BNB-BOOKINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BNB-BOOKINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.657.084

Publication

02/07/2014
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

H

UI I

*14127756*

N EERGELEGD

23 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Lean__

Ondernemingsnr : 647. ce'

Benaming

(voluit) : BnB-Bookings

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 3040 Huldenberg (Ottenburg), Tommestraat 132 Onderwerp akte OPRICHTING - BVBA

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Johan Busschaert, geassocieerd notaris met standplaats te Overijse, op dertien juni tweeduizend veertien. "Ter registratie aangeboden", blijkt dat:

1. De heer LAUWERS, Thierry Lucien Guillaume, geboren te Oudergem op achtentwintig februari negentienhonderd zesenvijftig, rijksregisternummer 56.02.28 609-35, identiteitskaart nummer 691-6012868-37, wonende te 3040 Huldenberg (Ottenburg), Tommestraat 132.

2. Mevrouw DERKENNE, Martine Christiane Jacqueline, geboren te Elsene op twaalf oktober negentienhonderd vijfenvijftig, rijksregisternummer 55.10.12 328-52, identiteitskaart nummer 591-6012830-96, wonende te 3040 Huldenberg (Ottenburg), Tommestraat 132.

3. De heer LAUWERS, Frederik Julien José, geboren te Etterbeek op tweeëntwintig december negentienhonderd vierentachtig, rijksregisternummer 84.12.22 273-42, identiteitskaart nummer 591-169824975, wonende te 3040 Huldenberg (Ottenburg), Vin kstraat 1.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "BnB-Bookings", met maatschappelijke zetel te 3040 Huldenberg (Ottenburg), Tommestraat 132.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- het verlenen van adviezen en diensten als consultant in het algemeen en inzake IT-service en software ontwikkeling in het bijzonder

- het ontwerpen, ontwikkelen, aanmaken en onderhouden van websites in eigenbeheer of voor rekening van derden

het voeren van e-commerce voor eigen rekening of voor rekening van derden

- aanbieden van de meest diverse internet-diensten, zowel aan bedrijven, overheden als particulieren

- het uitbouwen van internet-platforms

- het aanbieden van franchising in domeinen van informatica

- het verwerven, verhuren, beheren en verkopen van eigen onroerende goederen

- het participeren in bedrijven met een gelijkaardig doel en wiens activiteiten de werking van de vennootschap bevorderen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden aan het 13eigisch Staatsblad

* indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheldsoverdrachten doen.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op 31 mei om 19 uur, op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergade-'ring plaats op de eerstvolgende werkdag. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten heeft genomen:

1) De vergadering besluit het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Voor de eerste maal benoemt de algemene vergadering tot zaakvoerder:

De heer Thierry Lauwers, voornoemd, die aanvaardt.

Op de vraag hen door ons, notaris, gesteld, heeft hij verklaard te voldoen aan alle vereisten om zaakvoerder

te kunnen worden benoemd.

2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal ingaan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2015

3) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar 2016. VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Johan BUSSCHAERT, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte

op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
BNB-BOOKINGS

Adresse
TOMMESTRAAT 132 3040 OTTENBURG

Code postal : 3040
Localité : Ottenburg
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande