BART FRANCEUS - BEDRIJFSREVISOR, AFGEKORT : B.FRANCEUS - BEDRIJFSREVISOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART FRANCEUS - BEDRIJFSREVISOR, AFGEKORT : B.FRANCEUS - BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.904.068

Publication

28/10/2013
ÿþ4

Mod word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



het

az

Be

Stà+

Neergelee ter gnffie de.

Rechtbank van Ko e

te Leuven, de 1' 1 1. 2013

DE( ffEeeFIER,

Ondernemingsnr : S40 (C)(-( 06 8

Benaming

(voluit) : BART FRANCEUS - BEDRIJFSREVISOR

(verkort) : B. FRANCEUS - BEDRIJFSREVISOR

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Zetel : 3010 Leuven (Kessel-Lo), Kesseldallaan 6 bus 0101

(volledig adres)

Onderwem akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 15 oktober 2013, dat Bart Leon Raymond FRANCEUS, bedrijfsrevisor, geboren in Zottegem op 28 november 1967, wonende in 3220 Holsbeek (Sint-Pieters-Rode), Houwaartsebaan 291C, voor een onbepaalde duur een burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht met de naam BART FRANCEUS - BEDRIJFSREVISOR, afgekort B. FRANCEUS  BEDRIJFSREVISOR, met zetel in 3010 Leuven (Kessel-Lo), Kesseldallaan 6 Bus 0101, en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, tot beloop van 12.400,00 euro volstort en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank geopende rekening gedeponeerd door Bart Leon Raymond Franceus, die hiervoor alle 1.860 aandelen met stemrecht ontvangt; elk met een gelijke fractiewaarde van 1/1.860ste van het kapitaal.

De vennootschap heeft tot doei:

- het uitoefenen van het beroep van bedrijfsrevisor en in het bijzonder het uitvoeren van alle opdrachten die bij of krachtens de wet aan de bedrijfsrevisoren zijn toevertrouwd en het uitvoeren van overige controleopdrachten met betrekking tot financiële staten van ondernemingen en verenigingen;

het uitoefenen van alle werkzaamheden die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor zoals het verstrekken van advies en bijstand aan ondernemingen en verenigingen, het maken van waardebepalingen, het voeren van boekhoudingen, het opstellen van jaarrekeningen, het voorbereiden en indienen van fiscale aangiften, het uitvoeren van gerechtelijke opdrachten, het verstrekken van onderwijs en opleiding, het publiceren van artikelen en boeken;

- het optreden als vereffenaar van vennootschappen en verenigingen.

De vennootschap mag alle burgerlijke activiteiten verrichten die niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor, waaronder bij wijze van voorbeeld zijn begrepen: het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, de concessie en het beheer van auteursrechten en/of van naburige rechten. De vennootschap kan deelnemen in en samenwerken met andere professionele of interprofessionele vennootschappen of verenigingen, voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van bedrijfsrevisor. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel. De vennootschap kan optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere burgerlijke rechtspersonen met een gelijkaardig doel. De vennootschap kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel bijdragen voor zover zulks niet strijdig is met de voorschriften inzake de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s). Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder. De enige zaakvoerder, of indien er meerdere zijn, de meerderheid van de zaakvoerders, moet de hoedanigheid hebben van wettelijke auditor en/of auditkantoor. Bij ontslag, permanente onbeschikbaarheid of overlijden van de enige zaakvoerder, zal zijn mandaat van rechtswege worden voortgezet door de natuurlijke persoon die bij name zal aangeduid worden in de notulen van een algemene vergadering. De aldus aangestelde plaatsvervangende zaakvoerder heeft nochtans het recht om het mandaat te weigeren dat hem zal warden toevertrouwd. De infunctietreding van een nieuwe zaakvoerder dient te worden openbaar gemaakt.

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend, Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of door het college van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders. Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Statutaire zaakvoerder is Bart Leon Raymond FRANCEUS. Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en dan de hoegrootheid van de bezoldiging bepaalt.

Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

De jaarvergadering wordt gehouden In de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op derde vrijdag van juni om 17.00 uur, zelfs als dit een feestdag is. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2014 en omvat alle voorheen voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds, Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering, Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

e

L\Voor-tinoudt aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 27.08.2015 15549-0521-008

Coordonnées
BART FRANCEUS - BEDRIJFSREVISOR, AFGEKORT : …

Adresse
KESSELDALLAAN 6, BUS 0101 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande