BE COOK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BE COOK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.745.158

Publication

31/07/2014
ÿþ..:.

e

r-

0

--- -- ---.A, -------

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ID 11,!1,41igtHilIJI

III

i

I I

I

rieergeiggd/ontvangen op

22 JULI 2014

ter griffie van ceityederiandstalige chtbank van koehandel Brussel

rc

Ondernemingsnr : 05se.7(i5,4.51

Benaming (voluit) : BE COOK

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :1652 Nsemberg, Halsendallaan 20

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philippe Vernimmen, te Sint-Genesius-Rode, op zestien juli tweeduizend veertien, dat:

1. de Heer SCHIJNS Bernard Robert Antoine, geboren te Oudergem, op 10 februari 1952, echtgenoot van Mevrouw NEELS Christine Léonie Jeanne Josée, wonende te 1620 Drogenbos, Eggergat 1, en

2. De Heer SCHIJNS Benjamin Elle Nicolas, geboren te Ukkel, op 17 mei 1984, ongehuwd,

wonende te 1620 Drogen bos, Eggergat 1.

een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid en met de naam BE COOK.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1652 Alsemberg, Halsendallaan

20,

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden:

- de uitbating, het beheer en de inrichting van traiteurdiensten en catering, van

eetgelegenheden, tavernes, cafés, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels,

- het inrichten van banketten, feestelijkheden, spektakels en de verhuring van feestzalen,

- het inrichten van evenementen, het in beheer geven, de organisatie en uitrusting van

individuele of groepsaangelegenheden,

- de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwachte artikelen,

-De vennootschap kan verkopen, verwerven, ruilen, omvormen, huren, uitbaten, afstaan, andere zakelijke rechten aangaan of toestaan en bouwen van alle onroerende goederen en alle onroerende activiteiten realiseren, maar uitsluitend voor zover deze rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

-Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of andere, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

-Deze opsomming is niet beperkend, doch van aanwijzende aard,.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het al9emeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voof-behauden

aan het _lgisc

Beh_ staatsblad

Luik B - vervolg

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te', vergemakkelijken.

DUUR. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/2005'8) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer SCHIJNS Bernard, voornoemd sub 1., ten belope van twee aandelen (2),

- door de Heer SCHIJNS Benjamin, voornoemd sub 2., ten belope van honderd achtennegentig (198) aandelen,

Totaal: tweehonderd (200) aandelen, hetzij het totaal der in te schrijven aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten,

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand november om zeventien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.







Luik B - vervolg

"

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar,

WINSTVERDELING. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van I vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de Heer SCHIJNS Benjamin, voornoemd,

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôár de ondertekening van de oprichtingsakte,

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN

OPRICHTING I

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - aile handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01 mei 2014 tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen,

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 16 juli 2014 en zal worden afgesloten op 30 junt 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in het jaar 2015.

VOLMACHT BTW/ONDERNEMINGSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan haar zaakvoerder, evenals aan haar

bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingaregister en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd op de Handelsrechtbank van Brussel, ter publicatie,

Meester Philippe Vernimmen, notaris te Sint-Genesius-Rode

1 IF

behouden aan het Belgisch Staatshlad

Gelijktijdige neeriegging: afschrift van de akte, bankattest

Coordonnées
BE COOK

Adresse
HALSENDALLAAN 20 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande