BJARTAN

Société en commandite simple


Dénomination : BJARTAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.788.813

Publication

07/06/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Modal

Inde bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilq

Ondernemingsnr :  '/y et 3

Benaming

(voluit) : BJARTAN

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : LIPSESTRAAT 140 - 3150 HAACHT

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uitreksel uit de akte van oprichting d.d. 02 mei 2013

(7)

i

*13086 1*

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 2 2 M Et 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

- De naam van de vennootschap luidt "BJARTAN". De vorm van de vennootschap is een Gewone Commanditaire Vennootschap.

- De zetel is gevestigd te 3150 HAACHT, Lipsestraat 140, en kan door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot naar elke andere plaats worden overgebracht binnen de wettelijke beperkingen. - De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf ondertekening van de onderhandse akte. - De vennootschap wordt beheerd door de beherend vennoot, zijnde Sotie Nauwelaerts, die optreedt als zaakvoerder en die de meest uitgebreide bevoegdheid heeft om alleen alle handelingen te stellen die nodig: of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, Mevr. Sotie Nauwelaerts wordt benoemd tot bezoldigd zaakvoerder en dit Vanaf oprichtingsdatum van de vennootschap.

Aan de zaakvoerder komt de bevoegdheid toe om de vennootschap te verbinden voor alle zaken die haar aanbelangen. De zaakvoerder is tevens belast met het dagelijks bestuur,

- Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten, zolang de benoeming van een

commissaris-revisor niet verplicht is. ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. - Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 100,00 Euro (honderd Euro).

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met een nominale waarde van 1,00 Euro per aandeel (een Euro). Het kapitaal is volstort.

De ondergetekende verklaren en erkennen dat de 100 aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, tegen pari van de vermelde waarde worden ingeschreven als volgt:

1. Als beherende en hoofdelijk onbeperkt aansprakelijke vennoot Sotie Nauwlaerts, als oprichter met 99 aandelen. Wonende te 3150 Haacht, Lipsestraat 140.

2. Ais stille vennoot Joris Boogaerts, als oprichter met 1 aandeel. Wonende te 3150 Haacht,

Upsestraat 140.

- Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk jaar vangt aan vanaf ondertekening van de onderhandse akte en eindigt op 31 december 2014.

- De algemene vergadering van de vennoten beslist over de goedkeuring van de jaarrekening, over de wijziging aan welke bepaling ook van de statuten van de vennootschap, over de ontbinding van de vennootschap en, in algemene zin, over al wat volgens de statuten uitdrukkelijk buiten de bevoegdheid van de beherende vennoot valt. De vennoten stemmen in verhouding tot hun aandeel in het gestorte maatschappelijk kapitaal.

Deze Algemene Vergadering zal elk jaar gehouden worden op 20 juni. De eerste algemene jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015

- De vennootschap heeft als doel:

*Zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel t.b.v. latere werkgever of werkzoeker: formulering van taakomschrijvingen; op geschiktheid testen van sollicitanten; natrekken van referenties. *Zoeken en plaatsen van directieleden (headhunters).

*plaatsen voor rekening van de bedrijven van personeelsleden die werkloos zijn geworden ten gevolge van een reorganisatie (outplacement).

"Adviseren met betrekking tot organisatieontwikkeling, "change management", juridische aangelegenheden ln het algemeen, alsook met betrekking tot arbeidsorganisatie en "Human resources management" in het

4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

aeigisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsbla 07[QW21113 -_Auaexcs_du_Moniteur_belge

bijzonder, en coaching In brede zin.

*Opdrachten in Interim Management positie binnen een bedrijf-opdrachtgever.

*Managementsactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz..

'Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers.

*Andere vormen van arbeidsbemiddeling.

*Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz,.

*Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering.

*Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

*Kinderanimatie.

*schoonheidsbehandelingen.

'Geven van trainingen en bijles allerhande.

De vennootschap kan zowel in België ais in het buitenland samenwerkingsverbanden aangaan met natuurlijke personen, rechtspersonen of groeperingen uit alle mogelijke sectoren teneinde een beroep te doen op hun ideeën, creaties, producten of prestaties, deze te vertegenwoordigen en te verdedigen, dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap behoudt tevens het algemene doel van het opsporen van lucratieve ondememingsactiviteiten, het uitbaten van deze activiteiten, het participeren in meerderheids- of in minderheidsposities in ondernemingen die deze activiteiten uitoefenen of het verstrekken van de nodige financiële middelen aan dergelijke ondernemingen.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen en organisaties, en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze toestaan of borgstellingen verstrekken. Zj mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een participatie nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, In België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel Identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- De vennootschap neemt aile handelingen over die gesteld zijn door de beherend vennoot in het kader van zijn beroepsactiviteit vanaf 2 januari 2013.

- De beherende vennoot verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan HVG Adminis BV Comm.V , met zetel te 2800 Mechelen, Oscar Van Kesbeeckstraat 126/1, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerieggingen en/of verklaringen bij het ondememingsloket(Zenito), en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Gelijktijdig werd het volledig verslag van de oprichting neergelegd.

Sofia Nauwelaerts

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BJARTAN

Adresse
LIPSESTRAAT 140 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande