BIOSIL ONLINE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BIOSIL ONLINE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 551.841.215

Publication

13/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 j1111171 J11 11

V beh aa Bel StaE 1III 1

neergelegdiontvangen op

30 APR. 2014

ter griffie van gfiffiqederlandstalige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp aide

0554 ef"4 245

BioSil Online

Naamloze vennootschap Sackweg, 113 te 1701 Dilbeek

rechtbank-van-koophandel Brussel -

OPRICHTING - BENOEMINGEN - VOLMACHT

Uittreksel uit de akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 23 april 2014.

1. De naamloze vennootschap BIO MINERALS, met zetel te 9070 Destelbergen, Zenderstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent) onder nummer 0451.906.964, (vertegenwoordigd door de heer Gerard (Geert) Maurice Wirtz, wonende te 1541 Sint-Pieters-Kapelle, Roosbroekstraat 2, overeenkomstig een onderhandse volmacht).

2. De heer ZOUINA Moharned, wonende te 9040 Gent, Azaleastraat 109, (vertegenwoordigd door de heer Michaël Elias Versehueren, wonende te 1701 Dilbeek, Sackweg 113, overeenkomstig een onderhandse volmacht).

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MV CONSTRUCT, met zetel te 1701 Dilbeek, Sackweg 113, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0860.159.376, (vertegenwoordigd door de heer Michaël Elias Verschueren, wonende te 1701 Dilbeek, Sackweg 113, overeenkomstig een onderhandse volmacht).

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANTELION, met zetel te Koekelberg (1081 Brussel), Vrijheidslaan 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0460.577,774, (vertegenwoordigd door de Heer Michaël Verschueren, wonende te 1701 Dilbeek, Sackweg 113, overeenkomstig een onderhandse volmacht)

5. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAPP1LY EVER AFTER, met zetel te

2018 Antwerpen, Vanputlei 33 A, ingeschreven in het handelsregister (Antwerpen) onder nummer

0464.008.804, (vertegenwoordigd door de Heer Michaël Verschueren, wonende te 1701 Dilbeek,

Sackweg 113, overeenkomstig een onderhandse volmacht).

hebben een naamloze vennootschap opgericht,

Oprichtersaansprakellikheid

De comparanten vermeld onder nummers 1 en 3 hiervoor, verklaren de hoedanigheid van oprichters

op zich te nemen in overeenstemming met artikel 450 van het Wetboek van vennootschappen; de

overige comparanten worden geacht eenvoudige inschrijvers te zijn.

Artikel 1: Vorm - benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam BioSil Offline.

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1701 Dilbeek, Sackweg, 113. (...)

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland:

de onlineverkoop van en onlinemarketing voor voedingssupplernenten, geneesmiddelen,

medical devices, cosmetica en gezondheidsproducten in het algemeen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

de verkoop van voedingssupplementen, geneesmiddelen, medical devices, cosmetica en gezondheidsproducten in het algemeen aan winkelketens.

Bovenstaande opsomming is niet van beperkende aard en moet in zijn breedste zin worden uitgelegd.

De vennootschap kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins. Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitnal bedraagt honderdduizend euro (100.000 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Volstorting

De aandelen werden volledig afbetaald; het bedrag bestemd voor de volstorting van de inbrengen in geld, hetzij honderdduizend euro (EUR 100.000,00), werd gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank BNP Paribas Forfis NV. Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 6: Opvraging van stortingen

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen op dewelke de stortingen niet zijn verricht, wordt geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet werden gedaan.

Artikel 8: Ondeelbaarheid der effecten

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect. Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel of indien de eigendom van een aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, heeft de vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 9: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit maximum 6 bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, en die als volgt wordt samengesteld:

- drie (3) bestuurders zullen benoemd worden op bindende voordracht van de meerderheid van de aandeelhouders van Klasse A ("de Klasse A bestuurders");

- drie (3) bestuurders zullen benoemd worden op bindende voordracht van de meerderheid van de aandeelhouders van Klasse B ("de Klasse B bestuurders").

De bestuurders worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders. Hun mandaat kan te allen tijde worden herroepen.

De aandeelhouder of groep van aandeelhouders gerechtigd om kandidaten voor te dragen voor een mandaat zal, ten minste één week voor de algemene vergadering op dewelke de bestuurder(s) zullen worden benoemd, de andere aandeelhouders inlichten over de identiteit van hun genomineerden.

Elk mandaat van een bestuurder moet worden opgevuld binnen één (1) maand volgend op de datum waarop dit mandaat vacant werd. Indien een aandeelhouder of een groep van aandeelhouders, gerechtigd om kandidaten voor te dragen voor een mandaat, er niet in slaagt om een (gezamenlijke overeengekomen) lijst van kandidaten voor te leggen binnen voormelde periode van één (I) maand, mag de algemene vergadering discretionair een bestuurder benoemen om het mandaat voor dewelke geen lijst van kandidaten werd voorgelegd op te vullen, totdat die aandeelhouder of groep van aandeelhouders zijn lijst van kandidaten voor het betreffende mandaat heeft voorgelegd. Het nalaten van kandidaten voor te stellen voor benoeming houdt geen afstandverklaring in van het recht om kandidaten voor benoeming voor te stellen, en de aandeelhouder of groep van aandeelhouders gerechtigd om kandidaten voor te stellen voor een bestuurdersmandaat, zal gerechtigd zijn te eisen dat een nieuwe algemene vergadering van de vennootschap wordt samengeroePen om de kandidaten te verkiezen die door hem of hen zullen worden voorgesteld.

Het recht om een bestuurder te vervangen zal toekomen aan de aandeelhouder of groep van aandeelhouders die initieel de bestuurder die zal worden vervangen, had voorgesteld. Deze aandeelhouder of groep van aandeelhouders zal het recht hebben om de verwijdering te eisen van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuurder(s) verkozen na zijn of hun voorstelling, en om, in voorkomend geval, nieuwe kandidaten voor te stellen om de bestuurder te vervangen.

In geval een mandaat openvalt en een bestuurder dient te worden gecoöpteerd, zal de aandeelhouder of groep van aandeelhouders die de bestuurder had voorgesteld voor het mandaat dat is opengevallen, hetzelfde recht van voorstel hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Artikel 14: Machten van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15: Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichtten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Béa bestuurder benoemd op voordracht van de aandeelhouders van Klasse A en één bestuurder benoemd op voordracht van de aandeelhouders van Klasse B, afzonderlijk handelend, zullen door de raad van bestuur worden belast met het dagelijks bestuur evenals met de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft. Zij worden 'afgevaardigd bestuurder' genoemd. De eerste afgevaardigde bestuurders worden echter benoemd door de oprichters in de overgangsbepalingen van de oprichtingsakte.

De raad van bestuur mag ook een bepaald deel of een bepaalde tak van de activiteiten van de vennootschap aan één of meer uit zijn midden of daarbuiten gekozen personen opdragen. Hij zal hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen. Hij kan hen ontslaan en zo nodig in hun vervanging voorzien.

De raad van bestuur en/of de afgevaardigde bestuurders kunnen bijzondere volmachten verlenen aan elke lasthebber binnen de perken van hun eigen bevoegdheden.

Artikel 18: Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

hetzij twee bestuurders samen handelend,

hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door een afgevaardigde bestuurder.

Deze ondertekenaars hoeven ten opzichte van derden niet het bewijs te leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat.

Artikel 20: Vergaderingen

Ieder jaar de derde donderdag van de maand mei om 8 uur wordt er een gewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 22: Schriftelijke vragen

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen aandeelhouders schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die aandeelhouders voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

I

vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap

worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de 6de dag vóór de algemene vergadering

te ontvangen.

Artikel 24: Vertegenwoordigine Toelating tot de vergadering

Elke eigenaar van effecten mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

lasthebber, aandeelhouder of niet.

De mede-eigenaars, blote eigenaars en vruchtgebruikers, evenals de schuldeisers en hun

pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten

vertegenwoordigen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de

eigenaars van aandelen op naam, ten minste 5 werkdagen vóór de datum van de algemene

vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering

deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De obligatiehouders, warranthouders en houders van certificaten uitgegeven met medewerking van

de vennootschap kunnen deelnemen aan de algemene vergadering met raadgevende stem, mits

vervulling van de voorwaarden bepaald in de vorige alinea's

Artikel 26: Verdaging

Elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag tijdens de zitting drie weken

uitgesteld worden door de raad van bestuur ook al beperkt de agenda zich niet tot een beraadslaging

over de jaarrekening.

De verdaging doet de genomen besluiten niet vervallen tenzij de algemene vergadering een

andersluidende beslissing neemt.

De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (neerlegging van attesten en/of

volmachten) blijven geldig voor de tweede.

Nieuwe neerleggingen mogen worden gedaan met het oog op de tweede vergadering.

Artikel 27: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 29: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 30: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenomen, bestemd tot vorming van een

wettelijk reservefonds. Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze

voorafneming niet meer verplicht.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der

stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 31: Interimdividenden

De raad van bestuur zal op eigen verantwoordelijkheid mogen beslissen interimdividenden uit te

betalen en het bedrag en de datum van hun betaling vaststellen.

Artikel 32: Betaling der dividenden

De dividenden zullen betaald worden op de plaatsen en op de tijdstippen vast te stellen door de raad

van bestuur.

Alle dividenden toekomende aan houders van aandelen op naam, die niet opgenomen zijn binnen de

vijf jaar, zijn verjaard en blijven verworven voor de vennootschap. Zij worden in het reservefonds

gestort.

Artikel 33: Verdeling

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe nodige

sommen, dient het netto actief eerst om, in effecten of in geld, het afbetaalde maar niet afgeloste

bedrag der aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn houden de vereffenaars, alvorens tot

terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen het evenwicht door

alle aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van

effecten die in onvoldoende mate werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld

ten voordele van aandelen die in grotere mate werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN.

VoCer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

1. Eerste boekjaar en eerste gewone algemene vergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2014.

De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2015.

2. Benoeming van bestuurders

De comparanten benoemen als bestuurders:

- op voorstel van de aandeelhouders van klasse A:

(1) de heer Gerard WIRTZ, wonende te 1541 Herne, Roosbroekstraat 2;

(2) de naamloze vennootschap INNOVI te Schoten met als permanent vertegenwoordiger, de Heer

Hugo Van Hoof; vennootschap O.N. 0447.861.470.

- op voorstel van de aandeelhouders van klasse B:

(1) de heer Michaël VERSCHUEREN, wonende te 1701 Dilbeek, Sacicweg 113;

(2) de heer Giovanni CANIN', wonende te Koekelberg (1081 Brussel), Vrijheidslaan 28,

De hier aanwezige bestuurders verklaren dat zij dit mandaat aanvaarden.

Hun mandaat neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2019. Hun mandaat wordt niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

Overeenkomstig artikel 15 der statuten worden de heer Gerard Wirtz, Klasse A bestuurder, en de Heer Michaël Verschueren Klasse B bestuurder, afzonderlijk handelend, belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat betreft dit dagelijks bestuur. Zij worden "afgevaardigde bestuurder" genoemd.

5. Volmachten

Mevrouw Liesbet Verledens, woonst kiezende op de zetel van de vennootschap BIO MINERALS, te 9070 Destelbergen, Zenderstraat 12 of elke andere door haar aangewezen persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties; zij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee zij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte en vier volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 07.09.2015 15583-0019-013

Coordonnées
BIOSIL ONLINE

Adresse
SACKWEG 113 1701 ITTERBEEK

Code postal : 1701
Localité : Itterbeek
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande