BEEL-INVEST

Divers


Dénomination : BEEL-INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 557.974.781

Publication

07/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

05-08-2014

Griffie

*14307023*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0557974781

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Beel-Invest

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor meester Vincent Tallon, geassocieerde notaris in de besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid Eric Tallon en Vincent Tallon, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, Kasteellaan 12, op één augustus tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

1. De heer BEELEN, Robert Louis Theodore, geboren te Tienen op achtentwintig april negentienhonderd drieënvijftig, rijksregisternummer 53.04.28 373-25, en zijn echtgenote, Mevrouw KESTENS, Godelieve Bertha Alphonsine, geboren te Leuven op achtentwintig juli negentienhonderd vierenvijftig, rijksregisternummer 54.07.28 374-66, samen wonende te 3440 Zoutleeuw, Panisbornestraat 3.

Gehuwd onder het stelsel van gemeenschap van aanwinsten blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Paul KUYPERS te Leuven op zes augustus negentienhonderd vijfenzeventig, niet gewijzigd tot op heden.

2. Mevrouw BEELEN, Elisabeth Mathilda Louisa, gepensioneerde, geboren te Budingen op elf februari negentienhonderd drieëndertig, nationaal nummer 33.02.11 254-26, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3300 Tienen, Danebroekstraat 33.

een vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen onder de naam "BEEL-INVEST met maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Medekersveld 3 en waarvan het geplaatste kapitaal honderd vijfentwintigduizend euro bedraagt.

De verschijners verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van honderd vijfentwintigduizend euro volledig geplaatst is en volstort is.

a)De heer Beelen Robert en mevrouw Kestens Godelieve verklaren inbreng te doen van honderd vierentwintigduizend Euro waarvoor hen honderd vierentwintig aandelen zonder nominale waarde toegekend worden.

b) Mevrouw Beelen Elisabeth verklaart inbreng te doen van duizend euro waarvoor haar één aandeel zonder nominale waarde toegekend worden

De aandelen zijn voor een gelijk deel volstort.

De heer Beelen Robert is beherende vennoot.

Mevrouw Kestens Godelieve en mevrouw Beelen Elisabeth zijn stille vennoten.

De genoemde bedragen zijn bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening Belfius Bank onder nummer BE24 0689 0036 4838 geopend ten name van de commanditaire vennootschap op aandelen in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op dertig juli tweeduizend veertien.

dat mij is overhandigd. Ondergetekende notaris bevestigt de storting zoals blijkt uit het bankattest. Ondergetekende notaris bevestigt dat hij de partijen ingelicht heeft dat de eigendom van de aandelen van diegenen die gehuwd zijn onder een gemeenschapsstelsel eigendom is van de gemeenschap indien het geld betreft van de gemeenschap.

C.Oprichtingskosten.

Onderwerp akte :

Medekersveld(KMT) 3 3300 Tienen

Oprichting

Commanditaire vennootschap op aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de

vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering

tweeduizend honderd veertig Euro.

D.Overneming van verbintenissen.

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 Vennootschappenwetboek dat de

vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden, onder opschortende voorwaarde van neerlegging

van een uittreksel van een oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Leuven.

II.STATUTEN.

De verschijners verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Hoofdstuk 1

Naam  zetel  doel

Artikel 1  Naam

De vennootschap heeft de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen en draagt de

benaming  Beel-Invest .

Artikel 2  Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3300 TIENEN, Medekersveld 3.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied

of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij besluit van de zaakvoerder-vennoot.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zulks zowel in eigen naam als in

naam van derden en voor eigen rekening als voor rekening van derden, in onderaanneming of bij

deelnemning :

1. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer het aan- en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, het toekennen en/of aanvaarden van erfpacht- en opstalrechten, het toestaan en vestigen van erfdienstbaarheden, het ruilen, het uitrusten, het valoriseren, het verdelen, het verkavelen, het doen (ver)bouwen, onderhouden, het hypothekeren, het huren, het verhuren zelfs voor meer dan negen jaar, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het verwezenlijken van alle roerende goederen en het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld. Tevens alle verrichtingen met betrekking tot de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

3. Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, hetzij als leasinggever hetzij als leasingnemer.

4. Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in de ruimste betekenis van het woord.

5. Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. De vennootschap kan haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals voor het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

6. Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze zouden hebben. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen of in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. De vennootschap mag hierbij optreden als bestuurder, zaakvoerder, directeur, vereffenaar of, meer in het algemeen, als mandataris. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar

doel.

Hoofdstuk II

Kapitaal  Aandelen

Artikel 4  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfentwintigduizend EUR (125.000) en is verdeeld in

honderdvijfentwintig (125) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk

één/honderdvijfentwintigste (1/125ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 5  Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op

naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van

aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de

overnemer, of hun vertegenwoordigers.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten

zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit

niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten,

inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 6  Voorkooprecht

De overdracht van aandelen zowel bij levenden als bij overlijden is onderworpen aan een

voorkooprecht ten voordele van alle aandeelhouders en wordt als volgt uitgeoefend:

a) De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen, moet de zaakvoerders daarvan in kennis stellen bij aangetekend schrijven met aanduiding van de verkrijger en de aandelen die hij wenst over te dragen.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van deze brief wordt de inhoud ervan medegedeeld aan de andere aandeelhouders die dan over een voorkooprecht beschikken. Dit recht wordt op straffe van verval uitgeoefend door bekendmaking aan de zaakvoerders binnen de maand na ontvangst van de mededeling door de zaakvoerders.

Het voorkooprecht wordt uitgeoefend door de aandeelhouders naar evenredigheid van het aantal kapitaalaandelen dat elkeen bezit.

Indien sommige aandeelhouders hun voorkooprecht niet of slecht gedeeltelijk uitoefenen, groeit het voorkooprecht van de andere aandeelhouders aan in dezelfde verhouding.

Deze tweede ronde wordt op dezelfde manier als de eerste ronde georganiseerd.

De aandelen waarop na de tweede ronde het voorkooprecht niet is op uitgeoefend, mogen vrij worden overgedragen.

b) Bij overlijden van een aandeelhouder worden de aandelen niet van rechtswege vererfd door de erfopvolgers, maar worden ze eveneens onderworpen aan het voorkooprecht.

De zaakvoerders volgen de onder a) vermelde procedure, met name de andere aandeelhouders in kennis stellen binnen de vijftien dagen na het overlijden of de kennisname ervan, uitoefenen voorkooprecht binnen de maand, eventueel organisatie tweede ronde.

Indien het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend, worden de aandelen vererfd door de erfopvolgers.

c) Bij de uitoefening van het voorkooprecht wordt, zowel ingeval van overdracht onder levenden, als wegens overlijden, de waarde van de aandelen bepaald volgens de werkelijke waarde.

De aldus bepaalde koopprijs moet betaald worden binnen de zes maanden nadat een aandeelhouder kennis heeft gegeven aan de raad van bestuur dat hij zijn voorkooprecht zal uitoefenen.

Zolang de koopprijs niet betaald is, gaat de eigendom van de aandelen niet over op de koper. Artikel 7  Beherende en stille vennoten

De beherende vennoten staan hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de

vennootschap. Beherend vennoot zijn deze vermeld in onderhavige akte of deze die nadien in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden, mits bekendmaking hiervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen.

Hoofdstuk III

Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 8  Zaakvoerder  Benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, beherende vennoten van de vennootschap. Stille vennoten mogen geen zaakvoerder zijn. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Tot zaakvoerder worden aangesteld voor de duur van de vennootschap: de heer Robert BEELEN, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

verzet.

In geval van overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing van een zaakvoerder of van een vacature van zijn opdracht als zaakvoerder om welke reden ook, wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder-opvolger : mevrouw Godelieve KESTENS, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en mededeelt dat niets zich hiertegen verzet. Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de huidige zaakvoerder(s) vereist.

Zaakvoerder(s) kunnen slechts worden afgezet bij rechterlijke beslissing op grond van een wettige reden.

Artikel 9  Tegenstrijdig belang

Indien een zaakvoerder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig met een beslissing of een verrichting die behoort tot de bevoegdheid van het bestuursorgaan, dan dient er gehandeld te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, inzonderheid artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 10  Interne en externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waardoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders hebben aldus de meest uitgebreide macht om in alle omstandigheden, in naam van de vennootschap te handelen, en volmachten te verlenen aan vennoten of derden.

De zaakvoerders kunnen elk afzonderlijk de vennootschap in rechte en buiten rechte jegens derden vertegenwoordigen.

Artikel 11  Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Artikel 12  Verantwoordelijkheid van de zaakvoerders

De zaakvoerders zijn persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt verbonden door de verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 13  Notulen

De beraadslagingen en stemmen van het college worden vastgesteld door notulen, ondertekend door één zaakvoerder. De notulen worden ingelast in een speciaal register. De afschriften en uittreksels worden geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Artikel 14  Controle

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in Wetboek van Vennootschappen niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht een commissaris te benoemen.

Ieder aandeelhouder heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen onder de leden van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Hoofdstuk V

Algemene vergadering

Artikel 15  Bijeenkomsten

De regelmatig gevormde algemene vergadering, vertegenwoordigt de algemeenheid van de aandeelhouders. Haar beslissingen zijn bindend, zelfs voor afvalligen en afwezigen. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand december. Indien die dag geen werkdag is dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. Elke zaakvoerder en elke commissaris kunnen, zowel een jaarvergadering als een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen, wanneer één of meer aandeelhouders, die alleen of samen één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Dit verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel der vennootschap verstuurd en moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen en te besluiten. De oproeping tot deze te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats en tijdstip bepaald in de oproepingsbrieven. Artikel 16  Bijeenroeping algemene vergadering

De oproepingen worden gedaan bij aangetekende brief 15 dagen voor de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daarenboven wordt aan de zaakvoerders en de eventuele commissaris, bij gewone brief 15 dagen voor de vergadering een uitnodiging gezonden.

De oproepingsbrief of de aankondiging bevat de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering, en de vermelding van (eventuele) verslagen.

Artikel 17  Vertegenwoordiging

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde mits deze zelf aandeelhouder is. Deze volmacht moet schriftelijk zijn.

Artikel 18  Aanwezigheidsvereisten

De algemene vergadering kan slechts geldig besluiten wanneer alle zaakvoerders-beherende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Enkel wanneer de algemene vergadering te besluiten heeft over de voortzetting of omzetting van de vennootschap naar aanleiding van het wegvallen van de enige zaakvoerder, tevens enige aandeelhouder beherende vennoot, vervalt de hiervoor opgelegde aanwezigheidsvereiste en kan de algemene vergadering geldig besluiten zonder dat een beherende vennoot aanwezig is.

Indien geen zaakvoerder-beherende vennoot aanwezig is op een algemene vergadering die verplicht bijeengeroepen wordt (jaarvergadering, of vergadering op verzoek van één/vijfde van het kapitaal), kan een tweede vergadering belegd worden met dezelfde agenda, die over de punten tot een besluit kan komen ook al is geen zaakvoerder-beherende vennoot aanwezig.

Deze bepaling geldt niet voor een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen om te besluiten over een statutenwijziging.

De buitengewone algemene vergadering waarbij tot statutenwijziging wordt besloten kan slechts geldig beraadslagen indien tenminste de helft van het kapitaal vertegenwoordigd is, onverminderd de verplichte aanwezigheid van de zaakvoerder-beherende vennoten als bepaald in de aanhef van dit artikel.

Behelst de voorgestelde statutenwijziging een doelwijziging of een omzetting naar een andere rechtsvorm, dan zijn de strengere aanwezigheidsregels voorgeschreven bij artikel 535 en 559 W. Venn. van toepassing.

Is het quorum niet bereikt dan zal een tweede vergadering moeten worden belegd die beraadslaagt en besluit zonder dat rekening gehouden wordt met de voormelde aanwezigheidsvereisten, ten aanzien van de commanditaire vennoten, maar onverminderd deze die opgelegd zijn ten aanzien van de zaakvoerders-beherende vennoten, die onverkort van kracht zijn vermits zonder het akkoord van deze laatstgenoemden geen statutenwijziging kan worden goedgekeurd.

Heeft de statutenwijziging betrekking op een omzetting van de vennootschap, binnen twee jaar na haar oprichting of op een omzetting, die de aansprakelijkheidsregeling van de vennoten wijzigt, dan gelden daaromtrent de vereisten voorgeschreven in artikel 781 W. Venn. zodat in het ene geval alle vennoten aanwezig moeten zijn en in het andere geval alle beherende vennoten.

Artikel 19  Beraadslaging  Meerderheid

a) De gewone en bijzondere algemene vergadering neemt besluiten bij gewone meerderheid.

b) De buitengewone algemene vergadering houdende een statutenwijziging neemt besluiten als volgt:

- De benoeming en/of herroeping van zaakvoerders of van haar opvolger(s) moet worden goedgekeurd met een bijzondere meerderheid van drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen en mits éénparig akkoord van de zaakvoerders-beherende vennoten; - De wijziging van het doel moet worden goedgekeurd met een vier/vijfde meerderheid van de stemmen en mits éénparig akkoord van de zaakvoerders-beherende vennoten;

- De omzetting in een andere rechtsvorm moet worden goedgekeurd met een vier/vijfde meerderheid van de stemmen en mits éénparig akkoord van de zaakvoerders-beherende vennoten en mits unanimiteit van alle vennoten indien tot omzetting besloten wordt binnen de eerste twee jaar na de oprichting.

c) Betreft het besluit de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden, dan is in elk geval de instemming vereist van alle zaakvoerders-beherende vennoten. Onder de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden kunnen volgende rechtshandelingen worden gerekend, zonder dat deze opsomming beperkend is : de uitkering van dividenden, de verkrijging van eigen aandelen van de vennootschap, de alarmbelprocedures bij grote verliezen, de benoeming en ontslag van zaakvoerders.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald in het Wetboek van Vennootschappen hebben zij gewoon stemrecht.

Artikel 20  Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem. Stemmen mogen niet schriftelijk uitgebracht worden.

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per titel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) In geval van mede-eigendom of van gemeenschappelijke eigendom met concurrentieel bestuur door meerdere personen, zijn de mede- of gemeenschappelijke eigenaars van een aandeel gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, al dan niet vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd. De uitoefening van de eraan verbonden rechten mag door de vennootschap geschorst worden totdat één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel ten overstaan van de vennootschap.

b) Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen  zal de blote eigenaar steeds door de vruchtgebruiker vertegenwoordigd worden.

Artikel 21  Notulen

De besluiten van de algemene vergadering worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door één zaakvoerder. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De afschriften of uitreksels worden geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Hoofdstuk VI

Boekjaar  Inventaris en jaarrekening  Reserve  Winstverdeling

Artikel 22  Boekjaar  Inventaris en jaarrekening

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal aanvangen op datum van de oprichtingsakte en loopt tot 30 juni 2016. Door de zorgen van de zaakvoerders wordt elk jaar een inventaris en jaarrekening opgesteld. Deze jaarrekening bestaat uit balans, resultatenrekening en toelichting en vormt één geheel.

Deze bescheiden worden aan de goedkeuring der jaarvergadering onderworpen. Vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, mogen de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 23  Reserve  Winstverdeling

Het batig saldo aangegeven door de jaarlijkse resultatenrekening na aftrek der algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt. Omtrent het voorschot zal de algemene vergadering telkens opnieuw beslissen. De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de jaarvergadering, waarop het bedrag is vastgelegd. De zaakvoerders hebben de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Hoofdstuk VII

Ontbinding - Vereffening

Artikel 24  Ontbinding

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft van rechtswege voortbestaan als rechtspersoon voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 25  Benoeming van vereffenaars

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars tenzij de algemene vergadering anders beslist. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Artikel 26  Overlijden  Onbekwaamheidverklaring  Ontbinding en ontslag van de zaakvoerder Het overlijden, onbekwaamheidverklaring, ontbinding en ontslag van de zaakvoerder heeft niet de ontbinding van rechtswege van de vennootschap tot gevolg. De vennootschap blijft voortbestaan met de overige zaakvoerders of met de zaakvoerder-opvolger, of mits binnen de drie maanden hetzij een nieuwe zaakvoerder wordt aangesteld door de algemene vergadering, hetzij de vennootschap wordt omgevormd.

Hoofdstuk VIII

Keuze van woonplaats

Artikel 27

Alle zaakvoerders, eventuele commissaris en vereffenaars, wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap.

OVERGANGSBEPALING

Het eerste boekjaar loopt tot en met dertig juni tweeduizend zestien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

VOLMACHT

De oprichters geven volmacht aan De Neef & Partners Accountants en Belastingconsulenten BVBA,

August De Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door Mevrouw Tania De

Neef, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de

 B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij

één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, aansluiting

sociale verzekeringskas, bekomen van het beheersattest, verklaringen af te leggen, documenten te

ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de

inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van

Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze

opdracht.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris EricTallon

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte.

Coordonnées
BEEL-INVEST

Adresse
MEDEKERSVELD 3 3300 KUMTICH

Code postal : 3300
Localité : Kumtich
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande