C & O CONCEPT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C & O CONCEPT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.970.140

Publication

18/03/2015
ÿþMad 20

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

x15091339*

neergeiegd/ontvangen op 0 6 HAARE 2015

ter griifiÛ vauWledcrlandstalige recht4anic \=,n k..`r;mhc ridet Px; ticSini4

Ondernemingsar : 0535 .55o " 4 yo

Benaming

(voluit) : C&O Concept

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1970 Wezembeek-Oppem, Woudlaan 49

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte Célis te Wezenbeek-Oppem, op 04 maart 2015, vóór3, registratie dat:

1.De heer BOEDT Olivier Thierry, geboren te Bonheiden op 07 september 1975, echtgenoot van mevrouw VAN HOUTE Catherine Françoise Martine, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Woudlaan 49.

2.Mevrouw VAN HOUTE Catherine Françoise Martine, geboren te Etterbeek op 25 fébruari 1972,

echtgenoot van de heer BOEDT Olivier Thierry, wonende te 1970 Wezembeek Oppem, Woudlaan 49.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen: NAAM: C&O Concept

ZETEL: 1970 Wezembeek-Oppem, Woudlaan 49

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: 18.600,00E vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL: De heer BOEDT Olivier, voornoemd, heeft ingeschreven op vijftig (50), aandelen en mevrouw VAN HOUTE Catherine, voornoemd, heeft ingeschreven op vijftig (50) aandelen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, door comparanten gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer; BE51 7320 3543 5262, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de CBC Banque, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 25 februari 2015 afgeleverd bankattest dat door de notaris op het kantoor bewaard zal worden,

De inschrijver verklaart dat het maatschappelijk kapitaal werd volgestort ten belope van 6.200,00@.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december; het eerste boekjaar begint vanaf: de neerlegging van een uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank en zat worden afgesloten op 31' december 2016, De vennootschap begint te werken op heden.

RESERVES; VERDELING VAN DE WINST; VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,' zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van' de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid: ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het, maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene' vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mogen verlenen.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: 1, is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in aile akten en in rechte. 2, Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur: mevrouw VAN HOUTE Catherine, voornoemd, die aanvaardt en bevestigt, dat de aanvaarding van haar mandaat haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Haar mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

-de aankoop, de opbouw, de verandering, de inrichting, de verhuring, de onderverhuring, de exploitatie, de ruiling, de verkoop en in het algemeen al hetgeen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd;

-de aan- en verkoop, de herstelling van allerlei materiaal zelfs rollend alsmede van allerlei werktuigen en toestellen nodig voor het oprichten en/of verbouwen van aile soorten gebouwen of van allerlei grondwerken; -aile verrichtingen die verband houden met de bouw, uitrusting, de verhuring en de verkoop van onroerende goederen, zoals technische studies van projekten, de leiding en het toezicht der werken;

-de koop, verkoop, de huur en de verhuring van aile materieel en bouwstoffen, produkten of voorraden noodzakelijk of nuttig tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, ofwel rechtstreeks ofwel onrechtstreeks verband houdend met één of andere vorm van dit doel;

-het schilderen van gebouwen;

-het installeren van sanitaire inrichtingen, gasverwarming, lood- en zinkwerk, en waterverzachters;

-het plaatsen van centrale verwarming op stookolie, gas, elektriciteit of met elke andere energiebron, en van

aile soorten branders;

-het installeren van elektrische inrichtingen, van drijfkracht, verlichting en telefoon, en van aile gelijkaardige

installaties;

-aannemer schrijnwerker-timmerman,

-de fabricatie, garnering, levering en het plaatsen van maatmeubelen, badkamermeubelen en

keukenmeubelen

-de fabricatie, levering en het plaatsen van ramen, deuren en luiken

-het leggen van parketvloeren en alle andere bedekkingen van muren en vloeren

-het plaatsen van schutsels en valse zolderingen in hout

-het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk

-het plaatsen van intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken

-het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor gebouwen

-de aan- en verkoop en het plaatsen van alle toestellen waarmee keukens en badkamers zijn uitgerust en aansluiting aan de elektrische installatie, waterleiding en riolering.

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

-het inrichten van tuinen in de ruimste zin van het woord;

-de handel in onroerende goederen, in het bijzonder koop en verkoop, huur en verhuur, ruiling, exploitatie en. beheer van onroerende goederen;

-de opbouw, de inrichting en de verandering van onroerende goederen;

alsook elle verrichtingen die hiermee verband houden in de meest uitgebreide zin, zoals onder andere technische studies van projekten, het ontwerpen en tekenen van plannen, de leiding en het toezicht der werken.

Ten einde dit doel te verwezenlijken mag de vennootschap alle akten aangaan, aankopen, verkopen, verhuren, in pand geven, lenen onder aile vormen, ruilen, hypothekeren. Zij mag waarborgen geven voor rekening van derden.

-het geven van opleidingen en trainingen.

-het uitvoeren van onderzoeksopdrachten, zowel In het binnen als in het buitenland, in de vorm van adviezen, studies, expertises aan en voor bedrijven, instellingen en organisaties in verband met de ontwikkeling, de productie, marketing, toepassing en onderhoud, en de planning, management en begeleiding daarvan van op data- en telecommunicatie gebaseerde of daarvan gebruik makende producten, systemen en projecten en met de daarmee samenhangende Europese en Internationale standaardiseringsaspecten, en dit met of zonder terbeschikkingstelling van personeel, lokalen en materieel of andere logistieke dienstverlening;

-het verlenen en vragen van management consulting services.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende

goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door

haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

-het organiseren van allerhande evenementen, zoals verjaardagsfeesten, vrijetijdsstages, en dergelijke

meer

-het organiseren van zwemlessen en alle mogelijke varianten daarvan;

-de verkoop en/of creatie van kunstobjecten, juwelen, en dergelijke meer

-de verkoop van interieurdecoratie, stoffen, en dergelijke meer

-het herbekleder van meubels;

-het transport van goederen en personen, over water, in de lucht of op het land;

-de aankoop, verkoop, verhuring of fabrikatie van machines en gereedschap in de ruimste zin van het

woord.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking

ervan te bevorderen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

Vodr-

t"ehbuct n

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan de funktie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, ongeacht hun doel, uitoefenen. Alsdan duidt de zaakvoerder iemand aan om in naam en voor rekening van de vennootschap deze bestuurstaak op zich te nemen, met de bevoegdheid haar in die taak te vertegenwoordigen,

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België ais in buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

JAARVERGADERING - TOELATING - STEMRECHT: wordt gehouden op de zetel, op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volte dagen op voorhand de zaakvoerder schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke hij zijn stemrecht kan uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,







Bénédicte Célis, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge





d

p

e laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
C & O CONCEPT

Adresse
WOUDLAAN 49 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande