebaan 303, heeft een verslag opgemaakt opgesteld zoals voorschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, op 29 mei 2014.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

 De inbreng in natura voor de oprichting van de BVBA CEBAFAR bestaat uit 750 aandelen van de BVBA GILIS-SEGERS, waarvan 375 aandelen worden ingebracht door de heer Christophe Gilis en 375 aandelen door mevrouw Ann Segers.

750 aandelen van de BVBA GILIS-SEGERS worden door de inbrengers gewaardeerd aan ¬ 1.441.000,00, hetgeen door de oprichters wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

* De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen te vergoeding van de inbreng in natura; * De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

* De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.441.000 nieuwe kapitaalaandelen van de vennootschap met een fractiewaarde van ¬ 1,00 per aandeel waarvan 720.500 aandelen worden toegekend aan de heer Christophe Gilis en 720.500 aandelen aan mevrouw Ann Segers. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven 29 mei 2014

Peter BOGAERT burg. Bvba vertegenwoordigd door de heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor.

2. De oprichters hebben een bijzonder verslag opgesteld zoals voorschreven door gemeld artikel van het Wetboek van Vennootschappen.

Inbreng aandelen van de BVBA GILIS-SEGERS

De heer Christophe Gilis en mevrouw Ann Segers, beiden voornoemd, verklaren in de vennootschap in te brengen:

Zevenhonderdvijftig (750) aandelen van de BVBA GILIS-SEGERS, met maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Potterijstraat 18, ondernemings- en belasting over de toegevoegde waarde-nummer BE 0459.276.588.

Zoals deze aandelen in detail werden omschreven in het gemeld verslag van de heer Peter Bogaert. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: de heer Christophe Gilis en zijn echtgenote mevrouw Ann Segers, beiden voormeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand augustus om twintig uur op de maatschappelijke zetel.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend vijftien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Een exemplaar van beide verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een uitgifte van deze akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/08/2014
ÿþ mod 11.1

- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



"MEIJI

NEERGELEGD

05 A l . 2014

Griffie Fechtn Koophandel

e ei/ve,n.

N

11

Ondernemingsnr : 0553.609.286

Benaming (voluit) :CEBAFAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Potterijstraat 18

3300 Tienen

Onderwerp akte :Verkeerde publicatie

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen op 3 juni 2014 waarin de ' Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CEBAFAR werd opgericht, dat de heer GILIS Christophe Pierre Palmyre Marie, geboren te Leuven op 10 mei 1967 (67.05,10-247.22) en zijn echtgenote Mevrouw SEGERS Ann Herman Lucie, geboren te Bree op 24 april I971 (71.04.24-344.67), wonende te 3300 Tienen, Potterijstraat 10 worden benoemd tot statutaire zaakvoerders (en niet zoals in de publicatie stond "niet-statutaire zaakvoerders").

Voor analytisch uittreksel.

Bert Valkeniers, Notaris.

Annexes du Moniteur belge

14/08/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 06.10.2015 15641-0424-011

Coordonnées
CEBAFAR

Adresse
POTTERIJSTRAAT 18 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande