BOEKHOUDKANTOOR B & B CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOEKHOUDKANTOOR B & B CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.943.416

Publication

09/01/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.12.2013, APP 20.06.2014, DPT 08.01.2015 15003-0503-012
04/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300797*

Neergelegd

31-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502943416

Benaming (voluit): BOEKHOUDKANTOOR B&B CONSULT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1650 Beersel, Kerkveldstraat 31 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden op 29 januari 2013 door notaris Jean-Louis MAROY, met standplaats te Brussel, in

registratie, waaruit blijkt dat :

1. De Heer Ben Hadjali Choukri, geboren te Brussel op tien oktober duizend negenhonderdeenenzeventig, met

woonplaats te 1180 Ukkel Gazellenlaan 85 bus5,

2 en zijn echtgenote, Mevrouw Mahrez Sihem, geboren te Brussel op zeven juni duizend

negenhonderdvijfenzeventig, met woonplaats te 1180 Ukkel Gazellenlaan 85 bus5,

Een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  BOEKHOUDKANTOOR B&B CONSULT , met kapitaal van 18.600,00 ¬ , vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal.

Overeenkomstig artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de oprichters aan ondergetekende Notaris het financieel plan overhandigd.

Comparanten verklaren dat er op de totaliteit van de honderd (100) aandelen werd ingetekend.

STATUTEN VAN DE BVBA:

- Vorm  naam:

De vennootschap is als Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) opgericht onder de naam «BOEKHOUDKANTOOR B&B CONSULT». - Maatschappelijke zetel

De vennootschap is gevestigd te 1650 Beersel, Kerkveldstraat 31, bus 1.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

- Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de burgerlijke beroepswerkzaamheid van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist zoals bepaald in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn en die inzonderheid verenigbaar zijn met het Reglement Van Plichtenleer en deontologie vasgesteld door het beropepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten (hierna het 'Instituut'), en onder meer doch niet uitsluitend:

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

" het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

" het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

" -het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

" juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en de vereffening van vennootschappen;

- organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier deelnemen of belangen nemen in of optreden als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemmingen zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele

internationale bepalingen ter zake.

- Maatschappelijk kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde ieder

vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal.

- Verdeling van de aandelen:

Comparanten verklaren dat op de honderd (100) aandelen onmiddelijk in geld werd ingetekend voor de

prijs van honderdzesentachtigeuro (186,- EUR) per stuk, als volgt:

- De Heer Ben Hadjali Choukri, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van elf duizend honderd zestig euro waarvoor hem zestig aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal, toegekend worden, elk voor twee/derde volstort in geld zoals navermeld.

- Mevrouw Mahrez Sihem, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van zevenduizend vierhonderd veertig euro waarvoor hem veertig aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal, toegekend worden, elk voor twee/derde volstort in geld zoals navermeld.

Het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,- EUR), is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE96 0688 9666 5805 bij de nv BELFIUS geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

- Overdracht:

De meerderheid van de aandelen moeten in het bezit zijn van erkende boekhouders(-fiscalisten) BIBF.

Zodra zij geen lid meer zijn van het BIBF of de erkende gelijkwaardige hoedanigheid als boekhouder(-fiscalist) verliezen, dienen zij hun aandelen af te staan aan een of meer personen die wel voldoen aan deze vereiste.

Maximaal negenenveertig procent (49 %) van de aandelen mogen in het bezit zijn van de echtgeno(o)te, wettelijk samenwonende partner of een bloedverwant tot de derde graad van één van de aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of leden van het directiecomité (zijnde van de erkende beroepsbeoefenaars) of van de wettelijk samenwonende partner.

Vanzelfsprekend kunnen de aandelen slechts overgenomen worden door of overgaan op personen die lid zijn van het BIBF of erkend als boekhouder (-fiscalist).

- Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, die de hoedanigheid van lid van het BIBF, erkend boekhouder(-fiscalist) of daarmee gelijkstaande erkende buitenlandse kwalificatie bezit(ten).

Er kan een statutaire zaakvoerder benoemd worden die slechts kan worden ontslagen met éénparig goedvinden der vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

-Bevoegdheden

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De eventuele beperkingen kunnen tegen de derden niet worden ingeroepen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Een algemene opdracht is verboden.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Bijzondere bepalingen : Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan De Heer Ben Hadjali Choukri om in naam en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntbank voor ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving

- Controle van de vennootschap:

ledere vennoot heeft individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris. die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren en die bevoegd is zoals bepaald in de vennootschappenwetgeving.

- Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

- Algemene vergadering  Zitting en bijeenroeping:

Luik B - Vervolg

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet Ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde maandag van de maand juni.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

- Het boekjaar van de vennootschap gaat in op eenendertig december en eindigt op dertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en handelt verder naar voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

- Bestemming van de winst  Réserves:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

- Stemming en beraadslagingen:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Er mag gebruik gemaakt worden van schriftelijke stemprocedures voor zover voorzien de vennootschappenwetgeving.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt eveneens geschorst.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

SLOT-EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de akte en wordt afgesloten op dertig december tweeduizend en dertien. De eerste algemene vergadering heeft dus plaats op de vierde maandag van de maand juni van het jaar tweeduizend en veertien.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer BEN HADJALI Choukri, voornoemd die aanvaardt. In geval van overlijden van de voornoemde zaakvoerder en in afwachting van een algemene vergadering over de aanstelling van een nieuwe zaakvoerder, wordt mevrouw MAHREZ Sihem, voornoemd, vanaf deze dag benoemd als plaatsvervangende zaakvoerder zonder beperking van duur.

Voor beknopt eensluidend uittreksel, Jean-Louis MAROY, notaris.

Samen neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BOEKHOUDKANTOOR B & B CONSULT

Adresse
KERKVELDSTRAAT 31, BUS 1 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande