BOUWONDERNEMING NIJS PATRICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWONDERNEMING NIJS PATRICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.985.205

Publication

01/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302212*

Neergelegd

30-03-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Bouwonderneming Nijs Patrick

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3020 Herent, Oude Hoevestraat 5 bus B

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op negenentwintig maart tweeduizend elf, vóór registratie, dat:

De heer NIJS Patrick Theo Joseph, geboren te Maaseik op zesentwintig augustus duizend negenhonderdvierenzeventig, echtgenoot van mevrouw VAN HECKE Iris, wonende te 3020 Herent, Oude Hoevestraat 5/B.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "Bouwonderneming Nijs Patrick".

Zetel : 3020 Herent, Oude Hoevestraat 5/B.

Duur: een onbeperkte duur.

Kapitaal: 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer NIJS Patrick, voornoemd, ten belope van de totaliteit der aandelen, volgestort ten belope van 2/3, hetzij 12.400 euro (bankattest KBC Bank).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 1 april 2011 en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

0834985205

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: Werd met ingang vanaf 1 april 2011 benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer HIJS Patrick, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of onrechtstreeks, in de breedst mogelijke zin:

a) verrichtingen te doen, met betrekking tot onroerende goederen, zoals bijvoorbeeld en niet-beperkend: aankoop, verkoop, leasing, ruiling, bouwpromotie, projectontwikkeling, verhuring, beheer, exploitatie, conceptuitwerking, onderhoud, coördinatie, toezicht op uitvoering van bouwwerken, postorder, opmeting, schatting, expertise, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, renovatie, heropbouw of verbouwing, voorts ook alle plaatsingen van kapitalen en het beheer en de valorisatie van alle roerende en onroerende goederen.

b) het geven en verlenen van commercieel, financieel, fiscaal, juridisch en technisch advies; bovendien zal de vennootschap alle mogelijke financiële handelingen kunnen stellen ten einde de verrichtingen, vallend binnen haar maatschappelijk doel, te vergemakkelijken, zelfs in voordeel of voor rekening van derden opdrachtgevers; het aangaan van kredieten, al dan niet hypothecair; aan-en verkoop van meubilering en totale inrichting van onroerende goederen en binnenhuisinrichting.

c) alle activiteiten uit te oefenen van beheerder van goederen die instaat voor het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom, kortom op te treden als syndicus.

d) de aankoop, omvorming of verbouwing/renovatie van onroerende goederen in functie van wederverkoop of als investering ten voordele van de vennootschap.

e) in België of in het buitenland, onder om het even welke vorm samen te werken met bestaande of nog op te richten vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel hebben of waarvan het doel van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken en de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

f) alle commerciële, industriële, financiële, en burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen te doen die van aard zijn en verband houden met haar maatschappelijk doel, rechtstreeks of onrechtstreeks.

g) de hiernavolgende verrichtingen, alles in de meest ruime zin:

-het uitvoeren van onderhouds- en herstellingswerkzaamheden aan gebouwen en toebehoren;

-alle grondwerken, aanleggen van terrassen, opritten, enzovoort;

-(eind)afwerking van gebouwen;

-aannemer van metsel-, voeg-, chape- en betonwerken;

-aannemer van dakwerken;

-funderingswerken;

-onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

-onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden;

-onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting;

-plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout en andere materialen;

-installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds,

enzovoort; gyproc-werken;

-montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort, inclusief maatwerk, plaatsing

en ontwerp;

-installatie van stores, zonneschermen vliegenramen;

-isolatiewerkzaamheden;

-elektriciteitswerken;

-werfbegeleiding;

-begeleiding bij de verkoop van onroerende goederen;

-onderneming voor de installatie van allerhande verwarmingsinstallaties;

-installatie van particuliere zwembaden;

-sanitaire werken en loodgieterij;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

-werkzaamheden in verband met groene energie.

h) groot- en kleinhandel, adviesverlening over, import en export, herstel- en naverkoopdienst, montage, plaatsing, levering en onderhoud van de producten en diensten die gekoppeld zijn aan de hoger opgesomde verrichtingen.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOUWONDERNEMING NIJS PATRICK

Adresse
OUDE HOEVESTRAAT 5, BUS B 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande