BIZZ-XACT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIZZ-XACT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.686.193

Publication

22/07/2014
ÿþMod Word 17.5

in de bijlagen bij het BelgischBtaaBbcend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de-akteeckbe3 ~~~

1

V

beh

aai Bet Staa

rGcF7f64V, ven c

, ~ ~- cG

GvOoGrt~

~CptS,a ~ '".l)Cf~4..,º%

Griffié f)~flc

er S!'1 d~

----- - utt

 op

fet.prlre0

,

e ~ 1 20q

!4

-

Ondernemingsnr: BE4844.686.193

Benaming

(voluit) : Bizz-Xact

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Ter Borcht 1 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw - België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 30 maart 2014 ten maatschappelijke zetel:

De beeindiging van het mandaat van Kurt de Greef (wonende te Ter Borcht 1  1600 Sint-Pieters-Leeuw), op 30 maart 2014 als zaakvoerder wordt besproken en goedgekeurd met eenparigheid der stemmen.

2, De benoeming van Ingrid Devogeleer, wonende te Ter Borcht 1 -- 1600 Sint-Pieters-Leeuw als Zaakvoerder vanaf 30 maart 2014 wordt besproken en goedgekeurd door de aandeelhouders met eenparigheid van stemmen.

Getekend

Ingrid Devogeleer

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2014
ÿþ Mod 2.1:1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de alstergelegdiontvangen op

behouden aan aan het Belgisch Staatsblad

11 III





*14172448*

10

SEP. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brusse

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onclernemingsnr : 0844 686 193

Benaming

(voluit) Bizz Xact

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Ter Borcht, 1

Onderwerp akte ONTBINDING en VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP, in één akte.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 05/09/2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bizz Xact", met zetel gevestigd te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Ter Borcht, 1, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0844 686 193, waarbij volgende beslissingen werden genomen:

I. Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) op 03/07/2014, heeft de zaakvoerder een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 22/08/2014, heeft de heer Bruno Van Gogh, Externe accountant, vennoot en zaakvoerder van de BV onder de vorm van COMIVIV. van Gogh & C° - Accountantskantoor, met zetel te 2960 Brecht, H. Van Bukentoplaan 27, overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen verslag uitgebracht over de voormelde staat van activa en passive.

IL In toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen kan deze vergadering alleen dan op geldige wijze over de ontbinding beslissen wanneer de volgende regels van aanwezigheid en meerderheid worden nageleefd:

1) alle vennoten moeten aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

2) een voorstel van ontbinding is alleen dan aangenomen bij unanimiteit van stemmen.

Om toegelaten te worden, moeten de voorstellen op de agenda de bij de wet en de statuten voorziene

meerderheden krijgen.

III. leder aandeel geeft recht op één stem overeenkomstig artikel 13 van de statuten.

IV. De voorzitter stelt vast dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en dat zij samen het geheel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

NOTARIELE WETTIGHEIDSVERKLARING

Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt ondergetekende nctaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

EERSTE BESLISSING  Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld op 03/07/2014, dat het voorstel tot ontbinding toelicht, evenals van het verslag van de externe accountant, de heer Bruno Van Gogh, vennoot en zaakvoerder van de BV onder de vorm van COMM.V. van Gogh & C° - Accountantskantoor, met zetel te 2960 Brecht, H. Van Bukentoplaan 27, opgesteld op 22/08/2014, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30/06/2014.

Beide verslagen zijn opgemaakt in toepassing van artikelen 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van deze verslagen, evenals van de staat van activa en passive, en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan.

Een origineel van elk verslag blijft aan de notariële akte vastgehecht teneinde samen met een uitgifte van deze akte neergelegd te worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zoals voorzien in de wet.

TWEEDE BESLISSING Ontbinding en vereffening van de vennootschap zonder aanduiding van een vereffenaar in overeenstemming met artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en. handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte en gewijzigd door de wet van 25 april 2014 houdende diverse bepalingen betreffende Justitie (Hoofdstuk 5 - ` Wijziging van het Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat aan voornoemde voorwaarden van artikel 185 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen voldaan werd, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met onmiddellijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

DERDE BESLISSING  Afgifte van de onroerende goederen

De vergadering verklaart en bevestigt dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

VIERDE BESLISSING Vaststelling beëindiging mandaat zaakvoerder - Kwijting van de zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de vergadering tenslotte kennis van de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, Mevrouw Ingrid DEVOGELEER, (geboren te Anderlecht op 9/8/1975), wonende te 1600 Sint-Pieters-LEeuw, Ter Borcht, 1.

De vergadering verleent kwijting aan de voornoemde zaakvoerder voor het door haar gevoerde beleid. VIJFDE BESLISSING- Onmiddellijke sluiting van de vereffening.

De vergadering beslist, gelet op het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

ZESDE BESLISSING Beslissing tot terugname van het resterende actief

De vennoten allen voornoemd en aanwezig, verklaren aile activa, rechten en verplichtingen van de vennootschap op basis van de voormelde staat van activa en passive de dato 30/06/2014, ook deze die eventueel zullen ontstaan na de sluiting van de vereffening, integraal voor hun rekening te nemen.

ZEVENDE BESLISSING  Bewaring van de boeken en de bescheiden van de vennootschap.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Ter Borcht, 1.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer De Greef Kurt, te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Ter Borcht, 1, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten. ACHTSTE BESLISSING  Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de heer Robin VAN MIERLO, accountant, te 2627 Schelle, Begoniastraat, 14, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen en het indienen van de aangifte van stopzetting van werkzaamheden bij de BTW-Administratie en aanverwante administraties en instellingen.

STEMM ING.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Luc VAN EECKHOUDT, Notaris.

Te samen neergelegd:

- expeditie van de notariële akte

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de extern accountant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/04/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Motl 2,0

" . 1,-1 ie.; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I1l i1'J 1l I1'i 1l1 lI1l I1I I'1 1111 I1l

*iaosasae=

onde mis oBxl6gC J33

(vola) Bizz-Xact

2 6 MAR. 2012

BRU SS-

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Ter Borcht, 1

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 22 maart 2012 dat door nagenoemde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht genaamd "Bizz-Xact", gevestigd te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Ter Borcht, 1, met volgende kenmerken :

1. BENAMING - AARD : «Bizz Xact», besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS :

a) De Heer DE GREEF, Kurt, geboren te Halle op 27 september 1970, wonende te 1600 Sint-Pieters-

[-eeuw, Ter Borcht 1;

b} Mevrouw DEVOGELEER Ingrid, geboren te Anderlecht op negen augustus negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Ter Borcht, 1.

3. KAPITAAL : achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen

zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het

maatschappelijk kapitaal.

Intekening  volstorting van de aandelen

De oprichters hebben op de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van

honderdzesentachtig euro (186,00 EUR) per stuk, als volgt:

- door de heer DE GREEF Kurt : negenennegentig aandelen, hetzij

voor achttienduizend vierhonderdveertien euro (18.414,00¬ ) 99

- door Mevrouw DEVOGELEER Ingrid : één aandeel, hetzij voor

honderdzesentachtig euro (186,00 ¬ ) 1

Hetzij in totaal : honderd aandelen 100

of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan in speciën ten bedrage van een/derde en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij te samen zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij BKCP.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat dit deposito heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg de beschikking over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 E=ur) vanaf het ogenblik dat zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven door de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel.

4. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Ter Borcht,1.

5. DOEL : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening :

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk' doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm in aile Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen; ze mag, in dit verband, alle deelnemingen verwerven en valoriseren.

Alle licenties, brevetten en merken nemen en uitbaten, alle zelfs niet gebrevetteerde kennis en technieken valoriseren.

De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in? de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor: het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar externe; vertegenwoordiger of zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het beheren in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap, alle beschikbare middelen beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doe! of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

6. DUUR r De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

7. AANDELEN : De aandelen luiden op naam,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en in voorkomend geval een register van obligaties gehouden.

De houders van aandelen of obligaties kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De overdrachten en de overgangen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen overeenkomstig artikel 235 Wetboek van vennootschappen.

8. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder  indien er slechts één is  of de zaakvoerders  indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld -- kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden, directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten verlenen.

Het mandaat van de zaakvoerders is als dan niet bezoldigd, volgens beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen, die in functie treedt zodra het overlijden of de langdurige ongeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is.

9. CONTROLE : De controle in vennootschappen, op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

Moet met toepassing van artikel 141 Wetboek van vennootschappen geen commissaris worden benoemd, dan is het bestuursorgaan er niettemin toe verplicht het verzoek van één of meer vennoten tot benoeming van een commissaris, belast met de taak bedoeld in artikel 142 Wetboek van vennootschappen, voor te leggen aan het bevoegde orgaan,

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

10. JAARVERGADERING : De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de eerste maandag van de maand juni te negentien uur.

11. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op een januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12).

12. WINSTVERDELING : De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad SLOT-en OVERGANGSBEPALINGEN. ... .. _..

De oprichters nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien (31,12.2013).

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend veertien (2014).

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur

De heer DE GREEF Kurt, voornoemd, die aanvaardt,

Zijn mandaat wordt al dan niet bezoldigd uitgeoefend volgens beslissing van de algemene vergadering.

3. Commissaris

Ten aanzien van de bepalingen vervat in artikel 15, §2 van het Wetboek van vennootschappen achten de oprichters te goeder trouw dat onderhavige vennootschap dient beschouwd te worden ais een "Kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 §1 van gezegd wetboek en beslissen zij bijgevolg om geen commissaris aan te duiden.

' 4, Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

5. Bijzondere volmacht

De Heer Robin Van Mierlo te 2627 Schelle, Begoniastraat, 14, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als "lasthebber ad hoc" van de vennootschap, om alle nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket, gebeurlijk de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde (B.T.W.) en aanverwante administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Luc VAN EECKHOUDT, Notaris.

Te samen neergelegd : - expeditie van de notariële akte (bevattende het bankattest)











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BIZZ-XACT

Adresse
TER BORCHT 1 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande