CAFFE TORRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAFFE TORRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.767.031

Publication

25/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

li t _ _ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ne:.'.CgAlc:gcliC1i ttv<ir1~'~

-_.-.. ..... -__»_____________________ ____3__ ef&

1 3 MY. 2014

;~ ~ ~ +i"ióà~~ ti'.:n ~iffiéd`i"1z

, ,

_ t'

s l.rar, ~(1n11~`~1~~

Ondernemingsnr : 05e . e34

Benaming Rechtsvorm GAFFE TORRE

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKLIJKHEID STARTER

Zetel WINDMOLENSTRAAT, 49 te 1650 BEERSEL

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Yves WILLEKENS, te Lot (Beersel) op 3 NOVEMBER 2014,

neergelegd ter registratie op het registratiekantoor Halle 1, BLIJKT de oprichting van hierna

vermelde vennootschap :

OPRICHTERS : 1) De heer ESPOSITO Gennaro, geboren te Napels (Italië) op 10 november 1972,

van Italiaanse nationaliteit, wonende te 1650 Beersel, Windmolenstraat 49.

2) De heer TORRE Andrea, geboren te Napels (Italië) op 22 september 1967, van Italiaanse

nationaliteit, wonende te 80100 Napels (Italië), Vico Acitillo 176.

VORM - NAAM. De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid starter. Zij verkrijgt de naam "CAFFE TORRE".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL. 1650 Beersel, Windmolenstraat, nummer 49.

MAATSCHAPPELIJK DOEL. De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het

buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export van:

-

Koffie in al zijn mogelijke vormen;

- Italiaanse delicatessen zoals olijfolie, wijnen, kazen, vleeswaren, likeuren;

- Belgische delicatessen zoals chocolade en pralines;

- Alle machines die nodig zijn om bovenstaande goederen te kunnen verwerken, maken, versnijden, malen, enzovoort;

- Deelnemen in het beheer, supervisie, opstarten van filialen, franchising in andere ondernemingen. De vennootschap mag alle handelingen verrichten, zowel in België als in het buitenland, van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Voormelde opsomming is niet limitatief en niet beperkend, doch enkel aanwijzend, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe goederen, procedures, behandelingen onder gelijk welke vorm, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

DUUR. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEE EURO (2,00 ¬ ). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door TWEE aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van de helft (1/2) van het maatschappelijk kapitaal.

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) zelfstandig beslissen over de opvragingen van stortingen door de vennoten, op voorwaarde van gelijke behandeling van deze vennoten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) de vennoten toelaten hun aandelen vervroegd te volstorten; in dat geval bepaalt hij(bepalen zij) de eventuele voorwaarden waaronder deze vervroegde betalingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

c. 5 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge A

L worden toegelaten, Deze worden beschouwd als voorgeschoten gelden.

EFFECTEN. De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen.

De effecten zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

BESTUUR  CONTROLE.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar,

ALGEMENE VERGADERING. Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de VIERDE VRIJDAG van de maand JUNI om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven, De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

BOEKJAAR  WINSTVERDELING  RESERVES.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 JANUARI en eindigt op 31 DECEMBER van ieder jaar,

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stellen de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgen, overeenkomstig de wet,

, , i

% l

4, ' .- `

`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens 25 % voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend,

ONTBINDING  VEREFFENING.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen en onverminderd de wettelijke voorschriften,

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte en wordt afgesloten op 31 december 2015,

- De eerste algemene vergadering heeft plaats op de vierde vrijdag van de maand juni van het jaar 2016.

- het aantal zaakvoerders wordt bepaald op TWEE.

Worden tot zaakvoerder benoemd :

1) De heer ESPOSITO Gennaro, geboren te Napels (Italië) op 10 november 1972 en wonende te 1650 Beersel, Windmolenstraat 49.

2) De heer TORRE Andrea, geboren te Napels (Italië) op 22 september 1967, van Italiaanse nationaliteit, wonende te 80100 Napels (Italië), Vico Acitillo 176.

Hun mandaat is onbezoldigd.

- Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de oprichters thans geen commissaris te benoemen.

Volmachten. BVBA Fiduwa, vertegenwoordigd door de heer Stephane Waeyaert, met maatschappelijke zetel te 1650 Beersel, Danislaan 1, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

---VOOR EENSLUIDENDE KOPIJ VAN HET BEKNOPT UITTREKSEL---

Geliiktijdiq neergelegd ; gelijkvormig afschrift oprichtingsakte met volmacht, eensluidende kopij van het gelijkvormig afschrift, eensluidende kopij van het beknopt uittreksel.

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 25.08.2016 16468-0376-008

Coordonnées
CAFFE TORRE

Adresse
WINDMOLENSTRAAT 49 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande