BESTE HR SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BESTE HR SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.458.356

Publication

07/10/2014
ÿþ Mod2.0

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

,

L .

Crin?. Re:ci-fil:Ive van loophandel

Lrdififti

111111111,1111!j1111,11j11IJ 111111111

gndernemingsnr : BE 0821,458.356

Benaming: "BeSTe HR Solutions"

(voluit):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel: 3020 Herent, Oude Hoevestraat 13

07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte: VOORTIJDIGE ONTBINDING  SLUITING VEREFFENING - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Tekst:

Uit een proces-verbaal verleden voor Jurgen De Moufter, geassocieerd notaris te Leuven, op achttien juli tweeduizend veertien, "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Leuven 1 ste kantoor der Registratie Leuven 2 op 30 JULI 2014 boek 1389 blad 4 vak 1 - Ontvangen: vijftig euro (50 EUR) Vr De Ontvanger ai. (get.) A. VANDENBERGH", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BeSTe HR Solutions" met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Oude Hoevestraat 13, blijkt het volgende:

"(...) IS GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BeSTe HR Solutions", gevestigd te 3020 Herent, Oude Hoevestraat 13, met ondernemingsnummer BTW BE 0821,458.356, rechtspersonenregister Leuven.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Ann Wallays te Leuven op 1 december 2009, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 december 2009 onder nummer 09183661.

De statuten van de vennootschap zijn tot op heden ongewijzigd gebleven, zo wordt verklaard.

(...)

BERAADSLAGING  BESLUITEN

De algemene vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze volgende beslissingen: Eerste besluit  verslagen

Met eenparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder ter verantwoording van het voorstel van de ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, en van de aangehechte staat van activa en passiva afgesloten op 1 juli 2014, evenals van het verslag van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luk Ostyn, vertegenwoordigd door Luk Ostyn bedrijfsrevisor, zaakvoerder, de dato 7 juli 2014, over de staat van activa en passiva gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van voormelde bedrijfsrevisor besluit met volgende woorden:

y,

De vennoten verklaren van gezegde verslagen en de staat van activa en passiva kosteloos een exemplaar te hebben ontvangen en er volledige kennis van te hebben.

De voorzitter stelt vast dat er geen opmerkingen omtrent voorgaande verslagen en staat van activa en passive geformuleerd worden en stelt voor deze goed te keuren, wat de vergadering onmiddellijk doet. Bevestiging van de externe wettigheid

Overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootscha " " ehouden is krachtens paragraaf 1 van dit artikel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

4

Voorbehouden aan het r Felgisc Staatsblad Luik B - vervolg

.\7

Tweede besluit  vervroegde ontbinding en sluiting van vereffening

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Vervolgens wordt door de vergadering vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of dat de nodige gelden om die te voldoen geconsigneerd werden.

De algemene vergadering concludeert vervolgens dat de vennootschap in feite nu reeds vereffend is, en dat er volgens hen geen bezwaar bestaat dit ook als dusdanig te laten akteren.

Is hier dan tussengekomen, mevrouw STEVENS Bernadette, voornoemd, die er zich toe verbindt persoonlijk te zorgen voor de betaling van de eventuele op heden nog niet bekende schulden die zouden kunnen opduiken, tot beloop van het verkregen actief. Ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat zij er bijgevolg belang bij hebben de boedels gescheiden te houden.

algemene vergadering stelt dan dat het volgens haar geen zin heeft nog een vereffenaar te benoemen, en adviseert de vergadering dadelijk de definitieve sluiting van de vereffening uit te spreken zonder aanstelling van een vereffenaar.

Na beraadslaging verzaakt de vergadering aan de termijn van één maand voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat voldaan is aan de voorwaarden vermeld in artikel 184 § 5 Wetboek Vennootschappen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering stelt bijgevolg dan ook de volledige sluiting van de vereffening vast en bepaalt dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard worden door mevrouw STEVENS Bernadette.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Perde besluit  ontslag zaakvoerders

De vergadering neemt tot slot kennis van het ontslag van de enige zaakvoerder, mevrouw STEVENS E3ernadette, dat volgt uit de ontbinding van de vennootschap, en verleent haar tevens kwijting over hun mandaat als zaakvoerder.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Vierde besluit  machten en volmacht

De algemene vergadering stelt met éenparigheid van stemmen als bijzondere gemachtigde mevrouw Bernadette Zo ë Stevens aan om al het nodige te doen om tot een juridische correcte afhandeling van de bankrelaties op naam van 'BESTE HR SOLUTIONS BVBA' te komen en dit met inbegrip van alle binnen- en buitenlandse financiële instellingen (onder andere Baloîse,...). Dit mandaat is onbezoldigd. De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen aan mevrouw STEVENS Bernadette, voornoemd, de nodige machten te verlenen om over te gaan tot de uitvoering van de genomen beslissingen en hiertoe alle nodige documenten en stukken te ondertekenen (. )"

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Jurgen De Meutter, geassocieerd notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd:

eensluidende uitgifte van proces-verbaal;

- verslag bedrijfsrevisor;

- verslag zaakvoerder.



01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 29.05.2013, NGL 30.07.2013 13360-0598-010

Coordonnées
BESTE HR SOLUTIONS

Adresse
OUDE HOEVESTRAAT 13 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande