BENWORKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENWORKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.810.223

Publication

20/10/2014
ÿþ

11 11 III II II 1 II I 1111

*14191093*



Mon Word 11.1

rrulgelegLIfolitvangen op

09 OKT, 2131it

ter griffie van eNder1andstalige

rpcbibank van ireteohandel Brussel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ondernerningsnr: 45 .3. efik. Zt3

Benaming

(voluit): BENWORKS

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1651 Lot, Molenstraat,55/102.

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte, verleden voor notaris Hans Vereeken te Halle op 7 oktober 2014, ter registratie, heeft de heer DEVREKER Benoit Edmond Marguerite geboren te Halle op 26 mei 1970, wonend te Lot, Molenstraat, 55/102. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OPGERICHT met als naam BENWORKS.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1651 Lot, Molenstraat,55/102.

Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd deelbewijzen. Het is volledig onderschreven door de oprichter en door hem volstort in speciën tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro; op elk aandeel werd twee/derden,hetzil honderd vierentwintig euro, volstort en blijft tweeënzestig euro te volstorten.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting bij

de KBC BANK zoals blijkt uit het bankattest,afgeleverd op 26 september 2014.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of door deelneming

1/Het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen ,instellingen en privé-personen ,voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, het marketingbeleid, het productie-,logistiek- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie-en verkoopsbeleid, het financieel- administratief- en personeelsbeleid.

Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van aile diensten,

2/De recrutering, vorming, plaatsing en ter beschikking stelling van (gespecialiseerd) personeel- de (re)organisatie van vennootschappen / ondernemingen, en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen,

3/Het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

De vennootschap kan eveneens optreden als volmachtd rager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,.

4/De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en aile diensten leveren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat, zowel krachtens een contractuele als een statutaire benoeming, in hoedanigheid van extern raadgever of ais orgaan van de cliënt.

5.De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, het vervoer en de behandeling van aile houtproducten (al dan niet op stam) ,alle houtsoorten en aanverwante producten en houtvezels, en de verwerking ervan , zowel in binnen- als in buitenland, kortom de houthandel in het algemeen met inbegrip van de uitbating van zagerijen, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Zij mag deze handelingen verrichten, hetzij voor eigen rekening, hetzij als tussenpersoon, makelaar ,agent op commissieloon of agent van derden.

6.Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin.Dit omvat:

*alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en - rechten in de ruimste zin ,zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van aile onroerende goederen, leasing inbegrepen; optreden als makelaar in onroerende goederen en als adviseur/ coördinator/promotor bij de uitvoering van bouwwerken.

*Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en - rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het ultbaten,(ver)huren, en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

7.Selangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng, inschrijving, opslorping, fusie en andere) en deze beheren.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

Zij mag alle handels financiële en nijverheidshandelingen verrichten,die rechtstreeks of onrechtstreeks in verbgnd staan met haar doel.

SESTUUR.Als statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur de heer Sena oprichter voornoemd.

De zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Het mandaat van de zaakvoerders is al dan niet bezoldigd.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in

de oproeping, op de tweede zaterdag van de maand juni te 11 uur ook al is die dag een wettelijke feestdag , en

voor het eerst in tweeduizend 2016.

5[1( maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

gike aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere

aandeelhouder,bij geschreven volmacht, Onbekwamen worden vertegenwoordigd dcor hun wettelijke

vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen.

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt.

De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.

De volmachten vermelden de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele

instrakties voor de uitoefening van het stemrecht.

De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen,

WINSTVERDELING. Onder voorbehoud van de wettelijke verplichting tot aanleggen van een wettelijke reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks,met gewone meerderheid,over de aanwending van de winst,

VEREFFENING. Bij de ontbinding zal de vereffening door de zaakvoerders ver-wezenliikt worden, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt met bepaling van hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de hen toekomende vergoeding .De vereffenaars hebben, tenzij de algemene vergadering hun bevoegdheid beperkt, de meest uitgebreide bevoegdheden, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Het batig saldo van de vereffening ,na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, zal verdeeld warden onder de vennoten volgens het aantal van hun respectievelijke deelbewijzen en in verhouding tot hun volstorting.

EIOEKJAAR.Elk boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december nadien;het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op duizend vijftig euro VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte.

Hans Vereeken Notaris

'Devreker,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

, ,

u00AL

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16551-0272-010

Coordonnées
BENWORKS

Adresse
OUDE NIJVELSEBAAN 85 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande